Welcome To The Last Day On Earth

טוב טוב טוב,

אין לי בעיה לרשום את זה כמה פעמים שבראש שלי... בלה אני לא אוהבת את רדיוהד איטיים לי מדי.

מתח

New member
רגע, רגע, רגע

את Nice Dream שלהם את מכירה? ואגב, איך אפשר לאהוב את לימפ המזוייפים האלה, ולא לאהוב את הגדולה שבלהקות האלטרנטיביות שבעולם, רדיוהד?

JUVENTINI

New member
לרוג`ר ווטרס יש 6

Amused To Death עם השיר הכי יפה בעולם אולי ... The Pros Ans Cons Of Hitchhiking שזה הדיסק הכי טוב בעולם Radio Kaos שאין לי מילים עליו In The Flesh When The Wind Blows Thw Body לגילמור יש 2 David Gilmour About Face את השאר לא ממש יצא לי להכיר אישית ...

JUVENTINI

New member
בואנההה !!

את מגיבה מהר ... הוא גאון בכל תחום בחיים .. אפילו בקולנוע .. :) סתם ... הסרט לא היה משהו ... אבל תביני !

JUVENTINI

New member
תראי ..

כמו הכל אצל ווטרס ... גם הסרט גאוני ... אבל מרוח בטירוף !

JUVENTINI

New member
מי מלך ... אלהים ! ! ! ! ! ! ! ! !

לקחתי את זה אישית ... PROS AND CONS זה הדיסק !!!!!! תקחי את המילים ביד ... תקשיבי לדיסק טוב ... ותעקבי אחרי המילים ... רק ככה אפשר להבין עד כמה הוא גאון ... !!!!!!! מלך !!!!! אלהים !!!!!!

וכן זה על שם שני מוסיקאים...

אני לא בדיוק זוכרת מה השמות, אבל אחד מהם זה פינק משהו, והשני זה פלויד משהו :) עוד רעיון מוזר של סיד המלך, ולפני זה בכלל היו להם שמות מופרעים בלה בלה בלה THE MEGADEATHS FOREVER!!!! (אקס-שם של הפינק פלויד :) )

מתח

New member
The band is just fantastic...

...that is really what I think. Oh, by the way, which one`s Pink? סתם, כי בא לי לדבר.

מתח

New member
אל תדברי על אריק (נדוש)

לאריק אין סיכוי... חרדים, ערבים, אויבים מתוך המפלגה ומחוצה לה, והעתיד - כולם נגדו. ממשלת אחדות היא סיכוי קלוש כרגע, והפלסטינאים לא יעשו איתו הסכם - זה ברור לכולם, ובמיוחד לו. כל הימנים יודעים זאת היטב, יגידו מה שיגידו. אולי זאת תהייה תקופה של ביטחון לאזרחים... בלי פיגועים. יותר נפגעים בצבא, פחות נפגעים אזרחיים. הטיית הסכנה לכיוון אחר.. אבל.. מה שמעניין הוא מה שייקרה אחרי שאריק ייפול. נתניהו? ברק יחזרו אחרי תרגיל-הנתניהו שהוא עשה? אולי פרס יבוא בהפוכה? ואולי איזה מישהו חדש (``מיכל ינאי לראש-ממשלה``?) בהצלחה, מדינת ישראל, אוהבים אותך הרבה.

כשאריק יפול...

תגידו כדאי לי לרוץ לראשות הממשלה כשהוא יפול? כי אולי לנתניהו יש סיכוי טוב, ואולי גם לברק אבל תגיד לי, אתה צוחק? פרס הוא ל-ו-ז-ר, נקודה :) מיכל לראשות הממשלה (ולא ינאי, אלא גרוסברג, AKA שרלוט פרינגל :) )

rastotman

New member
פרס לרושות הממשלה!

או- מי לייק פרס, פרס אדם זקן ומתוק, לא צריך להגיד עליו דברים לא יפים. לפני כמה זמן אני וענת דיברנו על למה שרון לא חמוד אם פרס כן, כי הם הרי שניהם זקנים ואנחנו הרי מחוסרות התייחסות פוליטית וחס וחלילה לא שמאלניות קקה או ימניות קקי. הגענו יחד למסקנה שזה שהוא שמן הורסת אותו. אתמול ראיתי אותו אלפי פעמים על המסך, והוא כן חמוד- רק הצבע שלו לא ממש ורוד נעים כמו שהוא צריך להיות [חוץ מאצל ביבי, ביבי ורוד בצורה מגעילה, יש עוד אנשים שלפעמים מקבלים צבע כזה, נידמה לי שרבין היה נעשה ורוד לא יפה ומבריק בקור- מה לעשות, אשכנזים.]. בבוקר, שמעתי בטלויזיה שלא באו אנשים לנחם את ברק, ולא הביאו לו פרחים. אני חושבת שזה נורא עצוב שהיו אמורים לשבת מסביב לבית שלו אנשי דור לשיר שירים ולהיתחנן שיחזור והם לא עשו את זה. ככה לפחות הוא היה יכול לצאת למירפסת שלו [כמו בתוכנית הזאת עם הילד שנידמה לי שהוא היה מקסיקני, ושכחתי ממנה הכל חוץ מאת הקול שלו שאני לא יכולה להעביר לכם ואת התמונה של הילד על מירפסת ומתחתיו מלא אנשים- לא משנה], ולחייך את החיוך המעוות שהוא חייך אתמול כשאנשים צעקו [לא כמו שצעקו בהקשרים של ביבי, דרך אגב] כשהוא אמר שהוא פורש [או כמו שהיה כתוב מתחת לתמונה שלו בחדשות בבוקר ``ברק: אני פורש``- לקשי ההבנה]. דרך אגב החיוך, החיוך הזה היה קיים גם בעידן ביבי, ואז הוא ממש הציק לי, אני שנאתי אותו- עם כל ההיתלהבות שהייתה בי אז, אני חושבת שאפילו החיוך של יגאל עמיר שייחסתי לו המון חשיבות לא הציק לי כמו החיוך של ביבי- אבל כשברק עושה את זה זה די מתוק ומעיק רק טיפה. אם הוא רק לא היה מיתעקש להגיד רושות [עם נקודה מעל שתי הו``ויות כמובן], ומפסיק לצבוע את השיער כדי שיהפוך ללבן המקסים של פרס ושרון- היה יכול להיות לו עתיד בתור האיש המתוק הבא. ואני היחידה שחושבת ששדרני החדשות של ערוץ שתיים נורא מיתגעגעים לאישתו של שרון? הם לא מסוגלים לדבר איתו או עם מישהו שמכיר אותו בלי להזכיר אותה ואת זה שהיא הייתה באה איתו לכל ראיון- ולילך בכלל טוענת שהוא כבר לא כל כך שמן, כי מאז שאישתו מתה הוא ירד מאוד במישקל, או כמו שאבא ואמא אומרים [שלה], הוא חצי ממה שהוא היה.

מתח

New member
פרס...

תגידי לי, את נורמלית? זקן חמוד ומתוק? לא שמת לב שפרס נהנה בצורה מחשידה לחבק ולנשק קטינות בתעמולת הבחירות שלו ב-96? זה היה פשוט נוראי. ממש קינאתי בו באותו יום, זקן פלגמט ופדופיל עם חזון, זה אני בעוד כמה שנים. :) Shock the monkeyyy!

Levinzone

New member
המשפט הראשון שלך

בדיוק מה שלי עלה בראש כשקראתי את זה!! את מנסה להוכיח לנו כמה את טיפשה ורדודה (תסלחו לי על המילה) או משהו כזה???????? הוא זמן חמוד ומתוק אבל העור שלו לא ורוד?????????????? אוי, הנוער של ימינו -יעל-

Levinzone

New member
אבל אבל אבל

ככה היא מחליטה אם לדעתה מישהו מתאים להיות ראש ממשלה או לא? גוועלד

למעלה