Weekend’s Watch לסופש של 26-28/10/2023 ♣️

LeR@nch

Well-known member
פרקי השבוע של לוקי, הישרדות, המירוץ למיליון, איש משפחה ומשפחת סימפסון. פרקי השבוע שעבר והשבוע של דור הוי והעלאה.
לסיים את עונה 7 של אליטה (שלושה פרקים אחרונים), להתקדם עם באפי (4.13 ואילך), אנג׳ל (1.13 ואילך) וברוכים הבאים לרקסהם (2.04 ואילך).
מתישהו גם עונה 3 של לופן ועוד כל מיני דברים בנטפליקס (הדיפלומטית, נפילת בית אשר ועוד).

נדירליאל

Well-known member
פרקי השבוע של לוקי, הישרדות, המירוץ למיליון, איש משפחה ומשפחת סימפסון. פרקי השבוע שעבר והשבוע של דור הוי והעלאה.
לסיים את עונה 7 של אליטה (שלושה פרקים אחרונים), להתקדם עם באפי (4.13 ואילך), אנג׳ל (1.13 ואילך) וברוכים הבאים לרקסהם (2.04 ואילך).
מתישהו גם עונה 3 של לופן ועוד כל מיני דברים בנטפליקס (הדיפלומטית, נפילת בית אשר ועוד).
נשמע כמשימה לתלמיד באמצע שנת לימודים בקורס על הטלוויזיה האמריקאית הפופולרית לדורותיה.
וואווו

אני מניח שויתרת על הסקירה מלאת הספויילרים שלי לסדרה. ברם, אך, לכשתסיים - אתה מוזמן להשוות הערות.
הסיבה היחידה שאני צפיתי בה היא שירה האס וגם כפי שטוני החתול ציין שנטפליקס צולע מאוד בתקופה האחרונה.

נדירליאל

Well-known member
הסיבה היחידה שאני צפיתי בה היא שירה האס וגם כפי שטוני החתול ציין שנטפליקס צולע מאוד בתקופה האחרונה.
לא ידעתי מי היא עד הסדרה, וגם אחריה לא חשבתי שהיא שחקנית מי יודע מה?! דווקא השחקנית ששיחקה את שאהירה חסן, אליאס היה שחקן מעולה.. אבל אני מבין שיש ישראלים שרואים גם בה איזה הישג בלתי רגיל.
בניגוד לשניכם, אני צופה וצורך תכנים בנטפליקס מבלי להתעסק בשאלה - נטפליקס צולע כן/לא?! זו מבחינתי לא סיבה לכלום.

dory30

Well-known member
הופה, הנה צצתי. להתקדם בסדרה הגופה (ראיתי פרק ראשון) ואולי גם בסרט "הבלונדינית עם העין השחורה" של ניל ג'ורדן עם ליאם ניסן (מהשחקנים האהובים עליי) ודיאן קרוגר. אני ממליץ על ריפטייל, סרט לא מספיק מוערך של נטפליקס. ידהים אותי אם לא יהיה מועמד לפרסים.

למעלה