well,

Luna Sphere

New member
well,

אוונסנס. מה עולה לכם בראש כשאתם שומעים את השם של הלהקה הזו? יש כאלה שאומרים שהסגנון שלהם מועתק מלינקין, יש כאלה שאומרים שהם סתם פוזרים, מה *אתם* אומרים? מייבי היה כבר שרשור כזה, אם היה, אשמח לקבל קישור.

בת אללללל

זה שהם "גרועים" זה לא אומר שהם צריכים למות כן? תגידי שאת לא אוהבת את הסגנון שלהם וזייהו P:

Beautiful Scar

New member
שאת באה לקניון..

אז.. תגידי לי לפני זה.. כי נמ אני רק צריכה לעבור את הגביש כדי להגיע לקניון XD

®NuLy®

New member
לא חושבת שהם דומים בכלל

לא אומרת שאוונסנס גרועים אבל הם לא דומים ללינקין בשום צורה. הטקסטים, המוזיקה שום דבר לא דומה. נריאה ל ישאומרים עליהם שהם דומים בגלל שאולי Numb ו-In The End יצאו קרוב ל-Bring Me To Life ובגלל שהרבה אנשים בארץ הזאת קשה להם להבדיל בין סוגי הרוק אז פשוט אומרים שהם דומים, אבל זאת רק השערה שלי.

Lp Fairy

New member
אוונסנס

וואי המממממ פעם הייתי אומרת שזה מועתק... אבל תכלס גם אם זה מועתק אז זאת מוזיקה טובה... יש להם שירים יפים איימי לי עם קול מדהים!!! אני נהנית מהחיים..[= (מה זה קשור?!)

Lp Fairy

New member
המיייייייייר

חחחחח אני לא אונסת בלונדינים!!!! הם אונסים אותי... אפילו הבלונדיני שלך אנס אותי..!!!!!

T r a v i s

New member
חשבי שבאונס אמורים לצעוק "לא!"..

ולא: "עוד! כן! תמשיך!". (כן כן, אני וחנ"ן שמענו אתכם מלמטה).

Lp Fairy

New member
הייי!!!!!

חחחח אני אמרתי לו להפסיק כי אתם פאקינג ליידנו... אני לא אשמה שהוא המשיך ולא נתן לי לדבר...נמנמקיצ מה אתה מדבר על זה פה!?!??!

T r a v i s

New member
רגע, שאני אבין..

מפריע לך שאני מדבר בפורום על מה שעשית אצלי בדירה עם הבלונדיני, אבל לא הפריע לך לעשות את זה איתו אצלי בדירה?? ועוד כשאני וחן יוכלים להיכנס כל רגע?? (לפחות היית נועלת תתדלת!)

Elpar

New member
אז היית נכנס

אומר תנסו קצת יותר בשקט, כי הקיר עוד רגע יישבר (או הרצפה או הכיסא או מכונת הכבישה תלוי איפה המקום...)

Lp Fairy

New member
טוב תקשיבו...

חחח לקחתם את זה קשה מידי... לא עשינו כלום!!! ו...אמיר...ה"דירה" שלך קטנה ככה שהדלת היחידה זה הדלת של הכניסה!!!!! והיא הייתה נעולה!!!!!!! רק שאתם הייתם בפנים..[=

למעלה