Well, hello there.

I Love Paige

New member
Well, hello there.../images/Emo188.gif

אני לא יודע בדיוק איך להתחיל את ההודעה הזו. או אפילו למה אני בכלל כותב אותה ודורש צומי. אבל היום, לפני שנה, ב-29/12- הצטרפתי לפורום הזה. עברה עליי חרא תקופה, וכולם אמרו כמה שאתם אחלה אנשים... והצטרפתי. חמישה ימים לפני היומולדת שלי [איזו הפתעה, זה ככה גם עכשיו
]. לפני בערך חודש וחצי, כשקיבלתי חזרה את המחשב, הבנתי ש... טוב, לא כל כך חסרתם לי. ואפילו עכשיו, בזמן שאני כותב את זה, לא החלטתי אם זאת הודעת חזרה-או עזיבה סופית. אז כן, היה לי כאן כיף. כן, אני אוהב את האנשים כאן [טוב, את הרוב]. אבל גם.. כן, לא הרגשתי שנעלם לי גוש מהחיים. אולי בגלל שהיו דברים אחרים שמילאו את החלל הזה ואולי כי... מי יודע? אולי זה היה רק כדי להתגבר על התקופה הגרועה? ועכשיו כשיצאתי ממנה אז אני לא "צריך" אתכם יותר? אז פרסמתי מעין הודעת עזיבה, בה פשוט אמרתי שאני לא יודע מה לעשות. ואני עדיין לא יודע. לא חסר לי שאני לא יודע מה הולך איתכם. אבל אני כן מתגעגע. אבל לא חסרה לי תחושת ה"לא אוהבים אותי כאן" שבאה כל הזמן. אבל אני כן אוהב את רוב האנשים פה. אבל, פאק, אפילו במפגש לא נהניתי כמו שנהנים במפגשי 666. אז... אני מניח שאתם יכולים לאחל לי יום שנה שמח. ו-Welcome Back.

thebaby

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo101.gif

תעריך. אני לא מחלק כאלה. זה נדיר.

AGENT SHESH

New member
האמת היא...../images/Emo73.gif

שאני ממש תהיתי לאן נעלמתי... ברצינות. (נשבע!) כל פעם שראיתי הודעה שלך בפמ"ח רציתי לשאול, אבל לא יודע למה לא שאלתי בסוף...
בכלמקרה - מזלטוב על יום השנה, וברוך השב!

JAVGEN

New member
חח ברוך הבא - אני חדש פה.

מקווה להחזיק כמוך וכאלה חחח P: פאנקייק שוקולד זה שטני! (קשר? 3וחצי לפנות בוקר...)

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אנחנו אכן לא קונדום - השתמש וזרוק
אז ברוך השאוו
ומזל טוב
שיהיו לך עוד שנות פורום נחמדות וטובות, ומפגשי 66 כיפיים במיוחד
^^
מזל טוב
^^

Gizmo16

New member
ברוך השאווה../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

*מתגעגעת* דבר איתי פעם באס"ק, אוקיי? כשתהיה?

Gizmo16

New member
לונכנסת למשנז'ר../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

נאמ... אנחנו בדילמה

I Love Paige

New member
*מנצל את השרשור של עצמו*

[מה, זה באמת מת כבר.
] הייתי לי היום בסנטר, והלכתי לשם ברגל. ואז נזכרתי בזקנה שבאה וסיפרה לנו בדיחה עם זונה וסיגריה, אומשו. מישהו זוכר אותה? אני בטוח שמישו כתב אותה בשרשור של המפגש, אבל מזה אינלי כוח לחפש.

למעלה