Weekend's Watch ⏳🐧

didalf

Well-known member
חחחחח לא הצליח לך:-D צריך לעשות WIN+ץ (זה מה שאנרסני כתב למילי) ואז יש מבחר מצומצם יותר.

התוכנית היא כרגיל המאה|מאוהב| לסיים עונה 5, להתחיל עונה 6.

ובעקרון זה היה הכל אבל מישהי בשם טיילור החליטה להנחית אלבום חדש בהפתעה גמורה מחר אז אני יודעת שזה לא בדיוק צפייה אבל זה בהחלט תעסוקה לסופ"ש|מאוהב|

LeR@nch

Well-known member
היום - מי רוצה להיות מיליונר?, הישרדות.

שבת - חמוץ מתוק, הישרדות.

השלמות מהשבוע - טהרן.

הורדות - Stargirl (פרק 1.07 והשאר כשיתורגמו).

נטפליקס - אנשים לבנים יקרים (2.07 ואילך).

כשיהיה זמן - אוזרק, האימה (עונה 2), הקנוניה נגד אמריקה, עלובי החיים, שומר אחי, פרי מייסון, Doom Patrol (עונה 2).

dilia snake

Well-known member
אולי להמשיך עם אלכס רידר.

וכרגיל גם לייט נייט ולקרוא.

Lhuna3

Well-known member
1. אני אמשיך עם ה-100 סוף עונה 5 ואולי תחילת 6 (ואולי אפילו חצי או יותר מעונה 6, תלוי בסעיף 3).
2. פרק סוף עונה של מה שאנחנו עושים בצללים.
3. וכרגיל... אחפש משהו חדש לבינג'.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום - מי רוצה להיות מיליונר?, הישרדות.
הולי שיט, יש שוב מי רוצה להיות מיליונר? ממתי?
(אני לא סיפרתי לכם את זה אף פעם אבל גם אני רוצה להיות מיליונר)

אולי להמשיך עם אלכס רידר.
הסדרה החדשה של אלכס ריידר? מעניין אותי כי יש לי זכרונות מזה שראיתי את הסרט.

3. וכרגיל... אחפש משהו חדש לבינג'.
רוצה לנסות משהו במקביל? (למרות שאני יודע שאת תראי יותר מהר ממני)
למשל Dark הגרמנית
או mindhunter
יש לי המון דברים שאני בעיקרון רוצה לראות, אבל אני כאילו לא מגיע לשום דבר. אני אולי צריך דחיפה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה כן, ומה בתוכנית שלי...
פרק של סוכני שיל"ד (שכבר ראיתי)
פרק של סנטרל פארק (גם של שבוע שעבר כנראה)
אולי לראות את הסרט נטפליקס The Old Guard (כי זה מרגיש שאני תחת לחץ של נטפליקס... וטאמבלר)
אולי להתחיל משהו חדש (או סוג של חדש ישן) אולי עם לונה...
ולהמשיך בספר שלי (אחרי שלא נגעתי בו איזה חודשיים סוף סוף חזרתי אליו השבוע)
יש סיכוי שאני גם אראה המילטון שוב עם חברי משפחה שעוד לא ראו. (רוב המשפחה כבר ראתה והתמכרה)

מוסיף בעריכה: להמשיך בצפיה של The Princess Bride בעיבוד המוזר והמצחיק שקוויבי עושים

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
הולי שיט, יש שוב מי רוצה להיות מיליונר? ממתי?
(אני לא סיפרתי לכם את זה אף פעם אבל גם אני רוצה להיות מיליונר)

הסדרה החדשה של אלכס ריידר? מעניין אותי כי יש לי זכרונות מזה שראיתי את הסרט.

רוצה לנסות משהו במקביל? (למרות שאני יודע שאת תראי יותר מהר ממני)
למשל Dark הגרמנית
או mindhunter
יש לי המון דברים שאני בעיקרון רוצה לראות, אבל אני כאילו לא מגיע לשום דבר. אני אולי צריך דחיפה
Dark - ראיתי עונה 1 כשהיא יצאה, ואהבתי אותה מאוד, אבל היא ממש מסובכת ומורכבת, ולכן כשהגיעה עונה 2 כבר לא הצלחתי לגייס אנרגיות להזכר שוב בהכל ולהכנס שוב למורכבות שלה. אבל אני כן ממליצה לך. עוד לא נתקלתי במישהו שלא אהב.

mindhunter - זה בגיגול מהיר נשמע לי כמו חקירות רצח, ועוד פרוצדורליות, אז לא בא לי עליה בכלל.

יש לך את שאר הרשימה של דברים שאולי תראה עם קצת דחיפה?

didalf

Well-known member
אה כן, ומה בתוכנית שלי...
פרק של סוכני שיל"ד (שכבר ראיתי)
פרק של סנטרל פארק (גם של שבוע שעבר כנראה)
אולי לראות את הסרט נטפליקס The Old Guard (כי זה מרגיש שאני תחת לחץ של נטפליקס... וטאמבלר)
אולי להתחיל משהו חדש (או סוג של חדש ישן) אולי עם לונה...
ולהמשיך בספר שלי (אחרי שלא נגעתי בו איזה חודשיים סוף סוף חזרתי אליו השבוע)
יש סיכוי שאני גם אראה המילטון שוב עם חברי משפחה שעוד לא ראו. (רוב המשפחה כבר ראתה והתמכרה)

כן תמשיך להפיץ את המילטון לעולם!!!!

dilia snake

Well-known member
כן, ראיתי בינתיים את הפרק הראשון אז עוד אין לי ממש דעה על זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Dark - ראיתי עונה 1 כשהיא יצאה, ואהבתי אותה מאוד, אבל היא ממש מסובכת ומורכבת, ולכן כשהגיעה עונה 2 כבר לא הצלחתי לגייס אנרגיות להזכר שוב בהכל ולהכנס שוב למורכבות שלה. אבל אני כן ממליצה לך. עוד לא נתקלתי במישהו שלא אהב.

אם Dark היא כל כך טובה אז אולי זאת דווקא הזדמנות טובה בשבילך לחזור לעונה הראשונה ואז להמשיך הלאה. כי ממה שאני יודע העונה השלישית שיצאה לאחרונה היא סיום הסדרה.

לגבי עוד סדרות... יש יותר מידי, אז אני אנסה לצמצם.
באמזון: Sneaky Pete, Hanna, Homecoming, Electric Dreams, Jack Ryan, NOS4A2
בנטפליקס: פארגו עונה 3, The Sinner עונות 2 ו3, Lovesick, Glow, Derry Girls, Bodyguard, Titans, Alias Grace, You, Black Earth Rising, 1983, La Mante, Atypical, Collateral, Feel Good, Living with Yourself
לא בשניהם: Lost Girl, Ramy, Butterfly, The Name of the Rose, Animal Kingdom, Doctor Foster, Atlanta, Barracuda, Happy Valley, The Durrells, The Tudors, Mrs. America, Back to Life, Reprisal, Dollface,

כן... זה אחרי צימצום
טוב אני אדגיש חלק כדי לצמצם לאלו שאני כרגע נמשך אליהן יותר. אבל האמת שהם כולם אופציות עבורי. ותכלס יש יותר.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אם Dark היא כל כך טובה אז אולי זאת דווקא הזדמנות טובה בשבילך לחזור לעונה הראשונה ואז להמשיך הלאה. כי ממה שאני יודע העונה השלישית שיצאה לאחרונה היא סיום הסדרה.

בנטפליקס: פארגו עונה 3, The Sinner עונות 2 ו3, Lovesick, Glow, Derry Girls, Bodyguard, Titans, Alias Grace, You, Black Earth Rising, 1983, La Mante, Atypical, Collateral, Feel Good, Living with Yourself
לא בשניהם: Lost Girl, Ramy, Butterfly, The Name of the Rose, Animal Kingdom, Doctor Foster, Atlanta, Barracuda, Happy Valley, The Durrells, The Tudors, Mrs. America, Back to Life, Reprisal, Dollface,

כן... זה אחרי צימצום
טוב אני אדגיש חלק כדי לצמצם לאלו שאני כרגע נמשך אליהן יותר. אבל האמת שהם כולם אופציות עבורי. ותכלס יש יותר.
אחלה, אני אעבור מחר על הרשימה יותר בפירוט.
בינתיים מה כבר ראיתי:
- Lovesick |כן| (גם ציינתי אותה פה והמלצתי, וממליצה לך שוב, לא יצירת מופת, אבל היא מאוד חמודה.)
- Living with Yourself - חביבה גם.
- You - ראיתי עונה 1 (היתה פה בערך צפיה משותפת בפורום אפילו וקצת חפרנו עליה), ולא שנאתי לגמרי אבל היא לא משהו בעיני, הספיקה לי עונה 1.
- Doctor Foster - עונה 1 היתה מצוינת (לא המשכתי ל-2, אבל אולי עוד יקרה).

התחלתי ופרשתי די מהר:
The sinner
Derry girls (למרות שחמודה)
Animal Kingdom
Tudors
פארגו ראיתי את עונה 1 בערך ולא היה לי כוח להמשיך
1983 (יש מצב שאהיה מוכנה לנסות שוב)

LeAnnDyIan

Well-known member

mindhunter - זה בגיגול מהיר נשמע לי כמו חקירות רצח, ועוד פרוצדורליות, אז לא בא לי עליה בכלל.

מיינדהאנטר מושלמת!! סדרת המקור של נטפליקס האהובה עליי ביותר.
קצת איטית אבל עשויה כל כך טוב!

Lhuna3

Well-known member

כן... זה אחרי צימצום

אוקיי אז בדקתי את כל שאר הסדרות ברשימה שלך שיש באמאזון ונטפליקס (כי בשביל להשקיע בהורדה של סדרה אני צריכה לראות עליה באמת ביקורות מטורפות, למרות שאולי את חלקן יש ביס דווקא).

דברים שפסלתי בגלל ביקורות או בגלל התקציר/הנושא שלהן:
NOS4A2
ג'ק ראיין
Hanna
La Mante - שוטרים, בלשי רצח |לא|
Alias Grace - מסתבר שהתחלתי אותה פעם ופרשתי אחרי חצי פרק.
Titans - גיבורי על DC |לא|
Bodyguard
Electric Dreams - אנתולוגיה (אמנם מד"ב, אבל נדיר שאנתולוגיות מעניינות מספיק בעיני, ולא ראיתי איזה באז מתלהב עליה)
Collateral - חקירת רצח |לא|
Glow אולי חביב, ביקורות די טובות, אבל לא עשה לי חשק.

מוכנה לתת צ'אנס:
Sneaky Pete
Homecoming
Feel Good
Atypical (למרות שהתחלתי פעם ופרשתי לפני סוף פרק 1)

אם תבחר משהו מה-4 האלה, אני אלך איתך על זה.
רק חייבת להזהיר שאני אוהבת דברים הרבה פחות בקלות ממך, אז יש מצב שאני אתחיל ואפרוש. אבל למען הצפיה המשותפת מוכנה להתחייב לתת לזה צ'אנס לפחות 2 פרקים, גם אם לא אתלהב מפרק 1.

לסיים את ג'ק וויטהול הספיישל (הוא כזה מהמם!), לראות אהבה על הרצף (אוטיסטים ואהבה.), לסיים אגדות המחר עונה 2, לראות דוכן הנשיקות 2 (סרט מהמם!!!!!! 💋) ולא יודע מה עוד יבוא לי.

מה שכן, ב25 לחודש (שזה בעצם מחר) - משפחה מודרנית, כל העונות (חוץ מה־11) מגיעה.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי אז בדקתי את כל שאר הסדרות ברשימה שלך שיש באמאזון ונטפליקס (כי בשביל להשקיע בהורדה של סדרה אני צריכה לראות עליה באמת ביקורות מטורפות, למרות שאולי את חלקן יש ביס דווקא).

דברים שפסלתי בגלל ביקורות או בגלל התקציר/הנושא שלהן:
NOS4A2
ג'ק ראיין
Hanna
La Mante - שוטרים, בלשי רצח |לא|
Alias Grace - מסתבר שהתחלתי אותה פעם ופרשתי אחרי חצי פרק.
Titans - גיבורי על DC |לא|
Bodyguard
Electric Dreams - אנתולוגיה (אמנם מד"ב, אבל נדיר שאנתולוגיות מעניינות מספיק בעיני, ולא ראיתי איזה באז מתלהב עליה)
Collateral - חקירת רצח |לא|
Glow אולי חביב, ביקורות די טובות, אבל לא עשה לי חשק.

מוכנה לתת צ'אנס:
Sneaky Pete
Homecoming
Feel Good
Atypical (למרות שהתחלתי פעם ופרשתי לפני סוף פרק 1)

אם תבחר משהו מה-4 האלה, אני אלך איתך על זה.
רק חייבת להזהיר שאני אוהבת דברים הרבה פחות בקלות ממך, אז יש מצב שאני אתחיל ואפרוש. אבל למען הצפיה המשותפת מוכנה להתחייב לתת לזה צ'אנס לפחות 2 פרקים, גם אם לא אתלהב מפרק 1.

טוב, ראיתי פרק 1 של Homecoming, ואין לי עדיין דיעה עליה אז אני לא ממש מסכמת, אבל היה נחמד למצוא שם שני שחקנים משיימלס: ליפ (ג'רמי אלן ווייט) החמוד, ושון (דרמוט מולרוני) החמוד גם (שגם משעשע קצת לראות אותו משחק עם ג'וליה רוברטס, ששיחקו יחד לפני 80 שנה בסרט "החתונה של החבר שלי").
אבל אני אחליט אחרי פרק 2 אם להמשיך.

didalf

Well-known member
טוב, ראיתי פרק 1 של Homecoming, ואין לי עדיין דיעה עליה אז אני לא ממש מסכמת, אבל היה נחמד למצוא שם שני שחקנים משיימלס: ליפ (ג'רמי אלן ווייט) החמוד, ושון (דרמוט מולרוני) החמוד גם (שגם משעשע קצת לראות אותו משחק עם ג'וליה רוברטס, ששיחקו יחד לפני 80 שנה בסרט "החתונה של החבר שלי").
היוצר של הסדרה הוא סם איסמעיל, בעלה שלי אמי רוסום.

snirf

Active member
מממ נאדה...
אבל במשך השבוע צפיתי ב-
*MKR
*תאג"ד2
*סופר-סטור3
*טהרן(עד פרק 3-4 בערך)
*בנטפליקס סיימתי את ולווט קולקסיון2 נשאר לי רק את פרק הגראנד-פינאלה המיוחד שאראה מתישהו. בשבוע הבא מתכוון להתחיל לצפות ב"הצד האפל של התשוקה"

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, אז אם תחליטי אחרי פרק 2 שאת ממשיכה אז אני גם אתחיל

למעלה