פרס לרושות הממשלה!
או- מי לייק פרס, פרס אדם זקן ומתוק, לא צריך להגיד עליו דברים לא יפים. לפני כמה זמן אני וענת דיברנו על למה שרון לא חמוד אם פרס כן, כי הם הרי שניהם זקנים ואנחנו הרי מחוסרות התייחסות פוליטית וחס וחלילה לא שמאלניות קקה או ימניות קקי. הגענו יחד למסקנה שזה שהוא שמן הורסת אותו. אתמול ראיתי אותו אלפי פעמים על המסך, והוא כן חמוד- רק הצבע שלו לא ממש ורוד נעים כמו שהוא צריך להיות [חוץ מאצל ביבי, ביבי ורוד בצורה מגעילה, יש עוד אנשים שלפעמים מקבלים צבע כזה, נידמה לי שרבין היה נעשה ורוד לא יפה ומבריק בקור- מה לעשות, אשכנזים.]. בבוקר, שמעתי בטלויזיה שלא באו אנשים לנחם את ברק, ולא הביאו לו פרחים. אני חושבת שזה נורא עצוב שהיו אמורים לשבת מסביב לבית שלו אנשי דור לשיר שירים ולהיתחנן שיחזור והם לא עשו את זה. ככה לפחות הוא היה יכול לצאת למירפסת שלו [כמו בתוכנית הזאת עם הילד שנידמה לי שהוא היה מקסיקני, ושכחתי ממנה הכל חוץ מאת הקול שלו שאני לא יכולה להעביר לכם ואת התמונה של הילד על מירפסת ומתחתיו מלא אנשים- לא משנה], ולחייך את החיוך המעוות שהוא חייך אתמול כשאנשים צעקו [לא כמו שצעקו בהקשרים של ביבי, דרך אגב] כשהוא אמר שהוא פורש [או כמו שהיה כתוב מתחת לתמונה שלו בחדשות בבוקר ``ברק: אני פורש``- לקשי ההבנה]. דרך אגב החיוך, החיוך הזה היה קיים גם בעידן ביבי, ואז הוא ממש הציק לי, אני שנאתי אותו- עם כל ההיתלהבות שהייתה בי אז, אני חושבת שאפילו החיוך של יגאל עמיר שייחסתי לו המון חשיבות לא הציק לי כמו החיוך של ביבי- אבל כשברק עושה את זה זה די מתוק ומעיק רק טיפה. אם הוא רק לא היה מיתעקש להגיד רושות [עם נקודה מעל שתי הו``ויות כמובן], ומפסיק לצבוע את השיער כדי שיהפוך ללבן המקסים של פרס ושרון- היה יכול להיות לו עתיד בתור האיש המתוק הבא. ואני היחידה שחושבת ששדרני החדשות של ערוץ שתיים נורא מיתגעגעים לאישתו של שרון? הם לא מסוגלים לדבר איתו או עם מישהו שמכיר אותו בלי להזכיר אותה ואת זה שהיא הייתה באה איתו לכל ראיון- ולילך בכלל טוענת שהוא כבר לא כל כך שמן, כי מאז שאישתו מתה הוא ירד מאוד במישקל, או כמו שאבא ואמא אומרים [שלה], הוא חצי ממה שהוא היה.