Weekend's Watch לסופש של 13-15/08/2026 🐻

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוליים:
לראות את הסרט Avatar Aang: The Last Airbender
The Sheep Detectives
The Shards
משפחת הארדאקר
פיוצ'רמה

פרקים שבועיים של:
X-Men 97 (פרק סיום עונה)
טד לאסו
Stuart Fails to Save the Universe
Star Trek: Strange New Worlds
הפשוטע
(ראיתי כבר)
President Curtis (ראיתי כבר)
House of the Dragon (אולי אני מחכה לסוף העונה כבר)
קופה ראשית (ספיישל יום העצמאות)(מחכה לי כבר המון זמן אבל אני מרגיש שאני צריך לפחות לפני שיוצא הסרט שלהם בקולנוע)

וגם אולי הסרטים: His Three Daughters, The Fall (סרט מ2006) ואת Changeland (סרט מ2019), מופאסה, מואנה 2, A Nice Indian Boy
ואולי הסדרות: The Franchise, Terminator Zero, KAOS, Sweetpea, !Hysteria, Rivals, המשרד (אוסטרליה), הפינגווין, Say Nothing, Interior Chinatown, משחק הדיונון עונה 2, מאה שנים של בדידות, Bump, Earth Abides, Rogue Heroes, Prime Target, Secret Level (אמזון), Dream Productions (דיסני+), Dope Girls, Zero Day - אולי, A Thousand Blows , Win or Lose, הלוטוס הלבן, Your Friends & Neighbors, The Four Seasons, Étoile, The Eternaut, Adults, Outrageous, Washington Black, !Digman, The Assassin, Too Much, Black Rabbit,
Upload עונה 4, Resident Alien עונה 4, Wednesday עונה 2, מותק בול באמצע עונה 2, Death by Lightning, Last Samurai Standing , החמאם, The War Between the Land and the Sea, His & Hers, Doc, Agatha Christie's Seven Dials, The Lowdown, The Terror: Devil in Silver, The Ninth Jedi

וספר: פרסי ג'קסון ספר 10 (טכנית The Blood of Olympus שזה בעצם הספר החמישי והאחרון בסדרה The Heroes of Olympus), אני ב75%

LeAnnDylan

Well-known member
טד לאסו - פרק שבועי.
סיילו - פרק שבועי.
סיהוקס נגד קאובויז🏈
פיבר נגד ווינגז🏀
פיבר נגד דרים🏀

אולי להתחיל את The White Queen
וגם להספיק את ערימה הסרטים של רבקה פרגסון שהצ'אט המליץ עליהם.

LeAnnDyIan

Well-known member
חח לא, מלכתחילה זה היה אמור להיות תוכנית לסופ״ש. פשוט חשבתי שזה סרט שאני יכולה סתם לראות באמצע השבוע לפני השינה.
חוץ מזה שזה עדין בגדר אולי, כי יש יותר מידי משחקים ודברים לעשות אז נראה כבר.

didalf

Well-known member
חח לא, מלכתחילה זה היה אמור להיות תוכנית לסופ״ש. פשוט חשבתי שזה סרט שאני יכולה סתם לראות באמצע השבוע לפני השינה.
חוץ מזה שזה עדין בגדר אולי, כי יש יותר מידי משחקים ודברים לעשות אז נראה כבר.
אבל זה ימי הביניים!

Lhuna3

Well-known member
אין לי סדרה כרגע, והאמת שבא לי לחזור לקרוא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

Lhuna3

Well-known member
החלטתי לנסות ספר בשם The real story שהוא התחלה של סדרה בשם The gap into conflict, אז נקווה לטוב.

יואו איזה פורום של חננות אתם

LeAnnDyIan

Well-known member
החלטתי לנסות ספר בשם The real story שהוא התחלה של סדרה בשם The gap into conflict, אז נקווה לטוב.​
אמאלה
סדרת​
ספרים עכשיו?!
אתם מבזים את פורום טלוויזיה|זעם|
לפחות ניק קורא ורואה במקביל מיליון סדרות.
מה התירוץ שלך?|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
למה תפוז מוסיף לבד אנטר אחרי כל הדגשה כששולחים הודעה מהטלפון? מה זה הטרלול החדש הזה?

didalf

Well-known member
בדיקה הדגשה מהטלפון לראות אם תפוז מתנכל לדילן באופן אישי

didalf

Well-known member
למה תפוז מוסיף לבד אנטר אחרי כל הדגשה כששולחים הודעה מהטלפון? מה זה הטרלול החדש הזה?
בדיקה הדגשה מהטלפון לראות אם תפוז מתנכל לדילן באופן אישי
בדיקה נוספת עם רענון
מסקנה: תפוז אנטי אמריקאי.

LeR@nch

Well-known member
הצילו (6.02 ואילך), בית הדרקון, סטיוארט נכשל בהצלת היקום, פיוצ’רמה, הנשיא קרטיס, ערב עם שי שטרן, אקס מן 97’, טד לאסו.

למעלה