נדירליאל
Well-known member
כשאצליח סוף סוף להניח ידיי על ד"ר WHO ביוטיוב - לא אתן לו מנוח.דוקטור הו
WOELD OF WARCRAFT
BALDOURS GATE 3
כשאצליח סוף סוף להניח ידיי על ד"ר WHO ביוטיוב - לא אתן לו מנוח.דוקטור הו
WOELD OF WARCRAFT
BALDOURS GATE 3
חברה המליצה לי על סדרת נטפליקס בשם Special.
2 עונות, 8 פרקים בכל עונה, 15 דקות לכל פרק, אז אני הולכת לראות את העונות האלה בסוף שבוע.
מישהו מכיר אותה?
צפיתי עכשיו בפרק הראשון ואני לא חושבת שנתקלתי אי פעם בסדרה שאני כל כך יכולה לראות את עצמי בהכן, סדרה מקסימה!
דווקא יש גם משחקים חדשים. מה שבעיקר שונה שמעבר למשחקים הגדולים יש כל מיני מבחנים קטנים כשהם עדיין בחדר המגורים. דברים שבהם הם יכולים לבחור מישהו מסויים להדיח. זה הופך את הצד החברתי במשחק ליורת מורכב ומשמעותי.אותי מעצבן שהם לא חדשים כלום מהעונה הקודמת.
אומנם צפיתי רק בפרק הראשון ואין לי מושג מה יהיה בפרקים הבאים.
בכל אופן, עפ"י הפרק הראשון יש מצב שיהיו להם את אותם משחקים.
השלב הראשון היה דג מלוח.
לא זכרתי שהפרקים בה כל כך קצרים.חברה המליצה לי על סדרת נטפליקס בשם Special.
2 עונות, 8 פרקים בכל עונה, 15 דקות לכל פרק, אז אני הולכת לראות את העונות האלה בסוף שבוע.
מישהו מכיר אותה?
וואי נכון, זה ממש נחמד.צפיתי עכשיו בפרק הראשון ואני לא חושבת שנתקלתי אי פעם בסדרה שאני כל כך יכולה לראות את עצמי בה![]()
חחח כשקראתי את המשפט הראשון חשבתי שאתה מתבדח כאילו שאור היא גם בעסקי הסמים (בכלל לא זכרתי את העניין עם הבן).יש לך גם את ההרגשה הזאת משובר שורות?
(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאני ממש לא זוכר אם ראית שובר שורות. ואם לא אז אני לא יודע אם את מודעת לכך שיש שם דמות עם CP)
היא ליטרלי כתבה בכמה שבועות האחרונים שהיא התחילה לצפות. אתה לא מקשיב לנתינים שלך ניק.(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאני ממש לא זוכר אם ראית שובר שורות. ואם לא אז אני לא יודע אם את מודעת לכך שיש שם דמות עם CP)
צפיתי עכשיו בפרק הראשון ואני לא חושבת שנתקלתי אי פעם בסדרה שאני כל כך יכולה לראות את עצמי בה![]()
כן, אני רואה שובר שורות. ואני ממש מעריכה את זה שהסדרה יצאה ב-2008 וגילם את הדמות שחקן שיש לו נכות.וואי נכון, זה ממש נחמד.
יש לך גם את ההרגשה הזאת משובר שורות?
(ותוך כדי שאני כותב את זה אני קולט שאני ממש לא זוכר אם ראית שובר שורות. ואם לא אז אני לא יודע אם את מודעת לכך שיש שם דמות עם CP)
יש לך גם את ההרגשה הזאת משובר שורות?
כן, הגעתי לזהדווקא יש גם משחקים חדשים. מה שבעיקר שונה שמעבר למשחקים הגדולים יש כל מיני מבחנים קטנים כשהם עדיין בחדר המגורים. דברים שבהם הם יכולים לבחור מישהו מסויים להדיח. זה הופך את הצד החברתי במשחק ליורת מורכב ומשמעותי.
גם במשחקים הקיימים יש קצת טוויסטים שמשנים דברים.
כן, הגעתי לזה
אלו שבחרו להדיח בסוף הקארמה תפסה אותם והם נפסלו במשחק השני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.