Welcome to sunny Florida

Piano Lady

New member
Welcome to sunny Florida

חברים! אמא הביאה לי את הדי וי די מארצות הברית... מישו ראה אותו? מה אתם אומרים?

פלוטו24

New member
הוא ממש טוב

יש לי אותו וזו ההופעה החיה האחרונה מהtour של scarlet's walk הופעה באמת אנרגטית ומחשמלץ שבה טורי נותנת את כל כולה. מבלבד העובדה שיש ב dvd דיסק עם scarlet's hidden treasures, 5 שירים מעולים שכדאי לשמוע. ויש כמובן את כל התוספות הרגילות של ראיונות עם טורי, תמונות וכו'. צפייה מהנה!

northern lad

New member
אם כבר הזכרתם...

החלטתי לפני שבועיים להושיב את הוריי לצפיית ניסיון בדיוידי של טורי, זאת אמנם לא הפעם הראשונה שהם נחשפו אליה, אך לדעתי זו היתה הראשונה שבה הן ממש שמו לב... להלן התגובות: אבא- "באיזה שפה היא שרה?" "רק היא יכולה לשיר את השירים שלה" "איזה מתופף מצוין" "לא ביקשת פעם שנקנה לך תווים שלה מחו"ל?" "איזה מגניב היא מנגנת לשני כיוונים"(טוב לא ממש במילים האלה..) אמא- "היא נראית קצת מבוגרת" "איך זה שלא שומעים עליה בכלל?" "איזה מוזיקה מצוינת" "מזכירה לי קצת את קייט בוש" גלעד-(זה אני): "היא שרה באנגלית אבא, אבל היא קצת מוזרה אז זה יוצא לה שונה" "אין ספק שהיא אחת ויחידה" "המתופף מעולה, איזה כיף שממנו התלהבת" "ביקשתי הרבה פעמים אבל משום מה תמיד פרח מראשכם או לא מצאתם" "היא התחילה לנגן בגיל שנתיים, היה לה כמה שנים להתאמן" "אמא, היא כבר בת 42, אבל היא עדיין יפה, אל תשכחי שהיא בסופו של סיבוב הופעות ארוך והשיער שלה צריך מנוחה" "אמא, טורי היא אדם מיוחד ולא כולם יכולים להבין/להתחבר/לאהוב אותה, אבל אל תדאגי היא לא חיב בעוני..." "בחלק הזה נראה לי שאמא שלי פשוט ניסתה להתקרב אליי ולהיראות מגניבה" "משום מה כבר שמעתי את זה פעם..."

רות אן

New member
מאוד צחקתי...

מדהים לשמוע תגובות של הורים על טורי. כל פעם שאמא שלי רואה אותי באינטרנט בהקשר טורי, היא שואלת: נו, את עדיין בעניין של טורי איימוס? ולפעמים אני אומרת: לא אמא, עבר לי... וכשסיפרתי לאבא שלי עליה, הוא שאל: ואיך באמת קוראים לה?

עדי980

New member
זה ממש מצחיק התגובות של ההורים...

יש לי חברה שהידיד שהיה אמור לבוא איתה לאחת ההופעות היה חולה ואמר לה ברגע האחרון שהוא לא בא... אז בלית ברירה היא הביאה את אימא שלה איתה כדאי שהכרטיס לא ירד לטימיון... היה ממש מצחיק לשמוע את התגובות של האימא כל הדרך הביתה... היא קצת הזדעזעה מזה שטורי אמרה "fuck" פעמיים בהופעה אבל היא סה"כ הודתה שטורי היא "a beautiful performer", ואני כל הזמן חשבתי שאם אימא שלי הייתה באה להופעה הזאת היא הייתה מתרשמת הרבה יותר...

Vivi Sparrow

New member
הופעה דיי טובה שלה,

לא הטובה ביותר, אך בהחלט מהנה. אני אוהבת להקשיב לScarlett's Hidden Treasures. למען האמת, הדיסק אפילו נמצא במערכת הסטריאו שלי, כבר מספר שבועות. [:

Piano Lady

New member
../images/Emo42.gifההופעה

הייתה ממש מדהימה! היא הביאה שם ביצועים לשירים הישנים והמוכרים אבל עם טיפה שינויים שעשו המון... עוד לא שמעתי את scarlet's hidden treasures, אבל אעשה זאת בהקדם... חוץ מיזה, למה הצלם היה חייב כל שנייה להתמקד כל כך בשלט מעל הראש שלה של הרואדסייד קפה?? זה לא בדיוק מה שרציתי לראות :)

למעלה