Weekend's Watch לסופש של 25-27/12/2025 🌠

LeR@nch

Well-known member
פלוריבוס, דברים מוזרים, הישרדות (משלים את העונות הראשונות שמעולם לא צפיתי בהן - כרגע בעונה 1 פרק 3).
אולי אעשה בינג׳ על נוטוק בסופ״ש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Stranger Things - שלושה פרקים חדשים
החמאם

פרקים שבועיים של:
Heated Rivalry (פרק סיום העונה)
Pluribus
פרסי ג'קסון
Fallout
(כבר ראיתי)
יקומות
Doc
(אני בפיגור של כמה פרקים)
The War Between the Land and the Sea

ואולי הסרט Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery בנטפליקס

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, הביג ליבובסקי, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy, Twinless, Bonus Track אולי גם The Black Phone הראשון כי סרט ההמשך יוצא עכשיו.
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Arcane, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, What It Feels Like for a Girl, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing, Film Club

וגם פודקסטים
ואני התחלתי לקרוא את הספר הראשון של פרסי ג'קסון, אבל אני עדיין ב10% הראשונים שהם דוגמה חינם.

Lhuna3

Well-known member
תוכניות:
פלוריבוס - כבר צפיתי ונגמר ;-(
מטכ"ליסטים - פרק 3.
אולי יקומות פרקים 2 והלאה.
* צופה בש"חים יומיים של המשרד (ארה"ב) ביס קומדי.
אולי אולי אם אני לא אתעצל יותר מדי ויהיה לי זמן (בין העבודה שרוצה לעשות וכל הסקרים שהולכים לעלות פה) אני אכנע לנסות את Heated Rivalry.

ספר:
ממשיכה עם The Vanished Birds מאת Simon Jimenez אני לקראת סיום וכבר מחכים לי 3 ספרים חדשים שקניתי (מנייר).

didalf

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
איך זה?
ראיתי ביקורות שזה פחות מצחיק ממה שנראה ועוד כמה דברים שהורידו לי את החשק.
גם בעיני זה לא היה מצחיק כפי שציפיתי מהפרומואים, זה היה יותר בגדר נוגע ללב וקצת עצוב, ופה ושם גם קצת מצחיק.
זה לא אומר שזה לא טוב, אבל עוד לא החלטתי מה דעתי על זה.

סליחה גברת את קנית 3 ספרים מראש? מה קרה למדיניות הפרק החינם?
מה לעשות שאין פרק חינם בספרים מנייר :-D
ספרים ישראליים בעברית אני קוראת עדיין בנייר כי לא זמינים בקינדל.

didalf

Well-known member
גם בעיני זה לא היה מצחיק כפי שציפיתי מהפרומואים, זה היה יותר בגדר נוגע ללב וקצת עצוב, ופה ושם גם קצת מצחיק.
זה לא אומר שזה לא טוב, אבל עוד לא החלטתי מה דעתי על זה.
באסוש, אני סהכ רציתי קומדיה של ערן זרחוביץ' אומר דברים מצחיקים. למה כל הקומדיות עצובות??

מה לעשות שאין פרק חינם בספרים מנייר :-D
ספרים ישראליים בעברית אני קוראת עדיין בנייר כי לא זמינים בקינדל.
האמת שלפני כמה זמן קראתי ספר בעברית באפליקציית עברית. מעניין אם יש שם גם פרק חינם שתוכלי לקרוא ואז לקנות מנייר את הספר המלא|תוהה|
את משתמשת במכשיר קינדל אני מניחה? ואז בטח האפליקציה של עברית לא תעבוד שם?

Lhuna3

Well-known member
באסוש, אני סהכ רציתי קומדיה של ערן זרחוביץ' אומר דברים מצחיקים. למה כל הקומדיות עצובות??
נכון :(
האמת שלפני כמה זמן קראתי ספר בעברית באפליקציית עברית. מעניין אם יש שם גם פרק חינם שתוכלי לקרוא ואז לקנות מנייר את הספר המלא|תוהה|
את משתמשת במכשיר קינדל אני מניחה? ואז בטח האפליקציה של עברית לא תעבוד שם?
כן אני בקינדל, ואי אפשר להתקין עליו אפליקציות, זה רק קורא.
פעם היה לי את המכשיר היעודי של עברית אבל כבר מזמן לא. על איזה מכשיר את קראת את הספר באפליקציה של עברית? על הטלפון אני לא ארצה לקרוא אפילו את הפרק חינם (זה בתכלס לא פרק per-se אלא 10% מהספר וזה יותר מדי בשבילי לקרוא בטלפון). גם על טאבלט רגיל לא בא לי.
הכי טוב שיש לי זה לקרוא בחנות את ההתחלה, ואני ממילא אוהבת לבקר בחנויות ספרים פיזיות. רק שספציפית את הספרים האלה לא מצאתי בחנויות אז הזמנתי.

didalf

Well-known member
על איזה מכשיר את קראת את הספר באפליקציה של עברית? על הטלפון אני לא ארצה לקרוא אפילו את הפרק חינם (זה בתכלס לא פרק per-se אלא 10% מהספר וזה יותר מדי בשבילי לקרוא בטלפון). גם על טאבלט רגיל לא בא לי.
אה אני מזעזעת יש לי אפליקציות קינדל ועברית על האייפון אני פשוט קוראת שם:-D

רק שספציפית את הספרים האלה לא מצאתי בחנויות אז הזמנתי.
וואו מי הספרים ברי המזל האלה שהחלטת ששווים הזמנה אפילו בלי לנסות קודם?

Lhuna3

Well-known member
אה אני מזעזעת יש לי אפליקציות קינדל ועברית על האייפון אני פשוט קוראת שם:-D
אני מסכימה (שאת מזעזעת) :-D
וואו מי הספרים ברי המזל האלה שהחלטת ששווים הזמנה אפילו בלי לנסות קודם?
חחחח אכן ברי מזל!
אלו ספרים שקיבלתי עליהם המלצה מיותר מבנאדם אחד, לפי קריטריונים שהגדרתי. אז נקווה שהם אכן יעמדו באמון מראש שנתתי בהם!

עיר הצללים, סדרה בת 6 פרקים שמשלבת את הנופים המדהימים של ברצלונה עם היצירות של גאודי, מדובר על חקירה משטרתית בעקבות פסיכופת שמצית אנשים חשובים ונותן סימנים עפ"י גאודי.

Reutk

Active member
תוכניות לסוף שבוע? לחיות באינסטגרם :-D

אני סובלת מהפרעת קשב חמורה ביותר ולא מסוגלת להחליט על מה בא לי להתאבסס יותר, אז כל מה שאני עושה זה לגלול את הפיד באינסטגרם ולצפות בסרטונים קצרים של הספרס וממים מצחיקים על המשחק אתמול מול OKC, ושל הדסון וקונור, ושל HR, ויש גם תמונות של טרוויס וטיילור מכריסמס |מאוהב| והתחלתי לקבל גם קטעים של HR עם שירים של טיילור, אבל גם בא לי לראות את המשחק שוב ולשמוע בלופים את האלבום לייפ אוף השואו גירל ולהקשיב לפודקאסטים של אוהדי הוקי מנתחים את הפרקים של HR. יש לי יותר מידי דברים כיפים ואני לא יכולה לבחור ביניהם זה פשוט בלתי |פנים|:-D. בסט כריסמס אבררררררררר!!! ואני בכלל לא חוגגת את החג הזה :-D :-D :-D.

didalf

Well-known member
תוכניות לסוף שבוע? לחיות באינסטגרם :-D
:-D

יש לי בעיה עם הקיצור הזה HR זה דבר של עבודה:-D

ויש גם תמונות של טרוויס וטיילור מכריסמס |מאוהב| והתחלתי לקבל גם קטעים של HR עם שירים של טיילור, אבל גם בא לי לראות את המשחק שוב ולשמוע בלופים את האלבום לייפ אוף השואו גירל
|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
רגע איזה משחק?? של הצ'יפס?8-*

בסט כריסמס אבררררררררר!!! ואני בכלל לא חוגגת את החג הזה :-D :-D :-D.
:-D:-D

התלבטתי אם לעשות לך צוחק או מאוהב אבל טיילור ניצחה:-P:

Reutk

Active member
רגע איזה משחק?? של הצ'יפס?8-*
לא.
הספרס וממים מצחיקים על המשחק אתמול מול OKC

בקשר למשחק של הצ'יפס אין לי בכלל מושג מה הייתה תוצאה בו.
הצ'יפס איבדו את הסיכוי להיכנס לפליאוף? כי אני נתקלת בכל מיני סרטונים שאומרים שזה אולי היה המשחק האחרון של טרוויס.

או שהם עוברים לאולם אחר או שהוא עובר קבוצה

didalf

Well-known member
הספרס וממים מצחיקים על המשחק אתמול מול OKC
אהה אוקי יותר הגיוני חח פספסתי את זה

בקשר למשחק של הצ'יפס אין לי בכלל מושג מה הייתה תוצאה בו.
הצ'יפס איבדו את הסיכוי להיכנס לפליאוף? כי אני נתקלת בכל מיני סרטונים שאומרים שזה אולי היה המשחק האחרון של טרוויס.
אני לא יותר מידי עוקבת או מבינה אבל להבנתי הייתה להם עונה גרועה ממש וכן הם איבדו את הסיכוי לפלייאוף כבר לפני איזה שני משחקים.
המשחק אתמול היה סתם עוד השפלה.
והוא כבר בן 36 זה די מבוגר לפוטבול אז יש מצב שזה היה המשחק האחרון שלו. להבנתי עוד לא הוחלט.

youtube.com

Travis Kelce Arrives for Final Home Game🥹 #taylorswift #traviskelce

Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtube.com
youtube.com
הסרטון של טיילור פה הוא משנה שעברה או לפני שנתיים לא מהשנה. היא לבשה משהו אחר היום.

דורי 1981

Well-known member
השבוע אראה את פרשת אייריס- מפרק 2 ואילך
בראשון ורביעי- יאפא (פרקים 2+3)
שני- רצח בים המלח (פרק 1)
זהו זה ביום שלישי
ומוכן גם להפתעות

למעלה