Weekend's Watch לסופש של ה26-28/08 🐶

מצב
הנושא נעול.

מילי08

Well-known member
אתם מורידים את הרמה של הפורום כולו ומבריחים כותבים איכותיים.
הסכמתי איתך בכל מיני נושאים בעבר. זה לא אומר שאני חייבת לקבל את כל הדעות שלך באופן כללי.
כרגע נראה שאת רק רוצה שנרים לך, אז הנה, קבלי בכיף ובאהבה - את הכי חכמה, הכי מוצלחת, את יודעת הכי טוב מכולם, וכולנו עבדים נרצעים לרגליך מלאות הקוצים.
יש? מבסוטה? נהדר. עכשיו באמת שחררי אותנו. באמת לא נרגיש בחסרונו של אדם שמחרחר ריב, בפורום שמעדיף אסקיפזם ומקבל את כולם בשמחה.

יש? מבסוטה? נהדר. עכשיו באמת שחררי אותנו. באמת לא נרגיש בחסרונו של אדם שמחרחר ריב, בפורום שמעדיף אסקיפזם ומקבל את כולם בשמחה.
אוי לא! איפה עוד אמצא קהילה הומניסטית שדנה על כמה תאנוס צדק? אפילו בזה אתם תיבת תהודה :sick:

Lhuna3

Well-known member
1630231956752.png

:-D :-D
אבל למה השתמשת פה בצילום מסך במקום להגיב בצורה הרגילה? :-D

מילי08

Well-known member
אבל למה השתמשת פה בצילום מסך במקום להגיב בצורה הרגילה? :-D
:-D כי כבר הייתי בשוונג?
סתם, כי תיכננתי להגיב עוד מההודעה הראשונה של ניק על הארץ מ 2006 אבל עדי בריבוע כבר סיכמו יפה

Lhuna3

Well-known member
אוי לא! איפה עוד אמצא קהילה הומניסטית שדנה על כמה תאנוס צדק? אפילו בזה אתם תיבת תהודה :sick:
את טועה, יש פה חוסר הסכמה מאוד גדול בעניין של ת'אנוס.

להאשים אותנו שאנחנו תיבת תהודה, זה בעצם להאשים שאנחנו מרחיקים מפה ימנים (אני מניחה שאת לא מאשימה אותנו בכך שאלו הדיעות שלנו. אנחנו אמורים להעמיד פנים שיש לנו דיעות אחרות? או להעמיד פנים שאנו מסכימים איתך כשאנו חולקים על דעתך? או שכל מי שחושב אחרת ממך לא יודע לחשוב בעצמו?)
ובכן זה לא פורום פוליטי, אבל מפעם לפעם עולה פה נושא פוליטי כמו זה, הויכוחים בהם לרוב נשארים מתורבתים, שום ימני למיטב זכרוני עוד לא נצלב פה על דעותיו, נמחק, נחסם או גורש. גם את לא, למרות מה שהיית בטוחה שיקרה. אז על מה בעצם התלונה? על זה שאנו חושבים אחרת ממך?
יש גם אנשים בפורום שאני די בטוחה שחושבים דומה לך בנושא זה. אבל אנחנו לא יכולים להכריח אף אחד להגיב בנושא מסוים.
כל התלונה פה היתה על טון ונימת הדיון. אנחנו מאוד משתדלים שזה ישאר נעים ולא מזלזל. זה הכל.
בדיונים אינטרנטים מנסיוני, כשמורגש טון ולו הקטן ביותר של זלזול, הדברים מתדרדרים מאוד מהר.
ואם זה עוזר לדעת, אני פעם קיבלתי אזהרה בפרטי ממנהל הפורום על דיון שבו לדעתו הגזמתי וחרגתי מכך (למרות שהוא לחלוטין הסכים עם דעותי) שאם אמשיך להגיב בו הוא יאלץ להשעות אותי מהפורום.

כתבתי שאני לא ימנית, ואחרי זה המשיכו לקרוא לי ימנית.
זיהיתם שאני לא שייכת לעדר שלכם, אז הנחתם שאני שייכת לעדר האחר, לשעיר לעזאזל שאתם חייבים.
העיקר שתישארו יהודי המחמד של השמאל האמריקאי, המשפחה המורחבת של העדר.
פתטי.

את טועה, יש פה חוסר הסכמה מאוד גדול בעניין של ת'אנוס.
אז רק חלקכם מתלהבים מהמחשבה על השמדת מיליארדים? ממש מלאכים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב הדיון כאן התדרדר לחלוטין.
אני ממליץ לכל הצדדים אם לא מסכימים עם מישהו אז אחרי הודעה אחת שבה מבהירים את זה אין צורך לכתוב יותר בנושא גם אם מרגיש שהצד השני לא מבין משהו.

...ליתר ביטחון אני אסגור את השרשור הזה לעוד תגובות.
אם למישהו יש תלונות על כך אפשר לכתוב לי באופן פרטי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה