Weekend's Watch לסופש של ה28-30/01 🍔

אתה יכול להגיד לי האם שווה לצפות בה? אני אוהב את היוצר אבל התחלתי לראות והדמויות די מעצבנות בהתנהגות המוגזמת שלהם.
servant היא סידרה ממש טובה, שווה צפיה.
זה על אמא ששכחה את התינוק שלה באוטו ביום חם והוא מת (כנראה שזה קורה גם בחו"ל), המוח שלה מסרב לקבל את העובדה שהוא מת והיא נכנסת להכחשה ומתייחסת לבובה כאילו שהיא התינוק ואח"כ אל תינוק אחר כאילו שהוא שלה.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אעדכן שכיוון שסיימתי את שטיסל (בחסדי השם, שכוייח לי!)
ניצלתי את השבת להשלים בכל זאת 2 מ-3 סרטי MCU שדילגתי עליהם:
הענק הירוק - האמת לא סרט כזה גרוע... לא מהטובים במיוחד גם, אבל לא רע. מעניין למה החליפו את אדוארד נורטון. מארק רופאלו חמוד מאוד, אבל גם נורטון שחקן מצוין סה"כ.
איירון מן 2 - OMG לחלוטין הסרט הכי משעמם בסדרה (אלא אם כן איירון מן 3 מתעלה עליו).

nerdkey treky

Active member
אעדכן שכיוון שסיימתי את שטיסל (בחסדי השם, שכוייח לי!)
ניצלתי את השבת להשלים בכל זאת 2 מ-3 סרטי MCU שדילגתי עליהם:
הענק הירוק - האמת לא סרט כזה גרוע... לא מהטובים במיוחד גם, אבל לא רע. מעניין למה החליפו את אדוארד נורטון. מארק רופאלו חמוד מאוד, אבל גם נורטון שחקן מצוין סה"כ.
איירון מן 2 - OMG לחלוטין הסרט הכי משעמם בסדרה (אלא אם כן איירון מן 3 מתעלה עליו).
אירון מן 2 בצפיה ראשונה לא מרשים, כאשר צופים בו כחלק ממרתון הוא מקבל הרבה יותר משמעות לדברים אחרים, לכן הוא סרט טוב בהחלט. שלא נדבר על כמה האמר מגניב ולא מנוצל מספיק (מרורק אפשר להתעלם). עדיף לי מאירון מן 3 בגלל שהוא בונה יותר את העתיד של הנוקמים, לעומת אירון מן 3 שהוא פוסט הנוקמים. בשני הסרטים מקבלים עוד על האישיות של אירון מן ועם הספקות שהוא חי איתם.
הענק הירוק סרט חלש יחסית (יחסית לאחרים!), אבל הוא נותן יותר רקע לדמות של גנרל רוס, אפשר להבין את הספקנות שיש לו והוא לא סתם אנטי גיבורי על. מקווה שבסדרה SHE-HULK יתייחסו יותר לסרט הזה (אני מקווה). אני אישית אוהב את הנבל ABOMINATION. רות' נתן הופעה טובה בתור חיל שנותן למטרה להשתלט עליו. ופיל דאנפי נמצא, זה תמיד חיובי
לפי מה שהבנתי, נורטון הוא שחקן בעייתי משהו בהוליווד, קשה לעבוד איתו. עשו איתו דיבורים על המשך התפקיד והוא סרב (או שבמארוול לא התאמצו מספיק לשכנע אותו, לא יודע) אז מצאו מחליף. אחת הסיבות לחוסר התייחסות לסרט זה מכיוון שהחליפו את השחקן הראשי. באסה.

Lhuna3

Well-known member
אירון מן 2 בצפיה ראשונה לא מרשים, כאשר צופים בו כחלק ממרתון הוא מקבל הרבה יותר משמעות לדברים אחרים, לכן הוא סרט טוב בהחלט. שלא נדבר על כמה האמר מגניב ולא מנוצל מספיק (מרורק אפשר להתעלם). עדיף לי מאירון מן 3 בגלל שהוא בונה יותר את העתיד של הנוקמים, לעומת אירון מן 3 שהוא פוסט הנוקמים. בשני הסרטים מקבלים עוד על האישיות של אירון מן ועם הספקות שהוא חי איתם.
הענק הירוק סרט חלש יחסית (יחסית לאחרים!), אבל הוא נותן יותר רקע לדמות של גנרל רוס, אפשר להבין את הספקנות שיש לו והוא לא סתם אנטי גיבורי על. מקווה שבסדרה SHE-HULK יתייחסו יותר לסרט הזה (אני מקווה). אני אישית אוהב את הנבל ABOMINATION. רות' נתן הופעה טובה בתור חיל שנותן למטרה להשתלט עליו. ופיל דאנפי נמצא, זה תמיד חיובי
לפי מה שהבנתי, נורטון הוא שחקן בעייתי משהו בהוליווד, קשה לעבוד איתו. עשו איתו דיבורים על המשך התפקיד והוא סרב (או שבמארוול לא התאמצו מספיק לשכנע אותו, לא יודע) אז מצאו מחליף. אחת הסיבות לחוסר התייחסות לסרט זה מכיוון שהחליפו את השחקן הראשי. באסה.
פיל דאנפי באמת היה הופעה משמחת, והיה משעשע גם לראות בתפקיד אורח קטן את לו פרינגו, ששיחק את הענק הירוק בסדרה ישנה יותר (אני הכרתי אותו בעצם מהסדרה "מלך השכונה" king of queens שבה הוא שיחק בתפקיד עצמו וכל הזמן צחקו על זה שהוא הענק הירוק).
מעניין לשמוע על נורטון, שחקן שאני דווקא מאוד מעריכה, כמובן ממועדון קרב בעיקר ומסרטים נוספים.
אבל אם כבר איירון מן - למיטב הבנתי הסרט הזה מתרחש כרונולוגית אחרי איירון מן 1, אז אפשר גם היה לצפות מסטארק שיגיע לעזרה עם החליפה שלו בקרב הגדול מול ה-ABOMINATION.

nerdkey treky

Active member
(אני הכרתי אותו בעצם מהסדרה "מלך השכונה" king of queens שבה הוא שיחק בתפקיד עצמו וכל הזמן צחקו על זה שהוא הענק הירוק).
אהבת את הקומדיה? שכחתי שהוא הופיע שם, הייתי רואה אותה בשידורים חוזרים.
אבל אם כבר איירון מן - למיטב הבנתי הסרט הזה מתרחש כרונולוגית אחרי איירון מן 1, אז אפשר גם היה לצפות מסטארק שיגיע לעזרה עם החליפה שלו בקרב הגדול מול ה-ABOMINATION.
את רואה סצינות "מיד קרדיט\פוסט קרדיט", לא? בענק הירוק טוני באמת מופיע. אין הסבר למה טוני לא בא לעזרה, יכול להיות שהוא לא היה בניו יורק\לא היה זמין. אפשר להבין דברים כאלו בהתחשב בכך שהכל רק התחיל באותה תקופה והתוספת של טוני בסוף נולדה מאוחר יחסית. גם הסרטים האלה הופצו מאולפנים שונים בגלל זכויות יוצרים ולפני שהכל הפך תחת דיסני.

LeAnnDyIan

Well-known member
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע ההמבורגרי הזה?
🍔
השבוע הוא לא המבורגרי, זה היה לפני שבועיים!
ויחזור שוב בשבוע האחרון של ה-2/18!
מענין אם זה גם בארץ?|תוהה| (צ׳יזבורגר ב-$0.25 במקדונלדס)

אניווי, אין פוטבול השבוע- שבוע הבא סופרבול🥳🥳🥳
אז בטח איזה סרט של דרו ושיימלס.

didalf

Well-known member
סתמי, בוגדת|שפם|

Lhuna3

Well-known member
אהבת את הקומדיה? שכחתי שהוא הופיע שם, הייתי רואה אותה בשידורים חוזרים.

את רואה סצינות "מיד קרדיט\פוסט קרדיט", לא? בענק הירוק טוני באמת מופיע. אין הסבר למה טוני לא בא לעזרה, יכול להיות שהוא לא היה בניו יורק\לא היה זמין. אפשר להבין דברים כאלו בהתחשב בכך שהכל רק התחיל באותה תקופה והתוספת של טוני בסוף נולדה מאוחר יחסית. גם הסרטים האלה הופצו מאולפנים שונים בגלל זכויות יוצרים ולפני שהכל הפך תחת דיסני.
האמת שאני עדיין רואה את השידורים האינסופיים של מלך השכונה ביס. לא ידעתי שזה היה אולפנים שונים אני מניחה שזה הסבר הגיוני.

למעלה