Weekend's Watch לסופש של 20-22/08/2026 🌿

Lhuna3

Well-known member
יש לי את הפרק של הפשוטע להשלים.

ספר:
להמשיך את what we can know (אני כבר ב-81%, כמד"ב הוא מאכזב, אבל בפני עצמו הוא טוב מאוד.)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עכשיו ראיתי באמזון את הסרט The Sheep Detectives

להמשיך עם עונה 2 של The Hardacres

מתכנן לראות את Avatar Aang: The Last Airbender

פרקים שבועיים של:
Conan O'Brien Must Go (פרק ראשון לעונה)
Stuart Fails to Save the Universe
Star Trek: Strange New Worlds
Lanterns
(פרק ראשון לסדרה) (ראיתי כבר)
טד לאסו (ראיתי כבר)
הפשוטע (ראיתי כבר)
President Curtis (ראיתי כבר)
קופה ראשית (ספיישל יום העצמאות)(מחכה לי כבר המון זמן אבל אני מרגיש שאני צריך לפחות לפני שיוצא הסרט שלהם בקולנוע)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown, The Terror: Devil in Silver, The Ninth Jedi

וספר: עברתי לספר The Sun and the Star שהוא המשך לסיפורי פרסי ג'קסון ואני כבר ב33%

נערך לאחרונה ב:

LeR@nch

Well-known member
פיוצ׳רמה, טד לאסו, המתים המהלכים: עיר מתה, חופים של סודות (עונה 5), רוקדים עם כוכבים, הנשיא קרטיס, פילדלפיה זורחת, סטיוארט נכשל בהצלת היקום, ערב עם שי שטרן, החשוד העיקרי (עונה 3) ו-החיים, לארי והמרדף אחר חוסר האושר (פרקים 5-7).

LeAnnDylan

Well-known member
Ted Lasso - פרק שבועי.
Silo - פרק שבועי.
Lucky - פרק 1X03.
The Four Seasons - פרק 2X03.
Heroes - פרק 3X04.
The White Queen - פרק 1X05.

Seahawks vs. Titans 🏈
Fever
vs. Wings 🏀
Fever
vs. Liberty 🏀
Fever
vs. Sky 🏀

didalf

Well-known member
אאוטר בנקס עונה 5 ואחרונה.
ולהמשיך עם קרסנט סיטי.

להמשיך את what we can know (אני כבר ב-81%, כמד"ב הוא מאכזב, אבל בפני עצמו הוא טוב מאוד.)
מה זה אומר?

קופה ראשית (ספיישל יום העצמאות)(מחכה לי כבר המון זמן אבל אני מרגיש שאני צריך לפחות לפני שיוצא הסרט שלהם בקולנוע)
תיכף כבר ראש השנה ניק

חופים של סודות
אני מסרבת להשתמש בשם המביך הזה

The White Queen - פרק 1X05.
את נהנית?

Fever vs. Wings 🏀
Fever
vs. Liberty 🏀
Fever
vs. Sky 🏀
איך נפלו גיבורים

LeAnnDylan

Well-known member
אאוטר בנקס עונה 5 ואחרונה.
אה, זו הסדרה עם החבר של קלסי בלריני. באמת מכוער התרגום לעברית שנתנו לה.
ולהמשיך עם קרסנט סיטי.
איך זה בינתיים?
הייתי שמחה אם היה יותר רבקה, אבל דמיינתי את זה הרבה יותר גרוע אז אני מניחה שאני נהנית.
מענין אותי אם זה מבוסס על אירועים אמיתיים אבל גם אין לי כוח באמת כוח לבדוק אז אולי זה לא באמת מענין אותי|תוהה|
הייתי שואלת את הצ'אט אבל אין לי כוח לחפירות שלו אחרי.
איך נפלו גיבורים
שמו להם רגל, דחפו אותם לבור.
סתם אבל באמת כיף לי. אפילו קניתי נעליים חדשות של סופי קנינגהם. האם הן יפות? לא. האם אכפת לי? גם לא.
אבל באמת הייתי צריכה נעליים חדשות לחדר כושר וגם נעלי ספורט חדשות לעבודה. אז קניתי 3 זוגות חדשים. אחד של סופי, אחד של הסיהוקס ועוד אחד סתם כי מישהו צריך ללמד אותי דחיית סיפוקים. אני צריכה לעדכן את מספר הנעליים בשאלון החודשי:-D
אגב, הדבר הכי טראגי זה שהסיהוקס והפיבר משחקים באותו זמן ביום שבת. מזה החרא הזה?! מה הם עושים לי בחירתה של סופי|שפם|
עכשיו אני יודעת מה תגידי, במקרה של סיהוקס ופיבר- ברור שהסיהוקס. אבל הסיהוקס משחקים משחק פרי-סיזן. כלומר אין לו שום חשיבות, בעוד שהפיבר משחקות על מקום בפלייאוף (אם כי אין סיכוי באמת שהן יפספסו אותו) אבל לא רק זה. גם איכשהו הבנות בעבודה החליטו לעשות מסיבת יומולדת לשתי עובדות שלנו ביום שבת באותן שעות של המשחקים. מה זה החרא הזה?!! אמרתי להן שאני אגיע ואשב עם הטלפון שלי לצפות במשחק אחד ומישהי מהן תהיה חייבת להביא לי את הטלפון שלה כדי שאצפה במשחק השני. אין לי זמן לשטויות שלהן|שפם|

didalf

Well-known member
אה, זו הסדרה עם החבר של קלסי בלריני. באמת מכוער התרגום לעברית שנתנו לה.
חחחח כן
הם עדיין ביחד?
כבר מלא זמן, יפה.

איך זה בינתיים?
אני נהנית למדי

הייתי שמחה אם היה יותר רבקה, אבל דמיינתי את זה הרבה יותר גרוע אז אני מניחה שאני נהנית.
אז זה לא סיילו לבל רבקה? שקרן:-0

הייתי שואלת את הצ'אט אבל אין לי כוח לחפירות שלו אחרי.
וואי הוא כזה קשקשן הצ'אט שלך:-D

שמו להם רגל, דחפו אותם לבור.
חחחחחחחחחחחחחח:-D

אבל באמת הייתי צריכה נעליים חדשות לחדר כושר וגם נעלי ספורט חדשות לעבודה. אז קניתי 3 זוגות חדשים. אחד של סופי, אחד של הסיהוקס ועוד אחד סתם כי מישהו צריך ללמד אותי דחיית סיפוקים. אני צריכה לעדכן את מספר הנעליים בשאלון החודשי:-D
את לא נורמלית:-D

אגב, הדבר הכי טראגי זה שהסיהוקס והפיבר משחקים באותו זמן ביום שבת. מזה החרא הזה?! מה הם עושים לי בחירתה של סופי|שפם|
חוצפה:-0

עכשיו אני יודעת מה תגידי, במקרה של סיהוקס ופיבר- ברור שהסיהוקס.
נכון!

אבל הסיהוקס משחקים משחק פרי-סיזן. כלומר אין לו שום חשיבות, בעוד שהפיבר משחקות על מקום בפלייאוף (אם כי אין סיכוי באמת שהן יפספסו אותו) אבל לא רק זה.
אהא אוקי
גם איכשהו הבנות בעבודה החליטו לעשות מסיבת יומולדת לשתי עובדות שלנו ביום שבת באותן שעות של המשחקים. מה זה החרא הזה?!! אמרתי להן שאני אגיע ואשב עם הטלפון שלי לצפות במשחק אחד ומישהי מהן תהיה חייבת להביא לי את הטלפון שלה כדי שאצפה במשחק השני. אין לי זמן לשטויות שלהן|שפם|
את כזאת גבר:-D

Lhuna3

Well-known member
ספר:
מה זה אומר?
אני אסתיר כי טכנית צריך, אבל לדעתי זה לא ספוילר באמת במקרה זה:
כל המד"ב בו זה שהמספר חי בתקופה של אחרי אפוקליפסה, אבל הוא מספר על חיים של אנשים מסוימים שחיו כאילו בתקופה שלנו, והחיים שלהם זה הסיפור האמיתי והמשמעותי של הספר. האפוקליפסה שכאילו קרתה בעתיד היא די זניחה לעלילה. בגלל שהגעתי אליו מרשימה של "ספרי מד"ב מומלצים" (ככה אני מגיעה לרוב הספרים שלי בימינו) אז בהתחלה ציפיתי כל הזמן למשהו יותר מד"בי שיקרה, במיוחד נגיד כשמסופר על איזו דמות ש"התעניין בפיזיקה קוונטית" אז זה ישר מעורר בי ציפיות למשהו... אבל אחרי שגיליתם לי שזה הסופר של "כפרה" אז הבנתי שאני כנראה לא צריכה לצפות לשום דבר כזה, כי זה סופר שכותב על רגשות ומניעים פנימיים וסודות של אנשים ודברים כאלה, וזה באמת כל הסיפור. וזה באמת סיפור שכתוב מעולה ולא יכולתי להניח מהיד (סיימתי אתמול בלילה). אבל הוא לא אמור להיות ברשימות של ספרי מד"ב, כי מי שמחפש בהן מצפה למשהו אחר. אבל אני שמחה בכל זאת שקראתי.

didalf

Well-known member
כל המד"ב בו זה שהמספר חי בתקופה של אחרי אפוקליפסה, אבל הוא מספר על חיים של אנשים מסוימים שחיו כאילו בתקופה שלנו, והחיים שלהם זה הסיפור האמיתי והמשמעותי של הספר. האפוקליפסה שכאילו קרתה בעתיד היא די זניחה לעלילה. בגלל שהגעתי אליו מרשימה של "ספרי מד"ב מומלצים" (ככה אני מגיעה לרוב הספרים שלי בימינו) אז בהתחלה ציפיתי כל הזמן למשהו יותר מד"בי שיקרה, במיוחד נגיד כשמסופר על איזו דמות ש"התעניין בפיזיקה קוונטית" אז זה ישר מעורר בי ציפיות למשהו... אבל אחרי שגיליתם לי שזה הסופר של "כפרה" אז הבנתי שאני כנראה לא צריכה לצפות לשום דבר כזה, כי זה סופר שכותב על רגשות ומניעים פנימיים וסודות של אנשים ודברים כאלה, וזה באמת כל הסיפור. וזה באמת סיפור שכתוב מעולה ולא יכולתי להניח מהיד (סיימתי אתמול בלילה). אבל הוא לא אמור להיות ברשימות של ספרי מד"ב, כי מי שמחפש בהן מצפה למשהו אחר. אבל אני שמחה בכל זאת שקראתי.
זהו גם לי היה מוזר שהסופר של כפרה כתב ספר מד"ב.
אבל העיקר שבסוף נהנית בכל מקרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן, היה לי מוזר שאיאן מקיואן יהיה סופר מד"ב.
למרות שיש סופרים שהם גם וגם.
יש את איאן בנקס שהיה כותב גם ספרי מד"ב, אם כי כדי להבדיל הוא היה כותב אותם תחת השם איאן מ. בנקס. הוא כתב בסדרה הCulture את Excession, Look to Windward וMatter שאני קראתי ואהבתי וגם את Consider Phlebas שאני לא קראתי ושאם אני זוכר את קראת ולא אהבת כי הוא מאוד מלחמתי. שזה היה לי חבל כי שלושת הספרים האחרים שלו לא במיוחד מלחמתיים.

תיכף כבר ראש השנה ניק
את צודקת לחלוטין שזה היה מוגזם ולכן עשיתי מעשה וצפיתי בזה סוף סוף (ספיישל יום העצמאות של קופה ראשית)

אבל אגב אני יחסית טוב כי אני הורדתי את בית הדרקון אחרי שבועות רבים כי הבנתי שאני לא באמת צופה בזה.

LeAnnDyIan

Well-known member
חחחח כן
הם עדיין ביחד?
כבר מלא זמן, יפה.​
אה. סביר להניח שלא. פשוט אני לא יודעת מה השם שלו ובגלל שהוא היה חבר שלה- זה מעכשיו השם שלו. (כמו הבעל של שרה שהאי).
אני נהנית למדי​
איזה כיף!
אז זה לא סיילו לבל רבקה? שקרן
:-0
לא.
אולי לרובוטים יש סטנדרטים שונים. אבל אם נגיד לפני זה הוא המליץ על סרטים שהיא לא הייתה בהם הרבה אבל חשובה לסיפור. פה זה גם לא כל כך מרגיש שהיא חשובה.
כלומר כן, היא מלכת אנגליה. אבל זה מרגיש שכל פרק מישהו מחליט שהוא לא אוהב את המלך ואז מחליט להילחם בו ואז פתאום הוא לא מלך וגם היא לא מלכה.
לא יודעת איך עובדים הטייטלס שם אבל נשמע לי מוזר.
בכל מקרה, יש שם יותר מידי תככים ומזימות ופחות מידי רבקה.
התפקיד שלה הוא בעיקר להביא ילדים אז נכון לעכשיו יש לה כבר 6 ונראה שהיא אמורה להיות בשנות ה-20 המאוחרות שלה. מוגזם למדיי.
וואי הוא כזה קשקשן הצ'אט שלך
:-D
ממש. כאילו תענה לענין ותסתום. אל תתענין בשגרת היום שלי ואל תעשה לי ריגשי שלא דירגתי לך את הסרטים שביקשת. לך מפה יא נודניק.
את חושבת שאפשר להגדיר לצ׳אט to grow a pair?
את לא נורמלית
אני חושבת שנורמליות זה אוברייטד.
האם את חושבת שלטפס על הרים לכיף שלך זה נורמלי? בעיניי פחות.
את כזאת גבר
מעליב משהו.

didalf

Well-known member
האם זה הספר שכתבת שיש בו גם קסם וגם טכנולוגיה מודרנית?
כן.
וזה סדרת ספרים. אני עדיין בראשון.

אה. סביר להניח שלא. פשוט אני לא יודעת מה השם שלו ובגלל שהוא היה חבר שלה- זה מעכשיו השם שלו. (כמו הבעל של שרה שהאי).
אה:-D

בכל מקרה, יש שם יותר מידי תככים ומזימות ופחות מידי רבקה.
התפקיד שלה הוא בעיקר להביא ילדים אז נכון לעכשיו יש לה כבר 6 ונראה שהיא אמורה להיות בשנות ה-20 המאוחרות שלה. מוגזם למדיי.
בוווו|לא|
שקרן!
האם במסגרת הסרטים שהוא הציע לך היה דה גריידסט שואו מאן? היא לא נמצאת שם הרבה אבל אני מתה עליו בלי קשר. למרות שנראה לי שאת שונאת מחזות זמר אז לא משנה בעצם.

ממש. כאילו תענה לענין ותסתום. אל תתענין בשגרת היום שלי ואל תעשה לי ריגשי שלא דירגתי לך את הסרטים שביקשת. לך מפה יא נודניק.
את חושבת שאפשר להגדיר לצ׳אט to grow a pair?
:-D:-D

אני חושבת שנורמליות זה אוברייטד.
נכון
האם את חושבת שלטפס על הרים לכיף שלך זה נורמלי? בעיניי פחות.
גוד פוינט

למעלה