Welcome to Cosplay Events - Masquerade Online

Sezuke

New member
ה-AX IDOL

זו כן תחרות ועד כמה שזכור לי היא לא ממש קשורה לקוספליי, זה כמו American Idol וכוכב נולד, רק שפה זו גם תחרות שירה וגם תחרות דיבוב. וגם השפיטה שם דיי קשה עד כמה שזכור לי ם-ם; כשהייתי שם לפני הגיוס היתה שופטת יפנית אחת וממש קשה, דיי בטוח שהיא ניסתה להיות סיימון.

akane

New member
אני יודעת, יותר התכוונתי

לעובדה שזאת עדיין הזדמנות לעלות לבמה עם תחפושת :] אצלנו יש במה אחת לעלות עליה וזאת הבמה של התחרות תחפושות, ובארה"ב, יפן או אירופה יש מספר במות בכל כנס אם לא עשרות. המטרה של הבמה משתנית אבל בכולן יש לבן אדם את ההזדמנות לאור הזרקורים בקוספליי לכמה שניות.

Serf SaN

New member
ואוו..

אני כלכך לא יודע איך להגיב לדבר הזה, באמת. XD קראתי את זה עוד אתמול וגם תגובות של אנשים..ואני מה לא יודע באיזה צד לתמוך. XD; כאילו, מצד אחד זה יכול להיות משהו ממש טוב אם היו מיישמים את זה בארץ. גם בשבילי אישית וגם בשביל רמת התחרות בארץ.. מצד שני, הדבר הזה מחייב רפורמה שלמה בכנסים שלנו. דבר שכל פעם מארגן כנס אחר אומר שיעשה, אבל בסוף לא.. הכנסים אצלנו כבר משעממים רצח, כל פעם אני מחכה לאיזשהו חידוש ברעיונות מצד המארגנים, אבל זה פשוט לא קורה. ומצב של הכנסים כרגע לא מאפשר לקיים רמה כזאת של תחרות. [כמו שמישהו כבר אמר פה - רוב האנשים עולים לבמה סתם בשביל הצומי. ._.] וגם, אם זה לא יבוסס בצורה נכונה, זה פשוט לא ילך מבחינת הקהל. [כי כולנו ישראלים, ואין מצב שדבר כזה יעבור בשתיקה..או בחיוב. XD] אני בכלל בעד שאמא"י או מארגנים אחרים באמת יבדקו איך מתנהלים כנסים בארצות אחרות, ויתחילו לחדש לנו קצת..כי הקרנות, תחרות קוספליי מייגעת, דידיאר ופלייסטיישנים כבר מה זה נחרשו בתור אטרקציות לכנס. >_> בע. הקיצר, אני בעד להעלות את רמת התחרויות בארץ.
[לא ברמה כזאת כמו של אקספו, כי זה פשוט לא יעבוד..]

Serf SaN

New member
אה, רגע

דבר אחד שקצת התבלבלתי בו - זאת תחרות קוספליי או תחרות לייב אקשן? @_@ אגב, סבתא, את בחנות ביום שני? [בבוקר-צהריים, נכון? :ם]

akane

New member
זאת תחרות משולבת בעצם

כי המאסקארייד כולל יחידים וקאסטים ללא הופעה ולייב אקשן על במה אחת. השפיטה לעומת זאת מתחלקת לקטגוריות, ומי שעולה לתחרות נחשב כזכאי לזכות גם בפרס לגבי התחפושת שלו או ההופעה שלו (למרות שאין כפל פרסים כי השופטים דואגים לכך). מי שעולה ללא הופעה של משחק או ריקוד מן הסתם ישפט רק על פי איכות התחפושת שלו. וביום שני אני אהיה בחנות עד השעה 15:00~ (רוצה לעשות סיבוב אחר כך לנחלה? ^^)

Serf SaN

New member
יוש. מוכנה לביקור של הנכד האהוב שלך? 3:

XD~ אז זהו, בתכלס חשבתי על יום שני לבוא רק לאיזה שעה, סתם לדבר איתך ולשאול את דעתך לגבי ה..דמויות שאני מתלבט למי מביניהן להתחפש. XD; ואז יום שני או ראשון שבוע אחרי זה [שהוא ממש נוח לי מהבחינה של הבגרויות וזה] לגרור אותך לנחלה אחרי העבודה. D: אבל זה בתכלס תלוי בך. XD מתי יותר נוח לך שאני אגרור אותך לשם? D: i need YOU!

akane

New member
מוכנה D:<

ושבוע הבא אני עובדת יום ראשון עד מאוחר, אז שני עדיף~ יאללה, שני הזה התייעצות הדדית ושני הבא נחלה D: בינתיים אני צריכה גם התייעצות: תעזור לי לחשוב על תחפושות נוחות ללבישה (וקיציות!) ולא מסובכות להכנה לאקספו ;O;

Serf SaN

New member
חיחיחיחיחי

אני אביא גם הצעות + תמונות ליום שני. תחכי לי. 3:<

Sezuke

New member
השורה האחרונה בהודעה

זה החלק שאני הכי מסכים איתו, זה בדיוק למה שאני מתכוון. צריך להעלות את רמת התחרויות בארץ ברמה מאוד ניכרת, אבל ללא ספק היא לא צריכה להיות זהה לזאת של אקספו.. פרופרציות. הכל פרופורציות. אבל כך או כך, הרמה בארץ לא משהו בכלל ואפשר כן לקחת כמה גורמים וללמוד מהם משהו שאנחנו כן יכולים לעשות בו שימוש ם_ם על כל מקרה, כן, אי אפשר לעשות שפיטה של כנס שהוא בסדר גודל של עשרות אלפי משתתפים לכנס שהוא בסדר גודל של בקושי אלף אחד בלחץ, או אולי קצת יותר במקרה הטוב פ=פ אבל תמיד הדברים פה נראים כאילו הם לא ברמה בצינית בכלל. החוסר ארגון חוגג.

Mana Sama

New member
טוב,ברור שבארץ זה לא ילך

אין לנו מספיק קוספליירים כדי לסנן אפילו XD מה שכן-אני מסכימה עם Matereya [סורי,ברח לי השם שלך ;;] בקשר לעניין שאי אפשר למחזר קוספליי גם אם לא השתתפת בו באקספו עצמו,זה די מטומטם ושולל ישר קוספליי שיכול להיות מעולה =/ מעניין אותי גם לדעת איזה קוספליים נחשבים אצלם ל"בינוניים" שהם מחליטים שלא להכניס אותם בכלל לתחרות. כי באנימה כמו באנימה יש דמויות עם תלבושות מטורפות ויש כאלה שפשוטות יותר,ובן אדם יכול לעשות תלבושת פשוטה בצורה פריקית ודומה למקור בטירוף ולא יעלו אותו להשתתף כי התלבושת עצמה לא מספיק חדשנית או מסובכת? אחרי הכל,אנשים מתחפשים לדמויות שהם אוהבים,לאו דווקא למה שהכי קשה ומאתגר

HeineW

New member
דעתי האישית היא

ש_בארץ_ לא צריך ישר להגיע לרמה כזאת אבל מה שכן, צריך להוריד כפילים((אף פעם לא ראיתי ביוטיוב סרטון של מסקרייד עם שתי דמויות אותו הדבר שעולות אחת אחרי השנייה, אף פעם)) וקאסטי כנס - כשאנשים שלא נרשמו ביחד וסתם נפגשו בכנס עולים לבמה בתור קאסט ((ראו קאסטים של נארוטו, בליץ' וכו'))

Serf SaN

New member
אעע

בפורים התנדבתי ושמו אותי בדוכן קוספליי, ובאו כלכך הרבה ילדים קטנים שעשו לי: "אעעעעעע נכון יש את הקאסט בליץ' הגדול????? תוסיף גם יורואיצ'י וסויפונג אליווווווווווווווו!!!!!!!!" "אעעעע נכון יש את הקאסט דת'נוט??!?!? תזרוק את הפתק ותכתוב אחד חדשששששש, התפצלנוווווווו" ._.

HeineW

New member
זהו!

צריך הרשמה מסודרת מראש ובלי שום פיצולים והוספות :/ ואם מישהו עזב את הקאסט שלך, אתה לא מחפש מישהו אחר, אתה פשוט עולה כמו שאתה ((אם זה למסקרייד, בלייב אקשן זה יכול להזיק קצת :X)) ואם פתאום מישהו מחליט להצתרף אליך אז לא. הרשמה מסודרת באתר שפתוחה עד יום הכנס בלי הרשמה בכנס עצמו =

Serf SaN

New member
לדעתי צריך גם לעשות הגבלה מסויימת. XD;

כי אם אנשים ידעו שאפשר להירשם רק דרך האינטרנט, אז הם יהיו לא עצלנים רק לחצי דקה ויירשמו. ואז יצא לנו אותו מצב ---> אלפי קוספליים ותחרות שלוקחת 3 שעות. תאמיני לי, יש מספיק אנשים שהיו בקאסט אחד, לא התפצלו, כבר חודשים הם הכינו את הדברים וידעו בדיוק מי איתם בקאסט, אבל אני רשמתי אותם ביום של הכנס. אוטאקואים = עצלנים.

HeineW

New member
אז אפשר לעשות הרשמה באינטרנט

וסינון לפני הכנס? ._. מסובך אבל יכול לעבוד - כמו באקספו. שכל מי שהתחפושת שלו מוכנה ישלח תמונה שלו בה ואז המארגנים/שופטים יחליטו אם יש לו סיכוי. אבל עכשיו שאני חושבת על זה, טכנית זה יהפוך לתחרות קוספליי בלי התחרות בכנס... הכל יקרה בימים לפני ._.

למעלה