כמובן שגם עבורי כל הקטעים שלהם של יחסי המרות היו מטרידים ולא נעימים...כשהוא אומר לו לישון על השטיח...מכין לו לאכול, מושיב לידו את הכלב אך קולין נותר עומד וכו'...
אני לא חושב שקולין מההתחלה הוא רצה סוג של מערכת יחסים שכזאת...הוא כן חיפש זוגיות, אך התפשר/זרם/למד את הסוג הזה של מערכת היחסים ביניהם כיוון שהוא כ"כ נדהם שמישהו כמו ריי בכלל מסתכל עליו וחושק בו (איך אפשר שלא?

)
כראייה- הסצינה שמישהי שעובדת איתו, הוא הראה לה תמונה שלו והיא אמרה- אתה יוצא איתו?! הוא הבן זוג שלך? הוא ממש חתיך...
נקודת המפנה כמובן הייתה כשאמא שלו נפטרה...ואז הוא סוג של אזר אומץ לעמוד על שלו ולדרוש את מה שמגיע לו. זה שהוא גרם במכוון נזק לידיים שלו (כשנכווה)- זה היה לבחון את ריי האם ייתן לו תשומת לב/ידאג לו...וזה היה חמוד לראות שכן. אח"כ כבר נפתח לו התיאבון ורצה שוב לישון איתו במיטה
כמובן שזה הייתה לי תמוהה ההתפתחות שריי "משתנה" ונותן לקולין את מה שביקש ואף הם מתנשקים בפארק! ולא רק זה...הוא גם היה ממש שטותניק כזה (עם תחרות השירה ביניהם למשל), כך שזה ממש גרם להרמת גבה ולהניח שיש פה איזשהו קאץ'...
ואז הוא נעלם וזה היה כואב...מה שגורם לי לתהות ולראות גם צד אנושי בריי- ייתכן שבכל פעם שהוא מפתח רגש/זה חורג מגבולות יחסי השליטה- אז הוא בורח/נעלם/משנה מיקום ומתחיל בחיים חדשים? או שסתם ניסיתי "להאניש אותו", ופשוט מדובר בטיפוס שמשנה סביבה בכל פעם שזה נהיה אינטנסיבי/כשהוא רוצה להחליף עבד...גם יכול להיות.
בכל אופן אהבתי שהסוף לא היה "רע מדי", כלומר, כצופה אפשר להבין את ההיגיון שמאחוריו ולקבל אותו בהבנה...הרי זה היה נאיבי לחשוב שיהיה LOVE STORY ביניהם לעולמי עד...וגם קולין הבין מההתנסות עם ריי מה הוא מחפש/רוצה ולכיוון הזה הוא הלך עם הבחור הבא...
סרט מדהים! והלוואי ואלכס ישחק עוד דמויות גאות

רצוי שילהקו אותו לסדרה גאה