6-2 בסיום .
L : דמפסטר (2-4 , 3.76) . דמפסטר הפסיד לנו עוד משחק . לו היה שותף חלקי להפסד . מחר שידור ישיר ב-FOX - כנראה הופעת החזרה של קרי ווד . 0.5 מאחורי מילווקי ונאחל בהצלחה לפיליס . אני אישית חושב שהפיליס לא מספיק מוערכים בתקשורת . הם לא נופלים לא מאיתנו ובטח לא ממילווקי . בקשר למטס ולברייבס... זה כבר משהו אחר . לא משחק גדול של שתי הקבוצות , אבל היה מעניין לאורך 8 אינינגים . זמבראנו עזב את המשחק אחרי 5 אינינגים בגלל פציעה (heat-related cramping) . נקווה שזה לא משהו רציני . מחר יום חדש וראינו היום שאנחנו לא פחות טובים מהמטס . עם קצת מזל זה היה נגמר אחרת . 'שברולט' MVP של המשחק : ----------------------------------------------------------------- בהפסדים אין כזה , אבל היום חרגתי ממנהגי ובחרתי בדרק לי . 2 מ-4 (הומראן , סינגל) . מעלה את מאזן ההומראנים ל-12 העונה עם 58 RBI ו-330. אוורג' . מתכוננים למחר - ליילי נגד ג'ון מיין . זה יהיה קשה . ארמיס כנראה לא ישחק (למחרת משחק לילה וארמיס מקבל מנוחה בימים שבהם עוברים ממשחקי יום למשחקי לילה) , אבל אני מאמין שליילי יעשה את העבודה וננצח . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !