אני כאן בשביל לשמחכיף שפתחת מוקדם![]()
אני כבר בקושי צופה במנחי לייט נייט. לפעמים קצת קולברט, אבל ממש קצת.סת' מאיירס ודברים מיוטיוב(אני בפיגור עוד משבוע שעבר).
בהארץ אני לחלוטין בפיגור גדול. אני רק עכשיו הגעתי ל2006 ונראה שאולמרט הולך להיות ראש ממשלה לכמה זמן. טוב לפחות אין שום סיכוי שביבי אי פעם יחזור להיות ראש ממשלה, נכון?ואני גם בפיגור בעיתון הארץ, עוד מעט הכתבות יהפכו להיות לא רלוונטיות![]()
כן, טיולים לספרייה בהחלט כמסבירים איך הערמה שלך לא מצטמצמת.לקרוא(איך שהוא הערימה שלי לא מצטמצמת, למרות שאני קוראתוהיום גם טיול לספרייה
)
אני עוקבת עכשיו רק אחרי קולבר ומאיירס. ג'ון אוליבר וטרוור נואה אנטישמיים, ואת ההומור של האחרים אני לא אוהבת.לפעמים קצת קולברט, אבל ממש קצת.
אתה כזה...ניקבהארץ אני לחלוטין בפיגור גדול. אני רק עכשיו הגעתי ל2006 ונראה שאולמרט הולך להיות ראש ממשלה לכמה זמן. טוב לפחות אין שום סיכוי שביבי אי פעם יחזור להיות ראש ממשלה, נכון?
זה לא ספרייה(מספרייה יתווסף אחד כנראה באנגלית), אימא ואני הלכנו בשבוע שעבר לקנות למתנות לראש השנה ופה לשם כמות הספרים שיש לי בעברית ומחכים לי חודשים הכפילה את עצמה מ-4 ל-8 אין לי מושג איךכן, טיולים לספרייה בהחלט כמסבירים איך הערמה שלך לא מצטמצמת.
אני עובד קשה לא לקנות יותר ספרים.
מה את קוראת את כל העיתון?ואני גם בפיגור בעיתון הארץ, עוד מעט הכתבות יהפכו להיות לא רלוונטיות![]()
כזה בזבוז שאתה לא אבא עם הבדיחות האלהבהארץ אני לחלוטין בפיגור גדול. אני רק עכשיו הגעתי ל2006 ונראה שאולמרט הולך להיות ראש ממשלה לכמה זמן. טוב לפחות אין שום סיכוי שביבי אי פעם יחזור להיות ראש ממשלה, נכון?
בלי ספוילרים.
אני כאן בשביל לשמח
אתה כזה...ניק![]()
.
אני האבא הרוחני של הפורוםכזה בזבוז שאתה לא אבא עם הבדיחות האלה![]()
אני שמח שהשתמשתי במילים האלו בשביל קצת בריטני (אגב, מה קורה? היא חופשיה כבר?)(כבר כמה דקות מתנגן לי השיר הזה בראש ולא הבנתי למה עד שקלטתי שהתת מודע שלי קרא את השורה הזאת קודם והתחיל לשיר לבד)
אני בכללי מאוד אוהב את ג'יימס קורדן, אבל אין לי ממש חשק גם אליו.אני עוקבת עכשיו רק אחרי קולבר ומאיירס. ג'ון אוליבר וטרוור נואה אנטישמיים, ואת ההומור של האחרים אני לא אוהבת.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה את חייבת לקרוא את כל הכתבות?לקרוא(איך שהוא הערימה שלי לא מצטמצמת, למרות שאני קוראתוהיום גם טיול לספרייה
) ואני גם בפיגור בעיתון הארץ, עוד מעט הכתבות יהפכו להיות לא רלוונטיות
.
בהארץ אני לחלוטין בפיגור גדול. אני רק עכשיו הגעתי ל2006 ונראה שאולמרט הולך להיות ראש ממשלה לכמה זמן. טוב לפחות אין שום סיכוי שביבי אי פעם יחזור להיות ראש ממשלה, נכון?
בלי ספוילרים.
מה את קוראת את כל העיתון?איך צוברים פיגור בעיתון?
![]()
לא, אלו כתבות מכול השבוע האחרון שהטאבים שלהן פתוחים וזה רק מצטבר כי כול יום אני פותחת עוד ואז אין לי זמן לקרוא אותן או שאני סתם עייפה ועצלנית.מה את חייבת לקרוא את כל הכתבות?
אני אוהבת את הפינות המתוסרטות של גיימס קורדןאני בכללי מאוד אוהב את ג'יימס קורדן, אבל אין לי ממש חשק גם אליו.
מאיירס מתיש אותי קצת אם כי אני ראיתי את פינת back in my day שאני אוהב
ג'ימי קימל לא נמצא אבל יש לו כל מיני מנחים אורחים מפורסמים (רופול היה אתמול)
טרוור נואה מתיש אותי, אבל אני אוהב לפעמים לראות דברים של ג'ורדן קלפר.
ואגב, אני אומנם לא צפיתי בקטעים של טרוור נואה או ג'ון אוליבר על ישראל (כי פוליטיקה אמריקאית היא לפחות חלקית אסקפיסטית, פוליטיקה מדינית מקומית היא לא) אבל נורא מעצבן אותי שהימין הישראלי הצליח במשימה של להפוך בהגדרה כל ביקורת על ישראל המדינה כדעה אנטישמית. זה מגוחך בין הין היתר כי אם קוראים דעות של גורמים שממש בצד של הפלסטינים אז הדעות של נואה ואוליבר הן לחלוטין הרבה יותר מידי פרו-ישראליות.
חוץ מזה קשה לי להאמין שהדעות של קולברט ומאיירס הן שונות במיוחד. הם פשוט יותר דואגים מלהרגיז צופים.
חשבתי על כך שזה יהיה לך אתגר קשה.2 פרקים של מחלקת גנים (זה הולך להיות אתגר בשבילי לראות רק פרק ביום, במיוחד בסופ"ש... יכול להיות שאני אשקר לכם ואסיים איזה 4 עונות אבל אעמיד פנים שאני בקצב שלכם)
גם אני.אני מתגעגעת לקונאן
ג'יימס קורדן אף פעם לא משך אותי יותר מידי, לא חושבת שאי פעם ראיתי אותו ממש.אני בכללי מאוד אוהב את ג'יימס קורדן, אבל אין לי ממש חשק גם אליו.
מאיירס מתיש אותי קצת אם כי אני ראיתי את פינת back in my day שאני אוהב
ג'ימי קימל לא נמצא אבל יש לו כל מיני מנחים אורחים מפורסמים (רופול היה אתמול)
טרוור נואה מתיש אותי, אבל אני אוהב לפעמים לראות דברים של ג'ורדן קלפר.
ואגב, אני אומנם לא צפיתי בקטעים של טרוור נואה או ג'ון אוליבר על ישראל (כי פוליטיקה אמריקאית היא לפחות חלקית אסקפיסטית, פוליטיקה מדינית מקומית היא לא) אבל נורא מעצבן אותי שהימין הישראלי הצליח במשימה של להפוך בהגדרה כל ביקורת על ישראל המדינה כדעה אנטישמית. זה מגוחך בין הין היתר כי אם קוראים דעות של גורמים שממש בצד של הפלסטינים אז הדעות של נואה ואוליבר הן לחלוטין הרבה יותר מידי פרו-ישראליות.
חוץ מזה קשה לי להאמין שהדעות של קולברט ומאיירס הן שונות במיוחד. הם פשוט יותר דואגים מלהרגיז צופים.
הוא לא עושה קטעים "חכמים" נדיר מאוד שהוא בכלל רציני. אז אני לא יודע אם זה יהיה לטעמך.ג'יימס קורדן אף פעם לא משך אותי יותר מידי, לא חושבת שאי פעם ראיתי אותו ממש.
הוא גם באמת לא "חכם" כמו קולברט ומאיירס. אבל הוא כן מצליח להיות ממש טוב.ההומור של ג'ימי קימל רדוד מידי לטעמי(אלוהים, אני לא יודעת כמו מה אני נשמעת כרגע) ומשהו לא עובר לי טוב בעין עם הסיידקיק שלו.
הוא גם עושה מסיבות שנמשכות מעבר ל9 בערב ומפריעות לך לישון?וכול מה שרע באנשים שנולדו בשנות ה-90' והלאה(הו, אלוהים עכשיו הפכתי להורים ולסבאסבתא שלי)
אני יודע שאת לא ימנית (אחרת בכלל לא הייתי נכנס לדיון על זה איתך)אי אפשר להאשים אותי בימניות(הצבעתי מרצ ואבא שלי היה פעל נגד נתניהו עוד לפני ההפגנות בבלפור), אבל עדיין הביקורת שלהם הייתה בעייתית והתעלמות מהעובדה הבסיסית שחמאס הוא ארגון טרור.
אין לי בעיה עם הדעות שלהם, אבל לפחות שיציגו את העובדות כמו שהן.
ב-ד-י-ו-ק.הוא לא עושה קטעים "חכמים" נדיר מאוד שהוא בכלל רציני. אז אני לא יודע אם זה יהיה לטעמך.
הוא גם באמת לא "חכם" כמו קולברט ומאיירס. אבל הוא כן מצליח להיות ממש טוב.
ולפעמים הוא מרגש עד דמעות - ספציפית כשהוא סיפר על כיצד הבן שלו כמעט מת ביום שהוא נולד. אי אפשר לצפות בזה בלי לבכות.
העניין עם הסיידקיק שלו זה שזה לחלוטין מרגיש כמו קריקטורה על מהגר מקסיקאי אידיוט. האמת שככל שנעשים יותר PC יותר מפתיע שהוא יכול לעשות את זה.
מצד שני הוא באמת הפך מהגר קשה יום (שהיה במקור מאבטח בתוכנית) לכוכב די גדול. אז לפטר אותו עכשיו יהיה יותר מגעיל.
הוא גם עושה מסיבות שנמשכות מעבר ל9 בערב ומפריעות לך לישון?
אני יודע שאת לא ימנית (אחרת בכלל לא הייתי נכנס לדיון על זה איתך)
אבל העניין הוא שאין סיבה מוצקה אמיתית לקשור בין ביקורת מהסוג הזה למדינה ובין אנטישמיות.*
יש בעיה עם הדעות שלהם ויש בעיה עם איך שהם מתעלמים מדברים מסויימים (אם כי קשה לנו לשפוט כי אנחנו בתוך זה)
אבל הסיבה שהסוג הזה של ליברלים לרוב נוטים נגד ישראל הוא בגלל שהנטייה הטבעית היא לראות את הצד החלש יותר בתור הטוב.
עד כמה שאנחנו יכולים ליהנות מדיונים מורכבים של אנשים כמו קולברט, מאיירס, אוליבר ועוד - הם לא פרופסורים למדעי מדינה, הם קומיקאים שמחלטרים בלהסביר דברים מורכבים. קשה לצפות מהם באמת להכנס לעומק של המורכבות של המצב. לכן הם נמצאים בעיקר על פני השטח ועל פני השטח יש מספרים שהם לחלוטין לרעתנו (בגלל שהם לטובתנו).
אז להיות בעד האנדרדוג ונגד החזקים זה לא אומר שזה אנטישמיות רק בגלל שהחזקים במקרה הזה הם יהודים. ולחשוב שכן זה לא רק מוזיל אנטישמיות אמיתית שקיימת, אלא גם יכול לשכנע אנשים שרק נוטים נגד ישראל לחשוב שהם אנטישמים ושזה לגיטימי להיות אנטישמי.
*ברור שגם יש מתנגדי ישראל שהם באמת אנטישמים. אבל זה חלק.
נכון, בחירת מילים לא טובה שלי, אנטי-ישראליות ואנטישמיות אלו שני דברים שונים לגמרי, למרות שבחלקים מסוימים בחברה זה הפך להיות מילים נרדפות(כמו שמאלני-בוגד וכו').אני יודע שאת לא ימנית (אחרת בכלל לא הייתי נכנס לדיון על זה איתך)
אבל העניין הוא שאין סיבה מוצקה אמיתית לקשור בין ביקורת מהסוג הזה למדינה ובין אנטישמיות.*
אני מסוגלת להבין את נקודת המבט שלהם, יש לנו את צבא חזק וכיפת ברזל בזמן שלצד השני יש חתיכת פח מעופפות ועשרות ילדים הרוגים(ובואו נגיד את האמת זה לא משהו שאפשר להתחרות איתו ילדים מתים אלו ילדים מתים), אבל הם לא יודעים מה זה להיות לבד בבית באזעקה עם שני כלבים ולשבת בחדר מדרגות בהיסטריה מוחלטת בזמן שכלב אחד מלקק את הדמעות בזמן שהשנייה מונעת מהשכנים להתקרב. הם לרגע לא מנסים להבין או להסביר לצופים שלהם מה זה חמאס או איך זה לגדול בעוטף עזה, אף אחד לא חושב לרגע על הילדים בעוטף עזה/שדרות שהם היום בני 20 ורק מכירים קאסמים ופצצות מרגמה וכ'ו, להגיד שגם אנחנו סובלים ולראות רק הריסות מעזה זו לא הדרך.אבל הסיבה שהסוג הזה של ליברלים לרוב נוטים נגד ישראל הוא בגלל שהנטייה הטבעית היא לראות את הצד החלש יותר בתור הטוב.
עד כמה שאנחנו יכולים ליהנות מדיונים מורכבים של אנשים כמו קולברט, מאיירס, אוליבר ועוד - הם לא פרופסורים למדעי מדינה, הם קומיקאים שמחלטרים בלהסביר דברים מורכבים. קשה לצפות מהם באמת להכנס לעומק של המורכבות של המצב. לכן הם נמצאים בעיקר על פני השטח ועל פני השטח יש מספרים שהם לחלוטין לרעתנו (בגלל שהם לטובתנו).
כל הכבוד לי זה שכתבתי את זה נתן לי מוטיבציה וצפיתיואממממ לאדעת אולי ניוזיס אני כל הזמן מתעצלת להתחיל כי זה ארוך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.