אם כבר הזכרתם...
החלטתי לפני שבועיים להושיב את הוריי לצפיית ניסיון בדיוידי של טורי, זאת אמנם לא הפעם הראשונה שהם נחשפו אליה, אך לדעתי זו היתה הראשונה שבה הן ממש שמו לב... להלן התגובות: אבא- "באיזה שפה היא שרה?" "רק היא יכולה לשיר את השירים שלה" "איזה מתופף מצוין" "לא ביקשת פעם שנקנה לך תווים שלה מחו"ל?" "איזה מגניב היא מנגנת לשני כיוונים"(טוב לא ממש במילים האלה..) אמא- "היא נראית קצת מבוגרת" "איך זה שלא שומעים עליה בכלל?" "איזה מוזיקה מצוינת" "מזכירה לי קצת את קייט בוש" גלעד-(זה אני): "היא שרה באנגלית אבא, אבל היא קצת מוזרה אז זה יוצא לה שונה" "אין ספק שהיא אחת ויחידה" "המתופף מעולה, איזה כיף שממנו התלהבת" "ביקשתי הרבה פעמים אבל משום מה תמיד פרח מראשכם או לא מצאתם" "היא התחילה לנגן בגיל שנתיים, היה לה כמה שנים להתאמן" "אמא, היא כבר בת 42, אבל היא עדיין יפה, אל תשכחי שהיא בסופו של סיבוב הופעות ארוך והשיער שלה צריך מנוחה" "אמא, טורי היא אדם מיוחד ולא כולם יכולים להבין/להתחבר/לאהוב אותה, אבל אל תדאגי היא לא חיב בעוני..." "בחלק הזה נראה לי שאמא שלי פשוט ניסתה להתקרב אליי ולהיראות מגניבה" "משום מה כבר שמעתי את זה פעם..."