התמכרת לפריסל, או שזה שבוע הפריסל הבינלאומי?מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הפריסלי הזה?
אינני גיימר, כך שההקשרים חסרי משמעות עבורי. פרי-סייל - PRE-SELL מבחינתי זו מכירה מוקדמת של דירות במגדלי יוקרההתמכרת לפריסל, או שזה שבוע הפריסל הבינלאומי?
לא שיחקתי בזה שנים.
מתכנן, כאשר ייגמר מלאי הסדרות הלא אמריקקיות שאני צופה בהן, כך אומרים בזכות שביתת התסריטאיםסדרות:
לוקי פרק 3X04
אחח, הארי פוטר. אני זוכר איך כמורה לספרות אישרתי לתלמידים להכין יומני קריאה אינטרנטיים על ספרי הארי פוטר, והרגשתי "גיבור". כשהפיקוח שאל למה - עניתי: אתם רוצים לעודד קריאה, לא?!ספרים:
הארי פוטר וחדר הסודות להמשיך ואולי להתחיל את הספר השלישי. (קריאה שנייה עבורי)
משחקים:
Semantle, Wordle
אני מניח שויתרת על הסקירה מלאת הספויילרים שלי לסדרה. ברם, אך, לכשתסיים - אתה מוזמן להשוות הערות.יש את לוקי, Lower Decks,
Fellow Travelers (מצטער עדי, אין לי יכולת לדחיית סיפוקים),
להמשיך את Bodies של נטפליקס (אני לא מאמין שיש דברים טובים ממש בנטפליקס)
אולי להתחיל את עונה 2 של Our Flag Means Death
ולהמשיך עם הספר שלי Boy Meets Hamster
בוא נראה -מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הפריסלי הזה?
מזל טוב!!!!!!!מקווה לסיים במהלך הסוף שבוע את העונה ה5 של סמוך על סול, ולהתחיל סוף סוף את עונה 6 בשבוע הבא.
לגמרי סדרה שצריך לקרוא לפחות פעמים.ספרים:
הארי פוטר וחדר הסודות להמשיך ואולי להתחיל את הספר השלישי. (קריאה שנייה עבורי)
אני אענה על זה אחרי שאסיים (בשאיפה) את הקריאה השניה בכולםאיך הייתי מדרגת את הספרים מהכי אהוב להכי פחות?
חכי. עד שאני לא באמצע עונה 6 לפחות, עוד לא להתחיל עם הברכות.מזל טוב!!!!!!!
לא אתחכי. עד שאני לא באמצע עונה 6 לפחות, עוד לא להתחיל עם הברכות.
לא אני פשוט בtheme של משחקי קלפיםהתמכרת לפריסל, או שזה שבוע הפריסל הבינלאומי?
לא שיחקתי בזה שנים.
טוב תהנה לדבר עם עצמך. מישהי (דילן) סיפרה לי שזה בונה אישיות.Fellow Travelers (מצטער עדי, אין לי יכולת לדחיית סיפוקים),
טוב תהנה לדבר עם עצמך. מישהי (דילן) סיפרה לי שזה בונה אישיות.
יופי יופי.(אני גם מתכוונת לצפות בזה כשזה יהיה ביס, בשאיפה)
ברור! חחחחיופי יופי.
i mean... זאת סדרה שנועדה לפורום הזה![]()
אני כנראה אצפה בזה הסופ״ש אבל אני לא אדבר עם זה על ניק. אתן לו לבנות אישיות עד שתבואי.יופי יופי.
i mean... זאת סדרה שנועדה לפורום הזה![]()
אני כנראה אצפה בזה הסופ״ש אבל אני לא אדבר עם זה על ניק. אתן לו לבנות אישיות עד שתבואי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.