מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע האחרון של 2025?

איך זה?מטכ"ליסטים - פרק 3.
סליחה גברת את קנית 3 ספרים מראש? מה קרה למדיניות הפרק החינם?וכבר מחכים לי 3 ספרים חדשים שקניתי (מנייר).
גם בעיני זה לא היה מצחיק כפי שציפיתי מהפרומואים, זה היה יותר בגדר נוגע ללב וקצת עצוב, ופה ושם גם קצת מצחיק.איך זה?
ראיתי ביקורות שזה פחות מצחיק ממה שנראה ועוד כמה דברים שהורידו לי את החשק.
מה לעשות שאין פרק חינם בספרים מניירסליחה גברת את קנית 3 ספרים מראש? מה קרה למדיניות הפרק החינם?
באסוש, אני סהכ רציתי קומדיה של ערן זרחוביץ' אומר דברים מצחיקים. למה כל הקומדיות עצובות??גם בעיני זה לא היה מצחיק כפי שציפיתי מהפרומואים, זה היה יותר בגדר נוגע ללב וקצת עצוב, ופה ושם גם קצת מצחיק.
זה לא אומר שזה לא טוב, אבל עוד לא החלטתי מה דעתי על זה.
האמת שלפני כמה זמן קראתי ספר בעברית באפליקציית עברית. מעניין אם יש שם גם פרק חינם שתוכלי לקרוא ואז לקנות מנייר את הספר המלאמה לעשות שאין פרק חינם בספרים מנייר
ספרים ישראליים בעברית אני קוראת עדיין בנייר כי לא זמינים בקינדל.
נכוןבאסוש, אני סהכ רציתי קומדיה של ערן זרחוביץ' אומר דברים מצחיקים. למה כל הקומדיות עצובות??
כן אני בקינדל, ואי אפשר להתקין עליו אפליקציות, זה רק קורא.האמת שלפני כמה זמן קראתי ספר בעברית באפליקציית עברית. מעניין אם יש שם גם פרק חינם שתוכלי לקרוא ואז לקנות מנייר את הספר המלא
את משתמשת במכשיר קינדל אני מניחה? ואז בטח האפליקציה של עברית לא תעבוד שם?
אה אני מזעזעת יש לי אפליקציות קינדל ועברית על האייפון אני פשוט קוראת שםעל איזה מכשיר את קראת את הספר באפליקציה של עברית? על הטלפון אני לא ארצה לקרוא אפילו את הפרק חינם (זה בתכלס לא פרק per-se אלא 10% מהספר וזה יותר מדי בשבילי לקרוא בטלפון). גם על טאבלט רגיל לא בא לי.
וואו מי הספרים ברי המזל האלה שהחלטת ששווים הזמנה אפילו בלי לנסות קודם?רק שספציפית את הספרים האלה לא מצאתי בחנויות אז הזמנתי.
אני מסכימה (שאת מזעזעת)אה אני מזעזעת יש לי אפליקציות קינדל ועברית על האייפון אני פשוט קוראת שם![]()
חחחח אכן ברי מזל!וואו מי הספרים ברי המזל האלה שהחלטת ששווים הזמנה אפילו בלי לנסות קודם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.