Weekend's Watch לסופש של ה26-28/08 🐶

מצב
הנושא נעול.

snirf

Active member
כיף שפתחת מוקדם :giggle:
הערב- להשלים חתונה ממבט ראשון, 2 פרקים של בואו לאכול איתי ואולי להספיק גם הכוכב הבא משלשום.

במהלך השבוע צפיתי ב-
|טי-וי|הכוכב הבא
|טי-וי|חתונה ממבט ראשון
|טי-וי|ממלכת החיות5-
הפרק השבועי
|טי-וי|בואו לאכול איתי5- פרקי השבוע
|טי-וי|DOM- סדרה של אמזון סיימתי|המלצה|
|נטפליקס|ממלכת שמים וארץ סיימתי
|נטפליקס|יהיה בסדר בינג'
|טי-וי|שבאבניקים-הפרק השבועי
|טי-וי|מעילה
|טי-וי|בעלת החלומות-
פרקי השבוע

dilia snake

Well-known member
סת' מאיירס ודברים מיוטיוב(אני בפיגור עוד משבוע שעבר).

לקרוא(איך שהוא הערימה שלי לא מצטמצמת, למרות שאני קוראת :-0 והיום גם טיול לספרייה:-P: ) ואני גם בפיגור בעיתון הארץ, עוד מעט הכתבות יהפכו להיות לא רלוונטיות|פנים||פנים||פנים|.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כיף שפתחת מוקדם :giggle:
אני כאן בשביל לשמח
סת' מאיירס ודברים מיוטיוב(אני בפיגור עוד משבוע שעבר).
אני כבר בקושי צופה במנחי לייט נייט. לפעמים קצת קולברט, אבל ממש קצת.
ואני גם בפיגור בעיתון הארץ, עוד מעט הכתבות יהפכו להיות לא רלוונטיות|פנים||פנים|
בהארץ אני לחלוטין בפיגור גדול. אני רק עכשיו הגעתי ל2006 ונראה שאולמרט הולך להיות ראש ממשלה לכמה זמן. טוב לפחות אין שום סיכוי שביבי אי פעם יחזור להיות ראש ממשלה, נכון?
בלי ספוילרים.
לקרוא(איך שהוא הערימה שלי לא מצטמצמת, למרות שאני קוראת :-0 והיום גם טיול לספרייה:-P: )
כן, טיולים לספרייה בהחלט כמסבירים איך הערמה שלך לא מצטמצמת.
אני עובד קשה לא לקנות יותר ספרים.
כלומר חוץ מספרי חובה. אז יש ספר שהזמנתי ואני אקבל לקראת סוף ספטמבר, אז אני מנסה לפחות לסיים כמה ספרים קצרים יחסית עד אז.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני ממשיך עם השיטה החדשה שלי

נטפליקס:
לסיים את עונה 1 ולהתחיל עונה 2 של דירק ג'נטלי
אגדות המחר
פרק שבועי
אולי להתחיל Clickbait
אולי לנסות את The Chair
אולי להתחיל Feel Good

אמזון:
Star Trek: Lower Decks
פרק שבועי
Nine Perfect Strangers פרק שבועי
להמשיך עם צפיה יומית של מחלקת גנים ונוף

אפל:
מר קורמן
פרק שבועי
לסיים עונה 1 ולהתחיל עונה 2 של הסדרה See
אם ייצא זמן אז להתחיל טד לאסו

דודים:

Reservation Dogs פרק שבועי
ברוקלין 99 פרקים שבועיים
Heels פרק שבועי
Us אולי להתחיל את הסדרה הקצרה

וגם ספר

dilia snake

Well-known member
לפעמים קצת קולברט, אבל ממש קצת.
אני עוקבת עכשיו רק אחרי קולבר ומאיירס. ג'ון אוליבר וטרוור נואה אנטישמיים, ואת ההומור של האחרים אני לא אוהבת.
בהארץ אני לחלוטין בפיגור גדול. אני רק עכשיו הגעתי ל2006 ונראה שאולמרט הולך להיות ראש ממשלה לכמה זמן. טוב לפחות אין שום סיכוי שביבי אי פעם יחזור להיות ראש ממשלה, נכון?
אתה כזה...ניק |פנים| :-P: .
כן, טיולים לספרייה בהחלט כמסבירים איך הערמה שלך לא מצטמצמת.
אני עובד קשה לא לקנות יותר ספרים.
זה לא ספרייה(מספרייה יתווסף אחד כנראה באנגלית), אימא ואני הלכנו בשבוע שעבר לקנות למתנות לראש השנה ופה לשם כמות הספרים שיש לי בעברית ומחכים לי חודשים הכפילה את עצמה מ-4 ל-8 אין לי מושג איך:-0 ויש ערימה באנגלית, אבל היא לפחות מצטמצמת לאט.

אני אמרתי שאני אחכה עם קניית הספרים לאוקטובר כי בגלל היומולדת, אבל יש לי שליטה עצמית ודחיית סיפוקים של בת 3.

didalf

Well-known member
פרק אחרון לעונות הישנות של העוקץ ואז אולי להתחיל סופסוף את החידוש.
ברוקלין 99 כמובן!
המרוץ לדראג אולסטרס כנראה תלוי באחותי.
ואממממ לאדעת אולי ניוזיס אני כל הזמן מתעצלת להתחיל כי זה ארוך.

ואני גם בפיגור בעיתון הארץ, עוד מעט הכתבות יהפכו להיות לא רלוונטיות|פנים||פנים|
מה את קוראת את כל העיתון?8-* איך צוברים פיגור בעיתון?:-D

בלי ספוילרים.
כזה בזבוז שאתה לא אבא עם הבדיחות האלה|פנים|

אני כאן בשביל לשמח
(כבר כמה דקות מתנגן לי השיר הזה בראש ולא הבנתי למה עד שקלטתי שהתת מודע שלי קרא את השורה הזאת קודם והתחיל לשיר לבד:-D)

נערך לאחרונה ב:

LeR@nch

Well-known member
חמישי - האח הגדול VIP, מעילה, בואו לאכול איתי.

שישי - הטובות לקרב, טד לאסו, מר קורמן.

שבת - דייב, האח הגדול VIP, בוגרת-כזה, המירוץ לדראג אולסטארס.

נטפליקס - סופרגירל, ריברדייל.

בינג׳ - בואו לאכול איתי (עונה 4).

הורדות - Heels, אתגר הנינג'ה, אימה אמריקאית, ברוקלין תשע-תשע, סופרמן ולויס (1.15), סטארגירל, מה אם…?, תשעה זרים מושלמים, The Other Two.

כשיהיה זמן - הורים בקושי (עונה 2), שיטת קומינסקי, החוג לאנגלית, חופים של סודות (עונה 2).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה כזה...ניק |פנים| :-P: .
כזה בזבוז שאתה לא אבא עם הבדיחות האלה|פנים|
אני האבא הרוחני של הפורום
(כבר כמה דקות מתנגן לי השיר הזה בראש ולא הבנתי למה עד שקלטתי שהתת מודע שלי קרא את השורה הזאת קודם והתחיל לשיר לבד:-D)
אני שמח שהשתמשתי במילים האלו בשביל קצת בריטני (אגב, מה קורה? היא חופשיה כבר?)
אני עוקבת עכשיו רק אחרי קולבר ומאיירס. ג'ון אוליבר וטרוור נואה אנטישמיים, ואת ההומור של האחרים אני לא אוהבת.
אני בכללי מאוד אוהב את ג'יימס קורדן, אבל אין לי ממש חשק גם אליו.
מאיירס מתיש אותי קצת אם כי אני ראיתי את פינת back in my day שאני אוהב
ג'ימי קימל לא נמצא אבל יש לו כל מיני מנחים אורחים מפורסמים (רופול היה אתמול)
טרוור נואה מתיש אותי, אבל אני אוהב לפעמים לראות דברים של ג'ורדן קלפר.
ואגב, אני אומנם לא צפיתי בקטעים של טרוור נואה או ג'ון אוליבר על ישראל (כי פוליטיקה אמריקאית היא לפחות חלקית אסקפיסטית, פוליטיקה מדינית מקומית היא לא) אבל נורא מעצבן אותי שהימין הישראלי הצליח במשימה של להפוך בהגדרה כל ביקורת על ישראל המדינה כדעה אנטישמית. זה מגוחך בין הין היתר כי אם קוראים דעות של גורמים שממש בצד של הפלסטינים אז הדעות של נואה ואוליבר הן לחלוטין הרבה יותר מידי פרו-ישראליות.
חוץ מזה קשה לי להאמין שהדעות של קולברט ומאיירס הן שונות במיוחד. הם פשוט יותר דואגים מלהרגיז צופים.

Lhuna3

Well-known member
לקרוא(איך שהוא הערימה שלי לא מצטמצמת, למרות שאני קוראת :-0 והיום גם טיול לספרייה:-P: ) ואני גם בפיגור בעיתון הארץ, עוד מעט הכתבות יהפכו להיות לא רלוונטיות|פנים||פנים||פנים|.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה את חייבת לקרוא את כל הכתבות?
בלי ספוילרים.
:-D
ממליצה לך לוותר על העונות האחרונות, ספוילר: אתה לא תאהב אותן.

Lhuna3

Well-known member
בואו לאכול איתי פרק 5 של הסבב.
ברוקלין 99 שני הפרקים.
2 פרקים של מחלקת גנים (זה הולך להיות אתגר בשבילי לראות רק פרק ביום, במיוחד בסופ"ש... יכול להיות שאני אשקר לכם ואסיים איזה 4 עונות אבל אעמיד פנים שאני בקצב שלכם)

dilia snake

Well-known member
מה את קוראת את כל העיתון?8-* איך צוברים פיגור בעיתון?:-D
מה את חייבת לקרוא את כל הכתבות?
לא, אלו כתבות מכול השבוע האחרון שהטאבים שלהן פתוחים וזה רק מצטבר כי כול יום אני פותחת עוד ואז אין לי זמן לקרוא אותן או שאני סתם עייפה ועצלנית.

Aranel Nenharma

Well-known member
ואגב, אני אומנם לא צפיתי בקטעים של טרוור נואה או ג'ון אוליבר על ישראל (כי פוליטיקה אמריקאית היא לפחות חלקית אסקפיסטית, פוליטיקה מדינית מקומית היא לא) אבל נורא מעצבן אותי שהימין הישראלי הצליח במשימה של להפוך בהגדרה כל ביקורת על ישראל המדינה כדעה אנטישמית. זה מגוחך בין הין היתר כי אם קוראים דעות של גורמים שממש בצד של הפלסטינים אז הדעות של נואה ואוליבר הן לחלוטין הרבה יותר מידי פרו-ישראליות.
חוץ מזה קשה לי להאמין שהדעות של קולברט ומאיירס הן שונות במיוחד. הם פשוט יותר דואגים מלהרגיז צופים.
אני אוהבת את הפינות המתוסרטות של גיימס קורדן
מאיירס כיף לי לראות ראיונות שלו עם אנשים שהוא חבר שלהם (כמו אנדי סמברג)
גימי קימל אני פחות אוהבות, בעיקר עוקבת אחרי הריב שלו עם מאט דיימון
ופאלון זה ממש תלוי מי האורח שלו
קולברט הוא לטעמי פולטי מדי
וגון אוליבר וטרוור לא יוצא לי כל כך לראות

אני מתגעגעת לקונאן

Aranel Nenharma

Well-known member
התוכניות שלי הן:

2 הפרקים החדשים של ברוקלין 99
להתקדמם עם צפיית הבינג שלי של ברוקלין 99 (התחלתי היום את עונה 6) מקווה לסיים לפני הפרק האחרון של הסדרה
התקדמות של מחלקת גנים ונוף

רוצה להתחיל את שטיסל
ופרק שבועי של קופה ראשית

טוני החתול

Well-known member
מנהל
2 פרקים של מחלקת גנים (זה הולך להיות אתגר בשבילי לראות רק פרק ביום, במיוחד בסופ"ש... יכול להיות שאני אשקר לכם ואסיים איזה 4 עונות אבל אעמיד פנים שאני בקצב שלכם)
חשבתי על כך שזה יהיה לך אתגר קשה.
את צריכה דברים אחרים לראות כדי להקל עליך. אולי תעשי בינג' של המשרד במקביל.
אני מתגעגעת לקונאן
גם אני.
לפחות ערוץ היו-טיוב שלו עדיין משחרר קטעים ישנים. היום ראיתי סרטון שלו ושל העוזרת שלו סונה ואני מת עליהם יחד.
מעניין כמה זמן עד שהתוכנית החדשה שלו תעלה.

dilia snake

Well-known member
ג'יימס קורדן אף פעם לא משך אותי יותר מידי, לא חושבת שאי פעם ראיתי אותו ממש.
ההומור של ג'ימי קימל רדוד מידי לטעמי(אלוהים, אני לא יודעת כמו מה אני נשמעת כרגע) ומשהו לא עובר לי טוב בעין עם הסיידקיק שלו.
לטרוור נואה יש סיפור מעניין, אבל פה זה נגמר, הוא יותר מידי PC וכול מה שרע באנשים שנולדו בשנות ה-90' והלאה(הו, אלוהים עכשיו הפכתי להורים ולסבאסבתא שלי)
אי אפשר להאשים אותי בימניות(הצבעתי מרצ ואבא שלי היה פעל נגד נתניהו עוד לפני ההפגנות בבלפור), אבל עדיין הביקורת שלהם הייתה בעייתית והתעלמות מהעובדה הבסיסית שחמאס הוא ארגון טרור.
אין לי בעיה עם הדעות שלהם, אבל לפחות שיציגו את העובדות כמו שהן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ג'יימס קורדן אף פעם לא משך אותי יותר מידי, לא חושבת שאי פעם ראיתי אותו ממש.
הוא לא עושה קטעים "חכמים" נדיר מאוד שהוא בכלל רציני. אז אני לא יודע אם זה יהיה לטעמך.
ההומור של ג'ימי קימל רדוד מידי לטעמי(אלוהים, אני לא יודעת כמו מה אני נשמעת כרגע) ומשהו לא עובר לי טוב בעין עם הסיידקיק שלו.
הוא גם באמת לא "חכם" כמו קולברט ומאיירס. אבל הוא כן מצליח להיות ממש טוב.
ולפעמים הוא מרגש עד דמעות - ספציפית כשהוא סיפר על כיצד הבן שלו כמעט מת ביום שהוא נולד. אי אפשר לצפות בזה בלי לבכות.
העניין עם הסיידקיק שלו זה שזה לחלוטין מרגיש כמו קריקטורה על מהגר מקסיקאי אידיוט. האמת שככל שנעשים יותר PC יותר מפתיע שהוא יכול לעשות את זה.
מצד שני הוא באמת הפך מהגר קשה יום (שהיה במקור מאבטח בתוכנית) לכוכב די גדול. אז לפטר אותו עכשיו יהיה יותר מגעיל.
וכול מה שרע באנשים שנולדו בשנות ה-90' והלאה(הו, אלוהים עכשיו הפכתי להורים ולסבאסבתא שלי)
הוא גם עושה מסיבות שנמשכות מעבר ל9 בערב ומפריעות לך לישון? :-P:

אי אפשר להאשים אותי בימניות(הצבעתי מרצ ואבא שלי היה פעל נגד נתניהו עוד לפני ההפגנות בבלפור), אבל עדיין הביקורת שלהם הייתה בעייתית והתעלמות מהעובדה הבסיסית שחמאס הוא ארגון טרור.
אין לי בעיה עם הדעות שלהם, אבל לפחות שיציגו את העובדות כמו שהן.
אני יודע שאת לא ימנית (אחרת בכלל לא הייתי נכנס לדיון על זה איתך)
אבל העניין הוא שאין סיבה מוצקה אמיתית לקשור בין ביקורת מהסוג הזה למדינה ובין אנטישמיות.*
יש בעיה עם הדעות שלהם ויש בעיה עם איך שהם מתעלמים מדברים מסויימים (אם כי קשה לנו לשפוט כי אנחנו בתוך זה)
אבל הסיבה שהסוג הזה של ליברלים לרוב נוטים נגד ישראל הוא בגלל שהנטייה הטבעית היא לראות את הצד החלש יותר בתור הטוב.
עד כמה שאנחנו יכולים ליהנות מדיונים מורכבים של אנשים כמו קולברט, מאיירס, אוליבר ועוד - הם לא פרופסורים למדעי מדינה, הם קומיקאים שמחלטרים בלהסביר דברים מורכבים. קשה לצפות מהם באמת להכנס לעומק של המורכבות של המצב. לכן הם נמצאים בעיקר על פני השטח ועל פני השטח יש מספרים שהם לחלוטין לרעתנו (בגלל שהם לטובתנו).
אז להיות בעד האנדרדוג ונגד החזקים זה לא אומר שזה אנטישמיות רק בגלל שהחזקים במקרה הזה הם יהודים. ולחשוב שכן זה לא רק מוזיל אנטישמיות אמיתית שקיימת, אלא גם יכול לשכנע אנשים שרק נוטים נגד ישראל לחשוב שהם אנטישמים ושזה לגיטימי להיות אנטישמי.

*ברור שגם יש מתנגדי ישראל שהם באמת אנטישמים. אבל זה חלק.

Lhuna3

Well-known member
הוא לא עושה קטעים "חכמים" נדיר מאוד שהוא בכלל רציני. אז אני לא יודע אם זה יהיה לטעמך.

הוא גם באמת לא "חכם" כמו קולברט ומאיירס. אבל הוא כן מצליח להיות ממש טוב.
ולפעמים הוא מרגש עד דמעות - ספציפית כשהוא סיפר על כיצד הבן שלו כמעט מת ביום שהוא נולד. אי אפשר לצפות בזה בלי לבכות.
העניין עם הסיידקיק שלו זה שזה לחלוטין מרגיש כמו קריקטורה על מהגר מקסיקאי אידיוט. האמת שככל שנעשים יותר PC יותר מפתיע שהוא יכול לעשות את זה.
מצד שני הוא באמת הפך מהגר קשה יום (שהיה במקור מאבטח בתוכנית) לכוכב די גדול. אז לפטר אותו עכשיו יהיה יותר מגעיל.

הוא גם עושה מסיבות שנמשכות מעבר ל9 בערב ומפריעות לך לישון? :-P:

אבל העניין הוא שאין סיבה מוצקה אמיתית לקשור בין ביקורת מהסוג הזה למדינה ובין אנטישמיות.*
יש בעיה עם הדעות שלהם ויש בעיה עם איך שהם מתעלמים מדברים מסויימים (אם כי קשה לנו לשפוט כי אנחנו בתוך זה)
אבל הסיבה שהסוג הזה של ליברלים לרוב נוטים נגד ישראל הוא בגלל שהנטייה הטבעית היא לראות את הצד החלש יותר בתור הטוב.
עד כמה שאנחנו יכולים ליהנות מדיונים מורכבים של אנשים כמו קולברט, מאיירס, אוליבר ועוד - הם לא פרופסורים למדעי מדינה, הם קומיקאים שמחלטרים בלהסביר דברים מורכבים. קשה לצפות מהם באמת להכנס לעומק של המורכבות של המצב. לכן הם נמצאים בעיקר על פני השטח ועל פני השטח יש מספרים שהם לחלוטין לרעתנו (בגלל שהם לטובתנו).
אז להיות בעד האנדרדוג ונגד החזקים זה לא אומר שזה אנטישמיות רק בגלל שהחזקים במקרה הזה הם יהודים. ולחשוב שכן זה לא רק מוזיל אנטישמיות אמיתית שקיימת, אלא גם יכול לשכנע אנשים שרק נוטים נגד ישראל לחשוב שהם אנטישמים ושזה לגיטימי להיות אנטישמי.

*ברור שגם יש מתנגדי ישראל שהם באמת אנטישמים. אבל זה חלק.
ב-ד-י-ו-ק.

dilia snake

Well-known member
נכון, בחירת מילים לא טובה שלי, אנטי-ישראליות ואנטישמיות אלו שני דברים שונים לגמרי, למרות שבחלקים מסוימים בחברה זה הפך להיות מילים נרדפות(כמו שמאלני-בוגד וכו').
אני מסוגלת להבין את נקודת המבט שלהם, יש לנו את צבא חזק וכיפת ברזל בזמן שלצד השני יש חתיכת פח מעופפות ועשרות ילדים הרוגים(ובואו נגיד את האמת זה לא משהו שאפשר להתחרות איתו ילדים מתים אלו ילדים מתים), אבל הם לא יודעים מה זה להיות לבד בבית באזעקה עם שני כלבים ולשבת בחדר מדרגות בהיסטריה מוחלטת בזמן שכלב אחד מלקק את הדמעות בזמן שהשנייה מונעת מהשכנים להתקרב. הם לרגע לא מנסים להבין או להסביר לצופים שלהם מה זה חמאס או איך זה לגדול בעוטף עזה, אף אחד לא חושב לרגע על הילדים בעוטף עזה/שדרות שהם היום בני 20 ורק מכירים קאסמים ופצצות מרגמה וכ'ו, להגיד שגם אנחנו סובלים ולראות רק הריסות מעזה זו לא הדרך.

didalf

Well-known member
ואממממ לאדעת אולי ניוזיס אני כל הזמן מתעצלת להתחיל כי זה ארוך.
כל הכבוד לי זה שכתבתי את זה נתן לי מוטיבציה וצפיתי|זורו|
חמוד למדי. הריקודים באמת מדהימים|מאוהב| אני מתה על בנים שרוקדים יפה ועל הניגוד הזה בין הסטייל של נערי רחוב עניים ויעני קשוחים לפירואטים מושלמים ושפגטים באוויר.
ואוף אבל זה ממש עשה לי חשק לראות מחזמר בלייב;-(

מצב
הנושא נעול.
למעלה