Welcome To The Last Day On Earth

Welcome To The Last Day On Earth

78. לא ציפית מעולם / מיכל גרוסברג בוקר אחד אתה מתעורר למציאות אפורה לה לא ציפית מעולם בוקר אחד אתה מתעורר למציאות קודרת לה לא ציפית מעולם בוקר אחד אתה מתעורר ליום מחורבן לו לא ציפית מעולם בוקר אחד אתה מתעורר או שלא אל תכנסו לפניקה אנשים, אז מה אם אתם הולכים למות היום? התעוררתם למציאות חדשה, מציאות ariel shronish, ואתם מתבכיינים כמו ילדים עם קקי בחיתול, ג`יזז קרייסט. אני לא מבינה למה אתם חורשים על זה כל-כך הרבה, ``שרון יהרוג את כולנו, בלה בלה בלה`` ספרו לנו משהו שאנחנו לא יודעים, אולי? אתם לא יכולים לדעת מה עלול לקרות - אולי אכן זה הסוף למדינת ישראל ככל שידוע לנו, ואולי זה הסוף למריבות עם הפלצנים האלה שנקראים ערבים, ואולי לא יקרה כלום, אולי הכל ישאר אותו הדבר (טוב נו, חוץ מעצירת המהפיכה האזרחית, שגם ככה ברק בקושי עשה לגביה משהו ככה שזה לא הכי ישנה שבעולם). ואולי גם ההתרבות המפחידה של הדתיים סופסוף תבוא לידי ביטוי בהשתלטות על המדינה, אבל בסה``כ, גם אם ברק היה עולה לשלטון, שומדבר לא היה הופך להיות טוב יותר. מה שכן, שימו לב ליתרון אחד: כל פעם שהימין בשלטון אין פיגועים, זה כבר יהיה יתרון לשרון, לא? so stop saying it`s the end of the world cuz it`s not think floyd מיכל

לא.

חלק אומרים שזה נוזל, חלק אומרים שזה חסידה... זה פשוט על שם נגן הג`ז פלויד קאנסיל (אם אני לא טועה זה השם).

Levinzone

New member
נראה לי שהיא צודקת

אני חושבת שזה על שם שני מוזיקאים..... וחוץ מזה, מה כולנו עושים מחוברים עכשיו? אין בי``ס?

אני לא הלכתי לביצפר...

נרדמתי רק ב7 בבוקר... לא הצלחתי להרדם, במשך 6 שעות שכבתי במיטה, רק רבע ישנה, וקשה לי להסביר מה קרה, אבל הרגשתי שאני לא יכולה לישון כי אני נמצאת עם אנשים מסויימים במקום מסויים ואני עייפה ורוצה ללכת לישון בבית במיטה שלי, אפילו שכן הייתי במיטה שלי לבדי...

מתח

New member
פינק פלויד - השם

פינק - Pink Anderson פלויד - Floyd Council ובהתחלה הם היו... Sigma 6. פשוט S-Club 7.

ואני נולדתי ב-20 לפברואר...

עכשיו נראה אתכם רוקיסטים שלי, מי עוד נולד בדיוק בתאריך הזה?... (אם כי לא באותה שנה כמובן.) דולצינאה. תשובות בבקשה.

flowr..

New member
קורט קוביין נולד בתאריך הזה.

20.2.67. (אם אני זוכרת טוב, זאת השנה).

...

Sigma 6 The Megadeaths The Screaming Abadabs והיה עוד אחד עם ``ארכיטקטים``... הכי אהבתי האמת את Sigma 6 אבל אין, פינק פלויד איז פינק פלויד... אחרי הכל, רוב החיים שלי מבוססים על פינק פלויד אפילו השם הספרותי שלי :) (שרלוט פרינגל, מהשיר ``קיץ 68``, אטום הארט מאדר``). לה לה לה לה think floyd מיכל. נ.ב. נולדת ב9 לינואר?

מתח

New member
לא ולא, אלא

ב-3 לינואר... וסידוש נולד ב-6. איזה כבוד, באותו השבוע! אבל רוג`ר הוא המלך האמיתי...

רוג`ר מלך

אבל רק כשזה מגיע לפינק פלויד. הוא לא מלך בטח כשהוא לבדו, האלבום האחרון שלו, אפילו שלא שמעתי, לדעתי הוא כמו שמעון פרס, לוזרי... אבל סיד, סיד מלך כשהוא בלי פינק פלויד, המסומם עם הגיטרה הכי גאוני לדעתי... ואני יודעת שסיד נולד ב6 לינואר, פשוט חשבתי שאמרת ``3 ימים אחריו``

מתח

New member
Don`t follow the worms...

כמה דיסקים יש להם בסה``כ? לא כולל הקלטות והופעות חיות.

המממ...

בלי הופעות חיות ואוספים? טוב אז מורידים את ummagumma pulse is there anybody out there works the great dance collection (או משהו כזה) relics וזהו נראה לי... עכשיו, זה 5 אלבומים 21 אלבומים פחות 5 זה... (3 יחידות מתמטיקה) 16, לא? אז 16 אלבומים :) לסיד יש 4 אלבומים - Barret The Madcap Laughs The Peel Session Opel יש לי את ה-2 הראשונים, מחפשת את אופל, ואת דה פיל סשן אפשר להשיג רק על תקליט... לוואטרס אין לי מושג כמה אלבומים יש, אבל יש לי את הסולו הראשון שלו - the pros and cons of hitch hiking ולגילמור (גיטריסט אלוהי!!) יש 2 אלבומים אם אני לא טועה אחד Gilmour, והשני אני לא זוכרת את שמו גם למייסון ולרייט יש אלבום סולו אחד, כל אחד משלו וזהו...

מתח

New member
אז את מעריצת פינקי כבדה, אה?

ואילו עוד להקות את אוהבת? בעיקר בכיוון של פרוגרסיבי? מכירה את ``מתקדם``?

אני יותר בכיוון רוק פסיכודלי...

אבל פרוגרסיב? אני נורא אוהבת גם את קינג קרימזון... ואני בכלל גם בכיוון של גראנג` ופאנק מטאל אני אוהבת *הרבה מאד* דברים... ופינק פלויד הם הלהקה הכי אהובה עליי בעולם, יש לי כמעט את כל האלבומים, חוץ מאיזה 5... אלה שיצאו בין 83-95 (יש לי את PULSE) ואת ummagumma ואת obscured by clouds...

מתח

New member
נו, אז תני קצת שמות

לגבי פאנק מטאל, באיזה כיוון? לימפ הלא-משהו או אולי רייג` ודברים יותר איכותיים? ואיזה גראנג`, נירוואנה/בוש ושות` או דברים אחרים? פאק מי, אני מפחד, איזה אחת, ידידת עולם שלי, שנפרדה אתמול מחבר שלה שלחה לי הודעה: ``Last night I was deperately looking for YOU. I wanted to feel you on my naked body. I couldn`t sleep without YOU. I need you so bad. Were r u my stupid PIJAMA?`` מישהו צוחק עליי, בטח גנב לה את הפלאפון, או שהיא סתם מנייאקית, אבל זה בכל מקרה מפחיד אותי... לא יודע איך לטפל בזה... טוב, אני אשאיר אותכם מיודעים, או משהו. :)

והנה הרשימה המלאה בפעם המליון:

Beatles, King Crimson, Limp Bizkit, Offspring, Pink Floyd, Rage Against The Machine, Garbage, Green Day, Incubus, KoRn, Nirvana, Slipknot, Syd Barrett, Blink 182, Linkin Park, System Of A Down, איפה הילד, אינפקציה, השוונג של הפיתה, בייב, כנסיית השכל, רוקפור, מוניקה סקס happy?

מתח

New member
ואיפה רדיוהד?

טוב, חלאס, לא רוצה, לא צריך. אני לא הייתי פה תמיד, ולא קראתי את זה בפעם המיליון, אלא בפעם הראשונה - אבל אני ארד מהנושא ואתן לנכבדותה להיות כאן בשקט. End of Topic

למעלה