Weekend's Watch לסופש של ה28-30/01 🍔

nerdkey treky

Active member
האמת שאני עדיין רואה את השידורים האינסופיים של מלך השכונה ביס. לא ידעתי שזה היה אולפנים שונים אני מניחה שזה הסבר הגיוני.
כן, אם הכל היה תחת דיסני מההתחלה אז גם לא היו משנים שחקנים (רודי וברוס באנר) וגם אף פעם לא היינו מקבלים את הנוקמים כי דיסני לא הייתה לוקחת כזה סיכון

מילי08

Well-known member
הענק הירוק - האמת לא סרט כזה גרוע... לא מהטובים במיוחד גם, אבל לא רע. מעניין למה החליפו את אדוארד נורטון. מארק רופאלו חמוד מאוד, אבל גם נורטון שחקן מצוין סה"כ.
אני מאוד אוהבת את נורטון. מביא עומק ועצבות לדמויות שלו. את מארק רופאלו אני לא אוהבת. לא מצליחה להתחבר אליו...
די לכתוב תאריכים בדרך האמריקאית העקומה!:-D
מסכימה. דילן, מה יהיה איתך!
אבל התמונת פרופיל החדשה שלך באמת מהממממת

Aranel Nenharma

Well-known member
אני מאוד אוהבת את נורטון. מביא עומק ועצבות לדמויות שלו. את מארק רופאלו אני לא אוהבת. לא מצליחה להתחבר אליו...
הם שחקנים מאוד שונים.
מארק רופאלו מביא יותר קלילות לדמויות שלו, מה שאני חושבת מתאים יותר לסרטי MCU.
אני מאוד אוהבת את נורטון אבל הוא שחקן דרמתי יותר וזה מה ש"פגע" בסרט של הענק שהוא היה דרמתי מדי.
מה שכן המון זמן לא ראיתי את הסרט הענק הירוק ויש מצב הפרשנות שלי מבוססת על זיכרון לקוי

nerdkey treky

Active member
הם שחקנים מאוד שונים.
מארק רופאלו מביא יותר קלילות לדמויות שלו, מה שאני חושבת מתאים יותר לסרטי MCU.
אני מאוד אוהבת את נורטון אבל הוא שחקן דרמתי יותר וזה מה ש"פגע" בסרט של הענק שהוא היה דרמתי מדי.
מה שכן המון זמן לא ראיתי את הסרט הענק הירוק ויש מצב הפרשנות שלי מבוססת על זיכרון לקוי
אני חושב שראפלו שחקן די מגוון, רוב התפקידים שאני ראיתי אצלו היו די דרמטים, ברוס באנר שלו שונה מאוד ודי קליל. משהו מעט "היסטרי" לעיתים (ואם אתה הופך לענק הירוק ולא תדע מתי תחזור, אולי זה הולם). נורטון היה אחר. לאו דווקא רע\טוב יותר.

למעלה