Weekend’s Watch לסופש של 23-25/11/2023 🐢

It's Always Sunny

Well-known member
חברה המליצה לי על סדרת נטפליקס בשם Special.
2 עונות, 8 פרקים בכל עונה, 15 דקות לכל פרק, אז אני הולכת לראות את העונות האלה בסוף שבוע.
מישהו מכיר אותה?
כן, סדרה מקסימה!
צפיתי עכשיו בפרק הראשון ואני לא חושבת שנתקלתי אי פעם בסדרה שאני כל כך יכולה לראות את עצמי בה :-]

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אותי מעצבן שהם לא חדשים כלום מהעונה הקודמת.
אומנם צפיתי רק בפרק הראשון ואין לי מושג מה יהיה בפרקים הבאים.
בכל אופן, עפ"י הפרק הראשון יש מצב שיהיו להם את אותם משחקים.
השלב הראשון היה דג מלוח.
דווקא יש גם משחקים חדשים. מה שבעיקר שונה שמעבר למשחקים הגדולים יש כל מיני מבחנים קטנים כשהם עדיין בחדר המגורים. דברים שבהם הם יכולים לבחור מישהו מסויים להדיח. זה הופך את הצד החברתי במשחק ליורת מורכב ומשמעותי.
גם במשחקים הקיימים יש קצת טוויסטים שמשנים דברים.

חברה המליצה לי על סדרת נטפליקס בשם Special.
2 עונות, 8 פרקים בכל עונה, 15 דקות לכל פרק, אז אני הולכת לראות את העונות האלה בסוף שבוע.
מישהו מכיר אותה?
לא זכרתי שהפרקים בה כל כך קצרים.
בכל מקרה זכור לי שאהבתי במיוחד את העונה הראשונה אבל שהשנייה קצת איכזבה אותי.
אבל זה היה מזמן אז אני ממש לא זוכר.
צפיתי עכשיו בפרק הראשון ואני לא חושבת שנתקלתי אי פעם בסדרה שאני כל כך יכולה לראות את עצמי בה :-]
וואי נכון, זה ממש נחמד.

יש לך גם את ההרגשה הזאת משובר שורות?
(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאני ממש לא זוכר אם ראית שובר שורות. ואם לא אז אני לא יודע אם את מודעת לכך שיש שם דמות עם CP)

Lhuna3

Well-known member
(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאני ממש לא זוכר אם ראית שובר שורות. ואם לא אז אני לא יודע אם את מודעת לכך שיש שם דמות עם CP)
חחח כשקראתי את המשפט הראשון חשבתי שאתה מתבדח כאילו שאור היא גם בעסקי הסמים (בכלל לא זכרתי את העניין עם הבן).

didalf

Well-known member
היא ליטרלי כתבה בכמה שבועות האחרונים שהיא התחילה לצפות. אתה לא מקשיב לנתינים שלך ניק.

|חיבוק|

נדירליאל

Well-known member
היא ליטרלי כתבה בכמה שבועות האחרונים שהיא התחילה לצפות. אתה לא מקשיב לנתינים שלך ניק.
יבורך קיר"ה ניק, שהוא גם חתול, ולא שמיל, שמכיר היטב נפש נתיניו, ועל כן לא בוחן להם כליות ולב, לא מציצ בצלחתם ולא ממש אכפת לו מה כל אחד צופה בו.

1700915544694.png

It's Always Sunny

Well-known member
וואי נכון, זה ממש נחמד.

כן, אני רואה שובר שורות. ואני ממש מעריכה את זה שהסדרה יצאה ב-2008 וגילם את הדמות שחקן שיש לו נכות.
יותר קל להזדהות עם ראיין בשלב הזה בחיים שלי מאשר עם וולטר ג׳וניור.
אומנם אני לא יכולה ממש להזדהות עם התחושה שצריך להסתיר את הנכות, אבל זה בזכות העובדה שגדלתי עם אנשים שפחות או יותר במצב שלי ואף אחד לא עשה מהמצב שלי עניין.
אבל אני יכולה להזדהות עם עניין המגורים בבית, למרות שאצלי אימא שלי הייתה שמחה שאני ארצה לצאת מהבית בעוד בסדרה זה הפוך.

It's Always Sunny

Well-known member
בדיוק עכשיו אני צופה בפרק ועכשיו הבוסית של ראיין הזכירה את שובר שורות (רק שבכתוביות כתבו שוברים שורות |פנים| )
צירוף מקרים מאץ׳? :-D

דיברגנט חדש

Well-known member
דווקא יש גם משחקים חדשים. מה שבעיקר שונה שמעבר למשחקים הגדולים יש כל מיני מבחנים קטנים כשהם עדיין בחדר המגורים. דברים שבהם הם יכולים לבחור מישהו מסויים להדיח. זה הופך את הצד החברתי במשחק ליורת מורכב ומשמעותי.
גם במשחקים הקיימים יש קצת טוויסטים שמשנים דברים.
כן, הגעתי לזה :)
אלו שבחרו להדיח בסוף הקארמה תפסה אותם והם נפסלו במשחק השני

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן, הגעתי לזה :)
אלו שבחרו להדיח בסוף הקארמה תפסה אותם והם נפסלו במשחק השני
החלק שבו הם בחרו להדיח מישהו היה בסופו של דבר לא משמעותי במיוחד כי הם באמת הודחו בלי שאף אחד גילה שהם עשו את זה.
בהמשך יש דברים יותר מעניינים.

ואהבתי את השינוי שעשו עם המשחק הזה שחותכים צורות מביסקוויט (או משהו כזה).
זה שהיה הקטע שבו ארבעת הנציגים של הקבוצות חייבים להגיע להסכמה.
אם כי זה הסתיים בצורה מאכזבת עם הבחור הבלונדיני הזה שנלחץ נורא ובכה. הוא היה צריך להגיד שבסדר הוא פשוט מוכן לצאת מהמשחק ואז אחד האחרים היה חייב לבחור במטרייה על מנת שהוא לא יודח מהמשחק. אבל אני מבין שבמצב לחץ כזה הוא לא הבין שיש לו בעצם כוח ביד.
432 הוא פשוט אדם נוראי שם ולפחות הרבה אנשים הרגישו ככה.

למעלה