מזל טוב אחי בהצלחה בתפקיד החדש!
D DevilMan New member 10/3/03 #20 מזל טוב אחי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בהצלחה בתפקיד החדש!
V Vקינג New member 10/3/03 #36 בהצלחה. תפקיד חשוב שלא תגמר לך המוטיבציה. הישמר מ"נשמות טובות", ראה בעיקר את ה"חצי המלא של הכוס" ולא את הריק.... והעיקר: "ואהבת לרעך כמוך"
בהצלחה. תפקיד חשוב שלא תגמר לך המוטיבציה. הישמר מ"נשמות טובות", ראה בעיקר את ה"חצי המלא של הכוס" ולא את הריק.... והעיקר: "ואהבת לרעך כמוך"
O OMERTLLF New member 10/3/03 #25 מחיקת הודעות ../images/Emo3.gifבעיקר של J,פ,שלי ושל עוד כמה מתחכמים
G Great Blue New member 10/3/03 #29 ../images/Emo50.gif תזהר לא לפשל עכשיו... כעת כששימך צבוע בצבע הקודש (כחול יא ) - תזהר לא לחלל אותו אה?! קפיש!? ק ?
../images/Emo50.gif תזהר לא לפשל עכשיו... כעת כששימך צבוע בצבע הקודש (כחול יא ) - תזהר לא לחלל אותו אה?! קפיש!? ק ?
G gofish New member 10/3/03 #28 מזל טוב../images/Emo49.gif הגיע הזמן קסטומאי בהנהלה... רק דברים טובים יכולים לצאת מזה.. (כל הזכויות שמורות,מבלי לפגוע בהנהלה הקיימת )
מזל טוב../images/Emo49.gif הגיע הזמן קסטומאי בהנהלה... רק דברים טובים יכולים לצאת מזה.. (כל הזכויות שמורות,מבלי לפגוע בהנהלה הקיימת )
L Le Duke New member 10/3/03 #34 רגע ,אז אם colt הפך לחבר ההנהלה זה אומר ש-crsss הפך למנהל הפורום ההוא (נו ,מה שמו...)? אה כן ,מזל טוב !!!
רגע ,אז אם colt הפך לחבר ההנהלה זה אומר ש-crsss הפך למנהל הפורום ההוא (נו ,מה שמו...)? אה כן ,מזל טוב !!!
C Cody New member 10/3/03 #37 אני לא מרבה לכתוב כאן אבל אני קורא המון ועליי לציין שמדובר באחד האנשים היותר אינטליגנטים בפורום (הכוונה לCOLT)
אני לא מרבה לכתוב כאן אבל אני קורא המון ועליי לציין שמדובר באחד האנשים היותר אינטליגנטים בפורום (הכוונה לCOLT)
W WRF New member 10/3/03 #38 עלה והצלח בתפקידך החדש!!!../images/Emo47.gif אין סיכוי לראות אותך במוטו?