מה, זה בלי כסף???
כרובי, כבר הזמנתי R1150GS חדש! טוב, אמצא כבר מקורות מימון אחרים, חוקיים פחות. מכאן ברצינות: רצה הגורל (וכרובי) והנה אני מחליף את מייקי הגדול במלאכת ניהול הפורום, ולא סתם פורום, אלא הפורום הטוב מכולם, החי, התוסס, המלומד - פורום האופנועים של תפוז, שהפך למקום מפגש מרכזי לרוכבי הדו"ג המחוברים לאינטרנט. אז מה זה אומר? לי זה אומר ללמוד, מלאכת ניהול ותפעול הפורום תועבר אליי בקורס של שנה במנזר קטן בשלגי ההימלאיה, ע"י הכרוב הקדוש ומסדר הנזירים-המנהלים (לחיצת יד סודית והכל). למזלכם, והודות לפלאי האינטנט, לא תרגישו שום הבדל בפורום, אולי קצת יותר טעויות כתיב, כי קשה להקליד, קר כאן בשלג והיאקים עושים המון רעש. המסדר ידאג לטיסות מחלקה ראשונה לכרובי, שלא יחסר באימוני המגרש והמפגשים. אני אוכל אולי מדי פעם להגיע למפגשים, אם אמצא לי מקום באיזה מכולה עם פועלים סיניים שמגיעה ארצה. אשתדל לא להזיק לפורום, גם לא בטעות, אבל כנראה יש להכין אותכם להומור החולני שלי שתקבלו עכשיו מינון גבוה יותר ("האגזוז שלך? שלך? לא של האופנוע? חחחח" - בסגנון...). תוספת אטרופין חינם לכל הנפגעים בלשכות החלוקה. COLT, הרי ההימלאיה, טיבט.