Welcome back WOOD !

Welcome back WOOD !

קרי ווד חוזר היום לסגל של קבוצת המיג'ורס לקראת פתיחת הסדרה נגד המטס . רוקי צ'רי חזר לטריפל-A , למרות הופעה מצוינת אתמול . רוב התגובות היו בעד להשאיר את צ'רי ולהוריד את וויל אומן , אבל כנראה שאומן ישאר , לפחות בינתיים . קרלוס "ביג Z" זמבראנו (14-7 , 3.47) נגד אורלנדו "אל דוקה" הרננדז (7-4 , 3.02) . ביג Z מחפש ניצחון ובכך להפוך לשחקן הראשון העונה עם 15 ניצחונות . קרלוס גם הורכז כפיצ'ר חודש יולי ב-NL . המספרים שלו כוללים 1.38 (הכי טוב במיג'ורס) , 5-0 (במקום הראשון ב-NL) . כמו כן , הוא החזיק 3 קבוצות ללא ראנס ב-6 סטארטס ביולי וסיים את החודש עם 34 K (רק אחרי לינסיקום מהג'ייאנטס) . זמבראנו לא נתן יותר מ-5 היטס בכל ששת הסטארטס שלו ונתן רק הומראן אחד . הוא רחוק רק 2 ניצחונות משיא קריירה - 16 ניצחונות בעונה . מאז ה-6 ביוני מאזנו עומד על 9-2 ו-1.41 , עם 77 K . שאר ההצבעות : ----------------------------------- Lincecum (4-0, 1.62 ERA, 39 SO); Lilly (5-1, 2.52 ERA, 24 SO); Colorado's Aaron Cook (4-1, 2.68 ERA, 21 SO); Washington's Chad Cordero (9 SV, 1.29 ERA, 8 SO); and Billy Wagner (8 SV, 0.00 ERA) of the New York Mets.

אחרי אינינג אחד

0-0 . לא היו אירועים משמעותיים . טופ 1 -- זמבראנו עם 2 ווקס במצב של 2 אאוטס . מסיים את האינינג עם K . 21 פיצ'ס . בוטום 1 -- הרננדז עם 1-2-3 אינינג , כולל סטרייק אאוט לדילי . בתמונה המצורפת - הסמלון של קרי ווד בגיימדיי , אבל אני לא חושב שזה סמלון מעודכן . לפי מה שראיתי בשבועות האחרונים , קרי ירד הרבה במשקל . הוא נראה כמו אחד בן 50 . *התכבדתי בפתיחת השירשור , אנחנו פותחים את משחקי היום וגם אני מתרגש בגלל חזרתו של קרי ווד . וזה מוביל אותי לעוד הערה .. זמבראנו ---חייב--- לזרוק פחות ! הבולפן שלנו הרוס ויש לנו עוד בערך 10 משחקים (כולל היום) עד ליום מנוחה . לכן חשוב מאוד שה-SP שלנו ילכו רחוק - בשלושה הימיים האחרונים זה לא קרה . ביג Z חייב ללכת היום לפחות 7 . Go Cubs !

כמו שזמבראנו נראה היום

הלוואי ! לא נדבר על סטטיסטיקה ... בוטום 4 -- נראה את טריו-דילי-ארמיס . הייתי שמח לראות פה ראן .

זמבראנו ../images/Emo47.gif

טופ 5 -- 2 אאוט , ווק לניומן (הלוווו ג'רי ... הלוווו ניומן ) . סינגל לרייט . ווק לדלגאדו . בייסיס לודד וסטרייק אאוט סווינגינג למארלון אנדרסון כדי לסיים את האינינג ! הייתם צריכים לראות איך ביג Z התחיל לחגוג ! ממש כאילו זה פרפקט גיים .. גיימר , אס , CY NL , MVP ... בוטום 5 -- דירוסה K . ג'ונס גראונדס אאוט בפיצ' הראשון . קנדל חייב לעלות על בסיס כדי שנוכל להתחיל עם סוריאנו כלידאוף באינינג הבא . זמבראנו לא יוכל להגיש עוד הרבה , אולי עד השביעי , אם יביא אינינג מהיר בשישי . הרדננדז הולך לסיים את החמישי עם בקושי 70 פיצ'ס .

קנדל ווקס

ב-4 פיצ'ס . עבודה טובה קנדל . זמבראנו מסובב בפיצ' הראשון לכדור נוח . פופ אאוט לרייס שכמעט מתנגש בניומן . ביג Z יתחיל את האינינג השישי עם 88 פיצ'ס . מתאים לי פה 1-2-3 נגד הבוטום אוף דה אורדר ולהתחיל את השביעי עם הפיצ'ר .

7liel7

New member
תגיד

איפה אתה צופה במשחק? כי אני צופה בסופקאסט ועובד שם די חלק למרות שהאיכות לא משהו עכשיו...

אני צופה ב-mlb mix

http://www.channelsurfing.net/ עובד שם יותר טוב . אמנם האיכות לא טובה (400) , אבל אין תקיעות לאורך כל השידור . בדרך כלל אני רואה את המשחק ב-MIX ומאזין לרדיו וככה יותר כיף , אבל היום אין קישור לשידור ברדיו .

זמבראנו מסיים את חלקו במשחק .

בגלל פציעה ברגל . זאת פציעה טורדנית שחזרה על עצמה במשחק הקודם כשביג Z קיבל גראונדר לכף הרגל . זמבראנו מסיים ערב בינוני : ========================= 5 IP 2 H 1 R 7 BB 5 K ב-93 פיצ'ס . 3.42 ERA . לפחות הוא יקבל מנוחה לקראת ההמשך . מארמול מחליף אותו . "מאמול" הגיש אינינג אחד לפני יומיים . היום הוא כנראה יגיש 2 אינינגים ואולי נראה את ווד נכנס לאינינג השמיני , למרות שיש סיכוי יותר גדול שזה יהיה הוורי/דמפסטר ויתנו לווד להיכנס מחר או בהמשך הסדרה בסיטואציה יותר טובה .

מארמול !

סליידר קטלני ! גראונד אאוט ל-גרין . 2 סטרייק אאוטים ל-גוטאי והרננדז . מסיים את האינינג בקלות . הלאה , עכשיו סוריאנו-טריו-דילי

דילי ! ! !

2 אאוט , סולו הומראן וזה 1-1 . 1 בול ו-1 סטרייק ודילי מפציץ ל-LF . סוף סוף שוברים את הרננדז .. Go Cubs ! אראם .. מתאים לי פה בק טו בק .

אראם סטרייקס אאוט

הרננדז מסיים את האינינג , אבל לפחות ביג Z לא יקבל הפסד . הרננדז עם 85 פיצ'ס ב-6 IP והופעה די טובה . באינינג הבא אני מצפה מפלויד להתחיל לחבוט . או שהוא פצוע (והוא פצוע) והולך ל-DL או שהוא מתחיל לשחק . אם הוא לא יכול לשחק הגיע הזמן לתת למורטון ולפאגן את המקום בהרכב . הגיע הזמן שגם דירוסה יתחיל לחבוט . אתמול הוא נכנס כ-PH במצב של 2 אאוטס ובייסיס לודד ופיגור של ראן אחד או שניים והוא לא הצליח לעלות על בסיס .

2 אאוט סינגל של אנדרסון

מחזיר את ניומן וזה 2-1 . מארמול מסיים את האינינג עם K לקסטרו . 35 פיצ'ס ב-2 אינינגים למארמול וכרגע גם הפסד . הוורי יגיש באינינג הבא . עכשיו עולים : פלויד - דירוסה - ג'ונס . אנחנו צריכים 2 שחקנים על בסיסים ועכשיו זאת ההזדמנות עם החובטים השמאלים

פלויד ../images/Emo10.gif

K . דירוסה ---חייב--- לעלות עכשיו על בסיס . ווד התחיל להתחמם בבולפן אז כנראה שנראה אותו באינינג הבא . Go Cubs !

ג'ונס K

היום יותר מדי חובטים שלנו מאחרים בסווינג . עכשיו אני צריך פה סינגל או ווק של קנדל .

יוווו אני לא מאמין ! ! ! קנדל ! ! !

פוגע בחומה ב-LF ! ! ! החמיץ את ההומראן ! ! ! הכדור פגע בחומה וניומן גם . אחר כך ניומן רץ כמה מטרים אחרי הכדור ובינתיים דירוסה חזר מבסיס ראשון בקלות . קנדל בבסיס שני . PH פונטנוט עולה לחבוט . נראה אם המטס יכניסו LHP .

הרננדז סיים את חלקו במשחק .

6.2 IP 5 H 2 R 1 BB 9 K ב-109 פיצ'ס . הופעה מצוינת , אבל חוזר ל-3.00 ERA . פדרו פליסיאנו נכנס . GO Cubs ! (לא רוצה לנחס , אבל אם ווד עולה באינינג הבא ומסיים אותו יש סיכוי שהוא יקבל W אם נביא עוד ראן )

למעלה