מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע ההמבורגרי הזה?

אתה יכול להגיד לי האם שווה לצפות בה? אני אוהב את היוצר אבל התחלתי לראות והדמויות די מעצבנות בהתנהגות המוגזמת שלהם.servant
אני התייאשתי אחרי 3 אולי 4 פרקים. לא מצחיקה ודמויות מעצבנות. במיוחד הפרצופים של הראשיתנערות דרי- האמת שציפיתי ליותר...ראיתי הרבה תגובות שהיא מלהיבה לילידי שנות ה90, מצחיקה, כייפית וכו'... ההומור שלה הוא נונסנס, המבטא האירי מעצבן וכך גם השחקנית הראשית...לצחוק? מצחיקה בקושי. יש פסקול של שנות ה90 שזה נחמד...אבל מה מלהיב מעבר לכך?
![]()
אתה גם צופה? תשתתף בדיונים שלי ושל ניקthe expanse
לגמריאני התייאשתי אחרי 3 אולי 4 פרקים. לא מצחיקה ודמויות מעצבנות. במיוחד הפרצופים של הראשית
אתה גם צופה? תשתתף בדיונים שלי ושל ניק
אני לא בטוחה שפה התלהבו. אני ניסיתי ופרשתי וגם עדי חזיר לא אהבה.פה ובעוד מקומות התלהבו ממנה, כבר היו לי ציפיות...אמרו סדרה באווירת שנות ה90 וכו'
יא מגניב! אני מאוד אוהבת את הסדרה, למרות שאני בכלל לא בטוחה שאני מבינה עד עכשיו משהו מהעלילה המסובכת שלהםהאמת שלא ראיתי עד לפני כמה שבועות אבל עשיתי מרתון וראיתי את כל העונות, לפני כמה שנים ניסיתי לראות את העונה הראשונה אבל הפסקתי אחרי כמה פרקים כי הלכתי לאיבוד בעלילה המסובכת, הפעם ראיתי יותר בריכוז אז הצלחתי להמשיך.
לשם שינוי אני מסכימה איתך אני גם לא כ"כ התלהבתי.נערות דרי- האמת שציפיתי ליותר...ראיתי הרבה תגובות שהיא מלהיבה לילידי שנות ה90, מצחיקה, כייפית וכו'... ההומור שלה הוא נונסנס, המבטא האירי מעצבן וכך גם השחקנית הראשית...לצחוק? מצחיקה בקושי. יש פסקול של שנות ה90 שזה נחמד...אבל מה מלהיב מעבר לכך?
![]()
אה מילי אמרה את זה כבר בשביליאני לא בטוחה שפה התלהבו. אני ניסיתי ופרשתי וגם עדי חזיר לא אהבה.
יופי עכשיו אני רוצה המבורגר!מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע ההמבורגרי הזה?
![]()
היום בערב ארץ נהדרת (ידעתי עוד לפני שעדיהזכירה)
+אולי כנראה הפרק השבועי של הפלייליסט של זואי
מחר WandaVision
The Expanse
משפחת קונור
אמא אמריקאית
סופרסטור
The Stand
בהחלט אמשיך עם Animal Kingdom
אולי אמשיך עם The Watch
אולי אתחיל עם It's a Sin
חוץ מזה אולי אני אראה את אחד הסרטים שמחכים לי לצפיה. פשוט כי אחרת לא יהיה לי מה לכתוב בשאלת "סרט החודש" בשאלון החודשי.
ובעצם הרבה יותר חשוב זה שיש לי שתי עבודות ללימודים לעשות.
אזלי
עריכה: שכחתי לציין שגם יש את הפרק הראשון של Resident Alien
גם שכחתי מהיכולת המדהימה שלי לְהִתְמַהֲמֵהַ* ככה שהצלחתי כבר 3 שעות של לא להתעסק בלימודים. נותרו רק עוד 50 שעות. בהצלחה לי.
*הייתי צריך לבדוק את התרגום לעברית של המילה procrastinate שהיא המילה שקופצת לי לראש בהקשר הזה. אפילו שאני בקושי מצליח לומר אותה.
אני מחכה שזה יגיע ליס חודש הבא אז תחכה גם במילא אתה עמוסאולי אתחיל עם It's a Sin
אוקי...אני מחכה שזה יגיע ליס חודש הבא אז תחכה גם במילא אתה עמוס![]()
גם אני. איזה כיף שיס הביאו אותה יחסית צמוד לשידוראני מחכה שזה יגיע ליס חודש הבא אז תחכה גם במילא אתה עמוס![]()
אני חושבת שזה נקרא דחיינות. (שזה אגב משהו שאני מתמחה בו)*הייתי צריך לבדוק את התרגום לעברית של המילה procrastinate שהיא המילה שקופצת לי לראש בהקשר הזה. אפילו שאני בקושי מצליח לומר אותה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.