welcome?

aristo22

New member
welcome?

מוזר לי משהו, אני זוכר שבתקופתי כשפרצתי מהשידה... היה הרבה יותר קשה לדבר על זה. לא היו פורומים, רק הומואים מבוגרים שמנסים לחרמן אותך, וההורים לא קיבלו את זה בכלל. ונזרקתי מהבית עם פנס, נראה שהיום זה טרנדי לאללה לפרוץ מהשידה (עזבו אותכם לצאת מארונות, שידה יותר לחוצה) השאלה שלי היא... האם ההומואים של היום יהיו פה גם מחר? (אני אגב דו מבחירה, למרות שאני לא מאמין במושגים האלה... דו, הומו , לסבית, הרי ברור לכולכם שאתה מתאהב בנפש לא בבשר, אתה נמשך פיזית לזה / זאת שעושה לך את זה... מה זה חשוב אם הוא זקור איבר או בעלת מערה לחה? אני חייב לשנות את הכרטיס שלי אגב

resputin

New member
ההומואים החדשים.

(
..."אנשים קצרים שמדברים מהר, בשפה קצובה הם מספיקים יותר. מילים בזמן חיים אחד, להשלים משפט לא להרגיש לבד..
; 'האנשים החדשים', עיברי לידר.) ההומואים של היום שונים מההומואים של פעם. טוב, לא ממש, אבל בערך. עדיין יש את אותם החששות, עדיין יש את אותן הבעיות העקרוניות, אבל זה ממוזער קצת, אולי הרבה. למה? *קידמה. -הדורות הצעירים המושפעים מהעולם העדכני יותר, הגלובלי והליברלי יחסית יותר, נוטים לקבל יותר נושאים שונים שהיו בעבר 'טאבו', כמו הומוסקסואליות. *תקשורת. -לא אתחיל לקשקש כאן תיאוריות תקשורתיות או את התפתחותו של ההומוסקסואל והגדרתו החדשה לפי התקשורת, אם זה שימוש בצורה מוסתרת או גלויה, נושא מרכזי בפילוח או גימיק. התקשורת אכן הגדירה מחדש את דמות ההומוסקסואל, חשפה את מרבית האוכ' הקיימת -להלן הצופים בבית- לדפוסי התנהגות, מערכות יחסים, תוכניות שעיקרן ושחקניהם הראשיים הומוסקסואליים ולסביות, עשיית פרקים בנדון, הסברה על יציאה מהארון וכו'. אותו שינוי, אותה הגדרה מחדש אכן הוציאה את זהות ההומוסקסואל מהזהות של "הזר", "האחר" והפכה אותו ל"אחד משלנו" במובן כזה או אחר, קירבה אותו לקהל במעגלי הקומיוניקציה ואף העלתה נושאים הקשורים להומוסקסואליות לדיון. *עירנות עצמית. -בעידן של היום, שואב האדם מן החינוך המוקנה לו את עקרון ההגדרה העצמית. אדם הופך מודע לעצמו במובנים רבים, כולל זהותו המינית ובתהליך גיבושה כיום הוא מודע מספיק על מנת ליצור קשר עם הסביבה -בעלת מכנים משותפים כמובן- על מנת לקבל פידבקים והרגשה של 'איניות' מסויימת וחוסר 'אאוטסיידריות' ואף 'שונות' או 'ביזאריות'. *התפתחות חברתית, התאגדות. -נשאבת מן התקשורת, העירנות העצמית והחינוך המתקדם. אנשים בעלי מכני שיתוף דומים החליטו להגדיר עצמם וליצור קבוצה שתתמוך ותעזור לאלו שיבואו בעתיד, על מנת שלהם יהיה קל יותר להסתגל ויהיה מענה לשאלותיהם ומענותיהם, מה שלא היה בתקופתם. בין אם זה פורומים, קווי תמיכה, מפגשי iGy, האגודה, בית דרור ואינספור גופים אחרים, קטנים או גדולים, המוכנים לתרום ולהוות לאוזן קשבת בעת צרה. בשנים האחרונות, יש 'טרנד' של יציאה מהארון. נכון, זה אומנם הרבה יותר קל עקב הדברים שכתובים לעיל, אך אי אפשר להגיד שאין זו תופעה שכל סלב שלישי, זמרת בשקל או שחקן\דוגמן\סטייליסט בדימוס מתגלה להיות הומו\לסבית\בי\טרנס. מדוע? אולי בשביל צומת לב, אולי בשביל לעורר פרובוקציה, להפגיז בכותרת וכו'. אולי זהו תור הזהב של הגייז, בכל הקשור לעולם הזוהר והתקשורת- הרי שכיום העולם סובב ומחובר לתקשורת בכל נושא ורובד. ואולי המשפט "we're Queer, we're Here, Get used to it" מתחיל to kick in.

אני אף פעם לא ממליץ על פריצה מהשיד

קודם לחקות לתת להם להיתרגל שאתה בבקטע לחיות עם זה שאתה מתלבש איך שבא עושה מה שבא ומתנהג איך שבטא לך לטוב ולרע ורק בסוף לתת את האווטינג וזה גם שהם שואלים

למעלה