מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הפינגוויני הזה?
הולי שיט, יש שוב מי רוצה להיות מיליונר? ממתי?היום - מי רוצה להיות מיליונר?, הישרדות.
הסדרה החדשה של אלכס ריידר? מעניין אותי כי יש לי זכרונות מזה שראיתי את הסרט.אולי להמשיך עם אלכס רידר.
רוצה לנסות משהו במקביל? (למרות שאני יודע שאת תראי יותר מהר ממני)3. וכרגיל... אחפש משהו חדש לבינג'.
Dark - ראיתי עונה 1 כשהיא יצאה, ואהבתי אותה מאוד, אבל היא ממש מסובכת ומורכבת, ולכן כשהגיעה עונה 2 כבר לא הצלחתי לגייס אנרגיות להזכר שוב בהכל ולהכנס שוב למורכבות שלה. אבל אני כן ממליצה לך. עוד לא נתקלתי במישהו שלא אהב.הולי שיט, יש שוב מי רוצה להיות מיליונר? ממתי?
(אני לא סיפרתי לכם את זה אף פעם אבל גם אני רוצה להיות מיליונר)
הסדרה החדשה של אלכס ריידר? מעניין אותי כי יש לי זכרונות מזה שראיתי את הסרט.
רוצה לנסות משהו במקביל? (למרות שאני יודע שאת תראי יותר מהר ממני)
למשל Dark הגרמנית
או mindhunter
יש לי המון דברים שאני בעיקרון רוצה לראות, אבל אני כאילו לא מגיע לשום דבר. אני אולי צריך דחיפה
אה כן, ומה בתוכנית שלי...
פרק של סוכני שיל"ד (שכבר ראיתי)
פרק של סנטרל פארק (גם של שבוע שעבר כנראה)
אולי לראות את הסרט נטפליקס The Old Guard (כי זה מרגיש שאני תחת לחץ של נטפליקס... וטאמבלר)
אולי להתחיל משהו חדש (או סוג של חדש ישן) אולי עם לונה...
ולהמשיך בספר שלי (אחרי שלא נגעתי בו איזה חודשיים סוף סוף חזרתי אליו השבוע)
יש סיכוי שאני גם אראה המילטון שוב עם חברי משפחה שעוד לא ראו. (רוב המשפחה כבר ראתה והתמכרה)
אם Dark היא כל כך טובה אז אולי זאת דווקא הזדמנות טובה בשבילך לחזור לעונה הראשונה ואז להמשיך הלאה. כי ממה שאני יודע העונה השלישית שיצאה לאחרונה היא סיום הסדרה.Dark - ראיתי עונה 1 כשהיא יצאה, ואהבתי אותה מאוד, אבל היא ממש מסובכת ומורכבת, ולכן כשהגיעה עונה 2 כבר לא הצלחתי לגייס אנרגיות להזכר שוב בהכל ולהכנס שוב למורכבות שלה. אבל אני כן ממליצה לך. עוד לא נתקלתי במישהו שלא אהב.
יש לך את שאר הרשימה של דברים שאולי תראה עם קצת דחיפה?
אחלה, אני אעבור מחר על הרשימה יותר בפירוט.אם Dark היא כל כך טובה אז אולי זאת דווקא הזדמנות טובה בשבילך לחזור לעונה הראשונה ואז להמשיך הלאה. כי ממה שאני יודע העונה השלישית שיצאה לאחרונה היא סיום הסדרה.
לגבי עוד סדרות... יש יותר מידי, אז אני אנסה לצמצם.
באמזון: Sneaky Pete, Hanna, Homecoming, Electric Dreams, Jack Ryan, NOS4A2
בנטפליקס: פארגו עונה 3, The Sinner עונות 2 ו3, Lovesick, Glow, Derry Girls, Bodyguard, Titans, Alias Grace, You, Black Earth Rising, 1983, La Mante, Atypical, Collateral, Feel Good, Living with Yourself
לא בשניהם: Lost Girl, Ramy, Butterfly, The Name of the Rose, Animal Kingdom, Doctor Foster, Atlanta, Barracuda, Happy Valley, The Durrells, The Tudors, Mrs. America, Back to Life, Reprisal, Dollface,
כן... זה אחרי צימצום
טוב אני אדגיש חלק כדי לצמצם לאלו שאני כרגע נמשך אליהן יותר. אבל האמת שהם כולם אופציות עבורי. ותכלס יש יותר.
מיינדהאנטר מושלמת!! סדרת המקור של נטפליקס האהובה עליי ביותר.Dark - ראיתי עונה 1 כשהיא יצאה, ואהבתי אותה מאוד, אבל היא ממש מסובכת ומורכבת, ולכן כשהגיעה עונה 2 כבר לא הצלחתי לגייס אנרגיות להזכר שוב בהכל ולהכנס שוב למורכבות שלה. אבל אני כן ממליצה לך. עוד לא נתקלתי במישהו שלא אהב.
mindhunter - זה בגיגול מהיר נשמע לי כמו חקירות רצח, ועוד פרוצדורליות, אז לא בא לי עליה בכלל.
יש לך את שאר הרשימה של דברים שאולי תראה עם קצת דחיפה?
אם Dark היא כל כך טובה אז אולי זאת דווקא הזדמנות טובה בשבילך לחזור לעונה הראשונה ואז להמשיך הלאה. כי ממה שאני יודע העונה השלישית שיצאה לאחרונה היא סיום הסדרה.
לגבי עוד סדרות... יש יותר מידי, אז אני אנסה לצמצם.
באמזון: Sneaky Pete, Hanna, Homecoming, Electric Dreams, Jack Ryan, NOS4A2
בנטפליקס: פארגו עונה 3, The Sinner עונות 2 ו3, Lovesick, Glow, Derry Girls, Bodyguard, Titans, Alias Grace, You, Black Earth Rising, 1983, La Mante, Atypical, Collateral, Feel Good, Living with Yourself
לא בשניהם: Lost Girl, Ramy, Butterfly, The Name of the Rose, Animal Kingdom, Doctor Foster, Atlanta, Barracuda, Happy Valley, The Durrells, The Tudors, Mrs. America, Back to Life, Reprisal, Dollface,
כן... זה אחרי צימצום
טוב אני אדגיש חלק כדי לצמצם לאלו שאני כרגע נמשך אליהן יותר. אבל האמת שהם כולם אופציות עבורי. ותכלס יש יותר.
אוקיי אז בדקתי את כל שאר הסדרות ברשימה שלך שיש באמאזון ונטפליקס (כי בשביל להשקיע בהורדה של סדרה אני צריכה לראות עליה באמת ביקורות מטורפות, למרות שאולי את חלקן יש ביס דווקא).
דברים שפסלתי בגלל ביקורות או בגלל התקציר/הנושא שלהן:
NOS4A2
ג'ק ראיין
Hanna
La Mante - שוטרים, בלשי רצח
Alias Grace - מסתבר שהתחלתי אותה פעם ופרשתי אחרי חצי פרק.
Titans - גיבורי על DC
Bodyguard
Electric Dreams - אנתולוגיה (אמנם מד"ב, אבל נדיר שאנתולוגיות מעניינות מספיק בעיני, ולא ראיתי איזה באז מתלהב עליה)
Collateral - חקירת רצח
Glow אולי חביב, ביקורות די טובות, אבל לא עשה לי חשק.
מוכנה לתת צ'אנס:
Sneaky Pete
Homecoming
Feel Good
Atypical (למרות שהתחלתי פעם ופרשתי לפני סוף פרק 1)
אם תבחר משהו מה-4 האלה, אני אלך איתך על זה.
רק חייבת להזהיר שאני אוהבת דברים הרבה פחות בקלות ממך, אז יש מצב שאני אתחיל ואפרוש. אבל למען הצפיה המשותפת מוכנה להתחייב לתת לזה צ'אנס לפחות 2 פרקים, גם אם לא אתלהב מפרק 1.
היוצר של הסדרה הוא סם איסמעיל, בעלה שלי אמי רוסום.טוב, ראיתי פרק 1 של Homecoming, ואין לי עדיין דיעה עליה אז אני לא ממש מסכמת, אבל היה נחמד למצוא שם שני שחקנים משיימלס: ליפ (ג'רמי אלן ווייט) החמוד, ושון (דרמוט מולרוני) החמוד גם (שגם משעשע קצת לראות אותו משחק עם ג'וליה רוברטס, ששיחקו יחד לפני 80 שנה בסרט "החתונה של החבר שלי").
אבל אני אחליט אחרי פרק 2 אם להמשיך.
אוקי, אז אם תחליטי אחרי פרק 2 שאת ממשיכה אז אני גם אתחילטוב, ראיתי פרק 1 של Homecoming, ואין לי עדיין דיעה עליה אז אני לא ממש מסכמת, אבל היה נחמד למצוא שם שני שחקנים משיימלס: ליפ (ג'רמי אלן ווייט) החמוד, ושון (דרמוט מולרוני) החמוד גם (שגם משעשע קצת לראות אותו משחק עם ג'וליה רוברטס, ששיחקו יחד לפני 80 שנה בסרט "החתונה של החבר שלי").
אבל אני אחליט אחרי פרק 2 אם להמשיך.
סיימתי עכשיו את פרק 2 ואני ממשיכה.אוקי, אז אם תחליטי אחרי פרק 2 שאת ממשיכה אז אני גם אתחיל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.