Weekend's Watch לסופש של 20-22/08/2026 🌿

didalf

Well-known member
אה, למקרה שזה לא היה ברור, כן ראיתי את זה.
זה היה חמוד פשוט לא אכפת לי מיו ג׳קמן.
אה כי ממה שהבנתי זה שראית את הסרט האחר עם יו ג'קמן שיו ג'קמן בכלל לא היה בו במקם זה.
בכל מקרה יופי שמחה שנהנית.

אבל יש לי אנטי גדול למחזמר הזה בלי שצפיתי בו בגלל שלפני שנים רבות צפיתי במיני סדרה על פי. טי. ברנום וזה פשוט כל כך לא קשור לאדם האמיתי שזה מפריע לי.
נודניק
יש שירים כיפים תדמיין שזה סיפור דמיוני על מישהו אחר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נודניק
יש שירים כיפים תדמיין שזה סיפור דמיוני על מישהו אחר.
אני יודע שזה מה שאני צריך לעשות.

תכלס הבעיה האמיתית היא שאני לא מגיע לכל הדברים שאני באמת רוצה להגיע אליהם. עלובי החיים נמצא גבוה יותר ברשימת סרטי מחזמר של יו ג'קמן וגם אליו לא הגעתי עדיין.

LeAnnDyIan

Well-known member
אה כי ממה שהבנתי זה שראית את הסרט האחר עם יו ג'קמן שיו ג'קמן בכלל לא היה בו במקם זה.
בכל מקרה יופי שמחה שנהנית.​
כן, אני מניחה שההודעה שלי לא הייתה ממש ברורה.
התכוונתי שבאותו יום שהוא הציע את זה לא היה לי כוח לזה אז ראיתי את הסרט השני. אבל אחרי איזה יומיים ראיתי גם את הגרייטסט שואומן.
יש כמה נאמברים ממש טובים. ויש גם כמה קצת מיותרים. אבל בגדול זה סרט חמוד.
לפני שנים רבות צפיתי במיני סדרה על פי. טי. ברנום וזה פשוט כל כך לא קשור לאדם האמיתי שזה מפריע לי.​
לא שמעתי על הבן אדם הזה אף פעם.
מה היה במיני סדרה שהפריע לך עם הסרט?

didalf

Well-known member
עלובי החיים נמצא גבוה יותר ברשימת סרטי מחזמר של יו ג'קמן וגם אליו לא הגעתי עדיין.
עלובי החיים באמת יותר דחוף אתה כזה גרוע.

כן, אני מניחה שההודעה שלי לא הייתה ממש ברורה.
חח כן זה היה מבלבל
יש כמה נאמברים ממש טובים. ויש גם כמה קצת מיותרים. אבל בגדול זה סרט חמוד.
ממ כן זה נכון

לא ראיתי אבל בגדול האדם האמיתי היה מניאק רציני ולא יו ג'קמן חמודי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא הבהרתי את עצמי:
אני מאוד אהבתי את המיני סדרה הזאת. אני די בטוח שזה היה בערוץ הולמרק.
ובגלל שזה היה בתקופה שלא היה סטרימינג וערוץ הולמרק היה עושה המון שידורים חוזרים לכל התכנים שלו, אז בטח ראיתי את זה גם כמה פעמים.
חיפשתי עכשיו טריילר שלה ולא מצאתי, ובמקום זה מצאתי את כולה (באיכות לא משהו)

בכל מקרה זה פשוט מרגיש לי מוזר לראות סיפור על אדם אמיתי עם המון דברים חיוביים אבל גם המון מגרעות, הופך למחזמר שלפחות לפי הטריילר נראה שרק מפאר אותו. תכלס יכול להיות שאני טועה וזה רק הטריילר.

ברנום הזה יצר קרקס שכלל מופע פריקים. היו לו המון יוזמות עסקיות והרבה עליות וירידות בהצלחה שלו.

יש גם את העניין שבגיל 64, אחרי שאשתו מתה, הוא התחתן עם אישה בת 24 (שבמיני סדרה הדגישו שהוא הכיר כשהיא הייתה ילדה קטנה)

האמת שכל הדיבור על זה גורם לי לרצות לראות את הסרט יותר. ואז לראות שוב את המיני סדרה ולהשוות.

עלובי החיים באמת יותר דחוף אתה כזה גרוע.
נכון

אגב, בעוד יומיים הפרושוט של Hadestown יוצא בסטרימינג. הגיוני שלא בישראל, אבל זה אומר שהגיוני שדודים אמריקאים יוכלו להקליט לך.
והוא כל כך כל כך שווה צפייה.
כלומר טכנית אני לא באמת יודע איך הפרושוט כי עדיין לא ראיתי אותו, אבל המחזמר מעולה גם בגרסאות שמצלומות מהקהל והפרושוט קיבל ביקורות מעולות.

LeAnnDyIan

Well-known member
לא ראיתי אבל בגדול האדם האמיתי היה מניאק רציני ולא יו ג'קמן חמודי.​
אה. אז מזל שלא שמעתי עליו לפני זה.
לא נראה לי שזה היה בהכרח הורס את חווית הצפייה. אבל אני לא אוהבת לדעת שאנשים איכסה מקבלים סרטים חמודים על החיים שלהם.
בכל מקרה זה פשוט מרגיש לי מוזר לראות סיפור על אדם אמיתי עם המון דברים חיוביים אבל גם המון מגרעות, הופך למחזמר שלפחות לפי הטריילר נראה שרק מפאר אותו. תכלס יכול להיות שאני טועה וזה רק הטריילר.

ברנום הזה יצר קרקס שכלל מופע פריקים. היו לו המון יוזמות עסקיות והרבה עליות וירידות בהצלחה שלו.

יש גם את העניין שבגיל 64, אחרי שאשתו מתה, הוא התחתן עם אישה בת 24 (שבמיני סדרה הדגישו שהוא הכיר כשהיא הייתה ילדה קטנה)

האמת שכל הדיבור על זה גורם לי לרצות לראות את הסרט יותר. ואז לראות שוב את המיני סדרה ולהשוות.​
האם המיני סדרה נאמנה למקור?
כי אם כן, אתה עכשיו חייב לצפות בסרט ולעשות לנו השוואה בניהם. (לא כאילו השוואה של מה יותר מוצלח, אלא על כמה רחוק הסרט מהמיני סדרה [בהנחה והיא נאמנה לסיפור המקורי של הבן אדם])

snirf

Active member
נשמע מעניין אני אבדוק את זה.
ואני די בטוח שאצלנו זה בHBO Max
נכון! טעות שלי. צופה בה בHBO
ראיתי את זה עוד באפריל. מעולה!
נראה לי שגם כתבתי אז המלצה על זה ואולי כמה דברים.
אני אנסה למצוא את זה.
הולי שיט אלכנסדר סקרסגרד :love:
כן! איזה כיף שצפית בסרט
איזה תפקיד יש לו שם |מאוהב| סרט שמעורר כ"כ הרבה תחושות...גם במהלכו...גם הסוף האמיץ... וואו!
בא לי לראות אותו בעוד סרטים וסדרות. רצוי להט"בים חח
למיטב זכרוני מכיר אותו מ-TRUE BLOOD ו-הגבר האלים ב"שקרים קטנים גדולים"
אגב תכנים להטביים,
ראיתי שבנטפליקס יש סרט פולני בשם Fanfic מ2023 שהוא גם להטבי וגם משחק בו השחקן ששיחק את פיליפ בProud (אם כי נראה לי ששם הוא לא בתפקיד הראשי)
איך הסרט? אצפה רק אם מומלץ ושווה
ועוד בנטפליקס השבוע עלה שם הסרט Here The Whole Time שהוא סרט נוער להטבי ברזילאי ומבוסס על ספר שקראתי (באותו שם)
נתקלתי. לא נראה לי מספיק מעניין...ולצערי גם לא מספיק אמין הסיפור הזה...וקראתי גם ביקורות על כך ברשת...
ודווקא אין לי בעיה עם פורטוגזית, אני אוהב...
ודבר שלישי - בתחילת החודש ראיתי בעזרת דודים את הסרט האוסטרלי Leviticus שהוא נוער להטבי אוסטרלי, עם מרכיבי אימה ועל טבעיות. היה המון דיבור עליו בתור משהו מאוד טוב אז אולי הציפיות שלי היו קצת בשמיים ולכן קצת התאכזבתי. אבל הוא כן בהחלט שווה צפייה. ואז כשבועיים אחרי שצפיתי בו ראיתי שהוא עומד לצאת לקולנוע בארץ (בסופש הזה למעשה) תחת השם פולחן דמים.
אימה ועל טבעי- פחות מתחבר:p

מנסה להיזכר בעוד סרטי להט"ב שצפיתי לאחרונה...הייתי גם את IN FROM THE SIDE שגם כן עליה ביס לפני כשנה משהו כזה...צפיתי ואהבתי. ו-2 השחקנים גם...:love: צריך מוטיבציה כזאת גם לצפייה בסרטים חח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן! איזה כיף שצפית בסרט
איזה תפקיד יש לו שם |מאוהב| סרט שמעורר כ"כ הרבה תחושות...גם במהלכו...גם הסוף האמיץ... וואו!
בא לי לראות אותו בעוד סרטים וסדרות. רצוי להט"בים חח
למיטב זכרוני מכיר אותו מ-TRUE BLOOD ו-הגבר האלים ב"שקרים קטנים גדולים"
אוף אני לא מוצא שכתבתי יותר על הסרט הזה למרות שזכור לי שכן. אולי כתבתי באיזה תגובה למישהו.
היה בסרט כל כך הרבה מרתק והוא היה חמוד ונוראי ושובר לב ביחד.
חלק מהעניין הוא שקשה לי עם הקטע שריי מתייחס אל קולין באופן כל כך משפיל. אבל אני גם הבנתי שזה הבחירה של קולין וזה סוג מערכת היחסים שהוא רצה וזה בסדר. היה לי חבל שאמא שלו לא יכלה להבין את זה וזה גרם לריחוק איתה. ואז היה לי ממש ממש כואב שהיא נפטרה בלי שהמצב בינהם השתפר בנושא הזה.
העניין הוא גם שמבחינות מסוימות ריי היה נוראי אל קולין באופן שנראה יותר מהבחורים המאסטרים האחרים. אומנם לא ראינו המון, אבל היית שיחה אחת של קולין עם אחד הבחורים הסאבים האחרים שהיה בשוק שריי וקולין לא מתנשקים. (אגב שיחק את הבחור סולן של להקה ידועה) וגם היה את זה שריי כל כך לא הכניס את קולין לחיים שלו שקולין אפילו לא ידע מה העבודה של ריי.
ויחד עם זה היו ניצוצות לכך שקולין כן חשוב לריי. היו כל מיני ויכוחים כאלו שהיה נראה כאילו ריי לא מוכן לותר ואז ראינו שהוא ויתר. למשל כשקולין מבקש שריי יבוא לארוחה עם ההורים שלו אז ריי מסרב לחלוטין ואז דבר הבא שאנחנו רואים זה שריי נמצא איתם בארוחה.
ואז היה את נקודת השבירה של קולין אחרי המוות של אמא שלו ואז ריי נתן לו לישון איתו במיטה. אבל קולין רצה יותר. ויש את כל הקטע הזה שהוא נכנס לטירוף וגונב את האופנוע של ריי ואז יום למחרת נראה שריי החליט לתת לו את מה שהוא ביקש day off. והקטעים האלו הם כל כך כל כך חמודים.
אני לא זוכר אם חשבתי שזה באמת ימשך, אבל נראה לי שהייתה לי תחושה רעה וזה באמת הסתיים נורא כשריי פשוט נוטש אותו לחלוטין.
אבל אהבתי שקולין יכל להמשיך ומצא מערכת יחסים כזאת אבל שבה הוא בא מראש עם דרישות מסויימות, אז כן הייתה תחושה של סוף טוב עבורו.
מנסה להיזכר בעוד סרטי להט"ב שצפיתי לאחרונה...הייתי גם את IN FROM THE SIDE שגם כן עליה ביס לפני כשנה משהו כזה...צפיתי ואהבתי. ו-2 השחקנים גם...:love: צריך מוטיבציה כזאת גם לצפייה בסרטים חח
בין הסרטים הלהטביים האחרונים שראיתי יש את Young Hearts הבלגי שהוא מעולה
Bonus Track שהוא חמוד מאוד
Griffin in Summer שגם מאוד אהבתי
Twinless שהוא אמריקאי וגם ממש טוב

*אגב, חוץ מהאחרון הם כולם על בני נוער להטבים בתהליך התבגרות

יש לי רשימה של סרטים להטביים שאני רוצה לראות. חלק אני סתם לא מגיע אליהם, וחלק עדיין לא מצאתי דרך לראות (גם לדודים הכי טובים יש מגבלות)
בינהם:
Strange River​
2025​
ספרד גרמניה​
henry gamble's birthday party​
2015​
ארה"ב​
Giant Little Ones​
2018​
קנדה​
Free at Heart​
2025​
גרמניה​
Esteros​
2016​
ארגנטינה​
Hawaii​
2013​
ארגנטינה​
The Astronaut Lovers​
2023​
ארגנטינה​
Seashore​
2015​
ברזיל​
Just Friends​
2018​
הולנד​
The Black Ball​
2026​
ספרד​
Benjamin​
2018​
בריטניה​
The History of Sound​
2026​
ארה"ב​
Young Hearts

snirf

Active member
אוף אני לא מוצא שכתבתי יותר על הסרט הזה למרות שזכור לי שכן. אולי כתבתי באיזה תגובה למישהו.
היה בסרט כל כך הרבה מרתק והוא היה חמוד ונוראי ושובר לב ביחד.
חלק מהעניין הוא שקשה לי עם הקטע שריי מתייחס אל קולין באופן כל כך משפיל. אבל אני גם הבנתי שזה הבחירה של קולין וזה סוג מערכת היחסים שהוא רצה וזה בסדר. היה לי חבל שאמא שלו לא יכלה להבין את זה וזה גרם לריחוק איתה. ואז היה לי ממש ממש כואב שהיא נפטרה בלי שהמצב בינהם השתפר בנושא הזה.
העניין הוא גם שמבחינות מסוימות ריי היה נוראי אל קולין באופן שנראה יותר מהבחורים המאסטרים האחרים. אומנם לא ראינו המון, אבל היית שיחה אחת של קולין עם אחד הבחורים הסאבים האחרים שהיה בשוק שריי וקולין לא מתנשקים. (אגב שיחק את הבחור סולן של להקה ידועה) וגם היה את זה שריי כל כך לא הכניס את קולין לחיים שלו שקולין אפילו לא ידע מה העבודה של ריי.
ויחד עם זה היו ניצוצות לכך שקולין כן חשוב לריי. היו כל מיני ויכוחים כאלו שהיה נראה כאילו ריי לא מוכן לותר ואז ראינו שהוא ויתר. למשל כשקולין מבקש שריי יבוא לארוחה עם ההורים שלו אז ריי מסרב לחלוטין ואז דבר הבא שאנחנו רואים זה שריי נמצא איתם בארוחה.
ואז היה את נקודת השבירה של קולין אחרי המוות של אמא שלו ואז ריי נתן לו לישון איתו במיטה. אבל קולין רצה יותר. ויש את כל הקטע הזה שהוא נכנס לטירוף וגונב את האופנוע של ריי ואז יום למחרת נראה שריי החליט לתת לו את מה שהוא ביקש day off. והקטעים האלו הם כל כך כל כך חמודים.
אני לא זוכר אם חשבתי שזה באמת ימשך, אבל נראה לי שהייתה לי תחושה רעה וזה באמת הסתיים נורא כשריי פשוט נוטש אותו לחלוטין.
אבל אהבתי שקולין יכל להמשיך ומצא מערכת יחסים כזאת אבל שבה הוא בא מראש עם דרישות מסויימות, אז כן הייתה תחושה של סוף טוב עבורו.
כמובן שגם עבורי כל הקטעים שלהם של יחסי המרות היו מטרידים ולא נעימים...כשהוא אומר לו לישון על השטיח...מכין לו לאכול, מושיב לידו את הכלב אך קולין נותר עומד וכו'...
אני לא חושב שקולין מההתחלה הוא רצה סוג של מערכת יחסים שכזאת...הוא כן חיפש זוגיות, אך התפשר/זרם/למד את הסוג הזה של מערכת היחסים ביניהם כיוון שהוא כ"כ נדהם שמישהו כמו ריי בכלל מסתכל עליו וחושק בו (איך אפשר שלא?|מאוהב||מזיע|)
כראייה- הסצינה שמישהי שעובדת איתו, הוא הראה לה תמונה שלו והיא אמרה- אתה יוצא איתו?! הוא הבן זוג שלך? הוא ממש חתיך...
נקודת המפנה כמובן הייתה כשאמא שלו נפטרה...ואז הוא סוג של אזר אומץ לעמוד על שלו ולדרוש את מה שמגיע לו. זה שהוא גרם במכוון נזק לידיים שלו (כשנכווה)- זה היה לבחון את ריי האם ייתן לו תשומת לב/ידאג לו...וזה היה חמוד לראות שכן. אח"כ כבר נפתח לו התיאבון ורצה שוב לישון איתו במיטה:p
כמובן שזה הייתה לי תמוהה ההתפתחות שריי "משתנה" ונותן לקולין את מה שביקש ואף הם מתנשקים בפארק! ולא רק זה...הוא גם היה ממש שטותניק כזה (עם תחרות השירה ביניהם למשל), כך שזה ממש גרם להרמת גבה ולהניח שיש פה איזשהו קאץ'...
ואז הוא נעלם וזה היה כואב...מה שגורם לי לתהות ולראות גם צד אנושי בריי- ייתכן שבכל פעם שהוא מפתח רגש/זה חורג מגבולות יחסי השליטה- אז הוא בורח/נעלם/משנה מיקום ומתחיל בחיים חדשים? או שסתם ניסיתי "להאניש אותו", ופשוט מדובר בטיפוס שמשנה סביבה בכל פעם שזה נהיה אינטנסיבי/כשהוא רוצה להחליף עבד...גם יכול להיות.
בכל אופן אהבתי שהסוף לא היה "רע מדי", כלומר, כצופה אפשר להבין את ההיגיון שמאחוריו ולקבל אותו בהבנה...הרי זה היה נאיבי לחשוב שיהיה LOVE STORY ביניהם לעולמי עד...וגם קולין הבין מההתנסות עם ריי מה הוא מחפש/רוצה ולכיוון הזה הוא הלך עם הבחור הבא...
סרט מדהים! והלוואי ואלכס ישחק עוד דמויות גאות:p רצוי שילהקו אותו לסדרה גאה
בין הסרטים הלהטביים האחרונים שראיתי יש את Young Hearts הבלגי שהוא מעולה
Bonus Track שהוא חמוד מאוד
Griffin in Summer שגם מאוד אהבתי
Twinless שהוא אמריקאי וגם ממש טוב

*אגב, חוץ מהאחרון הם כולם על בני נוער להטבים בתהליך התבגרות
מעניין אם יש אותם מתורגמים...אבדוק, תודה
ואת IN FROM THE SIDE שציינתי- ראית? ממליץ
יש לי רשימה של סרטים להטביים שאני רוצה לראות. חלק אני סתם לא מגיע אליהם, וחלק עדיין לא מצאתי דרך לראות (גם לדודים הכי טובים יש מגבלות)
בינהם:
Strange River​
2025​
ספרד גרמניה​
henry gamble's birthday party​
2015​
ארה"ב​
Giant Little Ones​
2018​
קנדה​
Free at Heart​
2025​
גרמניה​
Esteros​
2016​
ארגנטינה​
Hawaii​
2013​
ארגנטינה​
The Astronaut Lovers​
2023​
ארגנטינה​
Seashore​
2015​
ברזיל​
Just Friends​
2018​
הולנד​
The Black Ball​
2026​
ספרד​
Benjamin​
2018​
בריטניה​
The History of Sound​
2026​
ארה"ב​
Young Hearts
אהבתי שיש הרבה נציגויות של ברזיל/ספרד/ארגנטינה
את ESTEROS ראיתי שיש בAMAZON .כעיקרון יש לי אמזון של ספרד -ויש שם די הרבה סרטים להט"בים וכו'...
אני משתמש ב-VPN (ממש ממליץ!) כי בכל פעם שאני משנה מדינה- זה מאתר לי את התכנים שזמינים באותה מדינה
זה עובד לי גם עם HBO שנחשפתי לכל מיני תכנים/סדרות שרציתי לצפות בהם בכיף בטלויזיה ...ועכשיו יש לי את האופציה...כמובן עם כתוביות בספרדית/אנגלית. :p זה ממש פותח היצע רחב בכל פעם שאני משנה מדינה..זה עובד לי עם נטפליקס, אמזון וHBO. עם דיסני וAPPLE לא, כנראה חסמו את הגישה למשחקיVPN למיניהם. באסה.
אגב גם באמזון ספרד למשל העלו לאחרונה את QAF ! חבל שבארץ לא טורחים להעלות עם תרגום באיזושהי פלטפורמה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בנוסף צפיתי בסרט PILLION שעלה ביס. @טוני החתול אתה חייב לצפות. שמעתי עליו וממש חיכיתי שיתורגם פה בארץ...
זה סרט להטב"קי עם השחקן אלכס סקרסגארד|מזיע||מאוהב|
סרט מעולה! על קשר עם יחסי שליטה (אדון-עבד) שמתנהל בינו לבין הדמות הראשית הנוספת.
מומלץ
מצאתי איפה אני כתבתי על הסרט בעבר.
זה היה בשרשור של חודש מאי - דילן כתבה על הסרט, אני הגבתי לה ואז היא הגיבה לי.
אתה יכול לראות את השיחה כאן:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמובן שגם עבורי כל הקטעים שלהם של יחסי המרות היו מטרידים ולא נעימים...כשהוא אומר לו לישון על השטיח...מכין לו לאכול, מושיב לידו את הכלב אך קולין נותר עומד וכו'...
אני לא חושב שקולין מההתחלה הוא רצה סוג של מערכת יחסים שכזאת...הוא כן חיפש זוגיות, אך התפשר/זרם/למד את הסוג הזה של מערכת היחסים ביניהם כיוון שהוא כ"כ נדהם שמישהו כמו ריי בכלל מסתכל עליו וחושק בו (איך אפשר שלא?|מאוהב||מזיע|)
כראייה- הסצינה שמישהי שעובדת איתו, הוא הראה לה תמונה שלו והיא אמרה- אתה יוצא איתו?! הוא הבן זוג שלך? הוא ממש חתיך...
נקודת המפנה כמובן הייתה כשאמא שלו נפטרה...ואז הוא סוג של אזר אומץ לעמוד על שלו ולדרוש את מה שמגיע לו. זה שהוא גרם במכוון נזק לידיים שלו (כשנכווה)- זה היה לבחון את ריי האם ייתן לו תשומת לב/ידאג לו...וזה היה חמוד לראות שכן. אח"כ כבר נפתח לו התיאבון ורצה שוב לישון איתו במיטה:p
כמובן שזה הייתה לי תמוהה ההתפתחות שריי "משתנה" ונותן לקולין את מה שביקש ואף הם מתנשקים בפארק! ולא רק זה...הוא גם היה ממש שטותניק כזה (עם תחרות השירה ביניהם למשל), כך שזה ממש גרם להרמת גבה ולהניח שיש פה איזשהו קאץ'...
ואז הוא נעלם וזה היה כואב...מה שגורם לי לתהות ולראות גם צד אנושי בריי- ייתכן שבכל פעם שהוא מפתח רגש/זה חורג מגבולות יחסי השליטה- אז הוא בורח/נעלם/משנה מיקום ומתחיל בחיים חדשים? או שסתם ניסיתי "להאניש אותו", ופשוט מדובר בטיפוס שמשנה סביבה בכל פעם שזה נהיה אינטנסיבי/כשהוא רוצה להחליף עבד...גם יכול להיות.
בכל אופן אהבתי שהסוף לא היה "רע מדי", כלומר, כצופה אפשר להבין את ההיגיון שמאחוריו ולקבל אותו בהבנה...הרי זה היה נאיבי לחשוב שיהיה LOVE STORY ביניהם לעולמי עד...וגם קולין הבין מההתנסות עם ריי מה הוא מחפש/רוצה ולכיוון הזה הוא הלך עם הבחור הבא...
נראה לי שזה ברור שזה התחיל בגלל שריי כל כך חתיך, אבל נראה לי שהבהירו שהסוג הזה של מערכת יחסים גם קוסם במידה מסויימת לקולין.
ומה שחותם את זה מבחינתי היא שאחר כך הוא מחפש עוד מערכת יחסים כזאת. פשוט עם תנאים מסויימים.

אני בהחלט בעד למצוא את הצד האנושי של ריי. הוא ממש לא היה "רע" לדעתי. הוא מצא את סוג מערכת היחסים שהתאימה לו, אבל הוא לא הכריח את קולין להיות בזה. זכור לי שהיו קטעים שהוא אומר לקולין שאם זה לא מה שהוא רוצה הוא יכול לעזוב. הוא לא החזיק בו בכוח וגם זה לא שהוא בידד אותו מהמשפחה שלו.

האמת שאחרי הצפיה בסרט היה נראה לי ברור שריי החליט לתת לקולין יום אחד של מערכת יחסים חמה לפני שהוא עוזב אותו,
אבל אולי הוא גם באמת ניסה את זה לעצמו ואם זה היה עובד עבורו אז הוא היה נשאר.
דרך אגב, הסרט הזה מבוסס על ספר בשם Box Hill מ2020, אבל העלילה של הספר מתרחשת בשנות ה70 ויש עוד כמה שינויים.

ואם כבר שחקנים - אני לא יודע אם ראית את סרטי הארי פוטר, אבל השחקן של קולין הוא השחקן ששיחק את דאדלי, הבן דוד של הארי.
סרט מדהים! והלוואי ואלכס ישחק עוד דמויות גאות:p רצוי שילהקו אותו לסדרה גאה
לדמות שלו בTrue Blood היו כמה קטעים הומוארוטיים. הוא בעיקרון היה ביסקסואל, אבל בהחלט רוב העלילה שלו הייתה עם נשים.

הוא משחק כיום בסדרה בשם Murderbot שאהבתי את העונה השניה שלה. הוא משחק שם רובוט וכל עניין המיניות שלו, אם בכלל קיימת, הוא לא ברור, אז אני מקווה שאולי יהיה משהו להטבי איתו בעונה השניה.

ואת IN FROM THE SIDE שציינתי- ראית? ממליץ
אני מוסיף גם אותו לרשימה שלי עכשיו
אהבתי שיש הרבה נציגויות של ברזיל/ספרד/ארגנטינה
את ESTEROS ראיתי שיש בAMAZON .כעיקרון יש לי אמזון של ספרד -ויש שם די הרבה סרטים להט"בים וכו'...
אני משתמש ב-VPN (ממש ממליץ!) כי בכל פעם שאני משנה מדינה- זה מאתר לי את התכנים שזמינים באותה מדינה
זה עובד לי גם עם HBO שנחשפתי לכל מיני תכנים/סדרות שרציתי לצפות בהם בכיף בטלויזיה ...ועכשיו יש לי את האופציה...כמובן עם כתוביות בספרדית/אנגלית. :p זה ממש פותח היצע רחב בכל פעם שאני משנה מדינה..זה עובד לי עם נטפליקס, אמזון וHBO. עם דיסני וAPPLE לא, כנראה חסמו את הגישה למשחקיVPN למיניהם. באסה.
אגב גם באמזון ספרד למשל העלו לאחרונה את QAF ! חבל שבארץ לא טורחים להעלות עם תרגום באיזושהי פלטפורמה.
ניסיתי בעבר VPN ונורא הסתבכתי איכשהו

זה לא משנה, יש לי את הדרכים שלי.

למעלה