Welcome back WOOD !

לואי ממשיך להפתיע - PH ל-PH

מורטון יכנס במקום פונטנוט . מחבט ימני במקום פלסיאנו . לא הרבה מאמנים היו עושים את זה . יש לי הרגשה שזה יהיה מהלך מוצלח בעוד כמה שניות .

אחרי 7 אינינגים - 2-2 .

קנדל עושה את העבודה עם 2 אאוט , RBI דאבל שמשווה את המשחק . כנראה שקרי ווד יערוך את הופעת החזרה למיג'ורס באינינג הבא . זאת אומרת שעל הנייר הוא יכול לקחת היום W . זה יכול להיות סיפור סינדרלה . בבוטום נעלה עם סוריאנו-טריו-דילי וארמיס שעוד חייב לנו קלאץ' היט . Go Cubs ! מריגלי לא יוצאים עם ה-W !

הוורי והפסטבולים שלו

מתחיל את האינינג עם 10 פיצ'ס לגרין ומוציא ממנו גראונד אאוט . אחר כך מגיע ל-10 פיצ'ס גם עם גוטאי ומוציא ממנו דאבל . הוא כל הזמן זורק 93 MPH פסטבולים . מה עם איזה ברייקינג בול ? איזה צ'יינגאפ ? עכשיו הוא מוציא גראונד אאוט מ-PH איזלי . גוטאי בבסיס שלישי , 2 אאוטס . רייס עולה לחבוט (0 מ-4 היום) והוורי נותן לו אינטנט' ווק . ניומן הבא בתור . הוורי תעשה את העבודה ! לא כדאי לך להפסיד לנו את המשחק

תפיסה יפה של ניומן

תפיסה מעל הראש בוורנינג טראק ב-LF . 2 אאוטס ודילי עולה לחבוט . ווק , סינגל יספיקו .

סינגל !

עבודה טובה D . ארמיס יעלה לחבוט . יש לו 1 מ-3 היום (דאבל) . מזמן הוא לא דפק איזה הומראן ... מספיק לי ווילד פיץ' וסינגל .

המטס עושים מה שאני אומר

דילי גנב לבסיס שני וזריקת EROR של קסטרו (2) . דילי בבסיס שלישי ו-2 אאוטס . ארמיס עם פליי אאוט לדיפ סנטר פילד מסיים את האינינג . חבל . גיז'רמו מוטה מסיים את האינינג ב-16 פיצ'ס . באינינג הבא נראה חובטים שמאליים . נראה מי יכנס במקומו , אם בכלל . אצלנו נכנס דמפסטר .

דמפסטר הפסיד לנו את המשחק

לידאוף ווק (!!!) לרייט . דאבל לדלגאדו , מתקדם לבסיס שלישי בזריקה . 3-2 . ואנגר יסגור את המשחק . עוד טעות של הבולפן , עוד הפסד בראן אחד , עוד 0 התקפה מהמחבטים השמאליים . למה פלויד בכלל משחק ?! צריך לשים אותו ב-DL ולהעביר אותו בטרייד . פאגן/מורטון/פיי יהיו לא פחות טובים ממנו .

ג'ונס

כמה עצוב ... GIDP . איפה לו ?! ניהול כושל ! ג'ונס לא יודע לחבוט נגד לפטיס ! השינוי אפילו לא דורש מחשבה .

6-2 בסיום .

L : דמפסטר (2-4 , 3.76) . דמפסטר הפסיד לנו עוד משחק . לו היה שותף חלקי להפסד . מחר שידור ישיר ב-FOX - כנראה הופעת החזרה של קרי ווד . 0.5 מאחורי מילווקי ונאחל בהצלחה לפיליס . אני אישית חושב שהפיליס לא מספיק מוערכים בתקשורת . הם לא נופלים לא מאיתנו ובטח לא ממילווקי . בקשר למטס ולברייבס... זה כבר משהו אחר . לא משחק גדול של שתי הקבוצות , אבל היה מעניין לאורך 8 אינינגים . זמבראנו עזב את המשחק אחרי 5 אינינגים בגלל פציעה (heat-related cramping) . נקווה שזה לא משהו רציני . מחר יום חדש וראינו היום שאנחנו לא פחות טובים מהמטס . עם קצת מזל זה היה נגמר אחרת . 'שברולט' MVP של המשחק : ----------------------------------------------------------------- בהפסדים אין כזה , אבל היום חרגתי ממנהגי ובחרתי בדרק לי . 2 מ-4 (הומראן , סינגל) . מעלה את מאזן ההומראנים ל-12 העונה עם 58 RBI ו-330. אוורג' . מתכוננים למחר - ליילי נגד ג'ון מיין . זה יהיה קשה . ארמיס כנראה לא ישחק (למחרת משחק לילה וארמיס מקבל מנוחה בימים שבהם עוברים ממשחקי יום למשחקי לילה) , אבל אני מאמין שליילי יעשה את העבודה וננצח . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

למעלה