I Love Paige
New member
Well, hello there.../images/Emo188.gif
אני לא יודע בדיוק איך להתחיל את ההודעה הזו. או אפילו למה אני בכלל כותב אותה ודורש צומי. אבל היום, לפני שנה, ב-29/12- הצטרפתי לפורום הזה. עברה עליי חרא תקופה, וכולם אמרו כמה שאתם אחלה אנשים... והצטרפתי. חמישה ימים לפני היומולדת שלי [איזו הפתעה, זה ככה גם עכשיו
]. לפני בערך חודש וחצי, כשקיבלתי חזרה את המחשב, הבנתי ש... טוב, לא כל כך חסרתם לי. ואפילו עכשיו, בזמן שאני כותב את זה, לא החלטתי אם זאת הודעת חזרה-או עזיבה סופית. אז כן, היה לי כאן כיף. כן, אני אוהב את האנשים כאן [טוב, את הרוב]. אבל גם.. כן, לא הרגשתי שנעלם לי גוש מהחיים. אולי בגלל שהיו דברים אחרים שמילאו את החלל הזה ואולי כי... מי יודע? אולי זה היה רק כדי להתגבר על התקופה הגרועה? ועכשיו כשיצאתי ממנה אז אני לא "צריך" אתכם יותר? אז פרסמתי מעין הודעת עזיבה, בה פשוט אמרתי שאני לא יודע מה לעשות. ואני עדיין לא יודע. לא חסר לי שאני לא יודע מה הולך איתכם. אבל אני כן מתגעגע. אבל לא חסרה לי תחושת ה"לא אוהבים אותי כאן" שבאה כל הזמן. אבל אני כן אוהב את רוב האנשים פה. אבל, פאק, אפילו במפגש לא נהניתי כמו שנהנים במפגשי 666. אז... אני מניח שאתם יכולים לאחל לי יום שנה שמח. ו-Welcome Back.
אני לא יודע בדיוק איך להתחיל את ההודעה הזו. או אפילו למה אני בכלל כותב אותה ודורש צומי. אבל היום, לפני שנה, ב-29/12- הצטרפתי לפורום הזה. עברה עליי חרא תקופה, וכולם אמרו כמה שאתם אחלה אנשים... והצטרפתי. חמישה ימים לפני היומולדת שלי [איזו הפתעה, זה ככה גם עכשיו