האמת, וולאיי אישי, אבל:מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הצבי הזה?
עברנו לחיות? סיימת מהר עם צורות שלטון.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הצבי הזה?
כן, סדרה מקסימה!חברה המליצה לי על סדרת נטפליקס בשם Special.
2 עונות, 8 פרקים בכל עונה, 15 דקות לכל פרק, אז אני הולכת לראות את העונות האלה בסוף שבוע.
מישהו מכיר אותה?
כןחברה המליצה לי על סדרת נטפליקס בשם Special.
2 עונות, 8 פרקים בכל עונה, 15 דקות לכל פרק, אז אני הולכת לראות את העונות האלה בסוף שבוע.
מישהו מכיר אותה?
באיזה פרק את באישה הטובה?
וגם תוכנית הבוקר והאישה הטובה
אתמול ראיתי את פרק 1x12באיזה פרק את באישה הטובה?
חחח, את מתקדמת יותר ממני (ראיתי השבוע פרק 6).אתמול ראיתי את פרק 1x12
טוב, את רואה עוד סדרות אחרות במקביל. האמת שניסיתי לראות כמה דברים אחרים, אבל כל סדרה שהיא לא תוכנית הבוקר (ואיתה אני ״מרשה״ לעצמי רק פרק בשבוע) שניסיתי- עשר דקות לתוך הפרק כבר קיוויתי שהוא יסתיים כדי שאוכל לחזור לאישה הטובה.חחח, את מתקדמת יותר ממני (ראיתי השבוע פרק 6).
מאוד! הלוואי והיו עוד שעות ביממה כדי שאוכל לראות יותר פרקים לפני השינה!את נהנית מהצפייה הזו?
אותי מעצבן שהם לא חדשים כלום מהעונה הקודמת.אתגר הדיונון (מאוד מעצבן אותי כשאני נשאב לריאליטי)
חיטטתי ביוטיוב - קיבלתי רק טריילר, והצעה למקבץ ארוך של סצנות "מופת".דוקטור הו (אם כי אולי אני אוכל לראות רק ביום ראשון)
סיימתי פרק 3 עונה 2, מחכה שיעלו עוד כמה, כדי לראות בבת אחת.Invincible (פרק סיום אמצע עונה)
לא מכיר את שני אלהFor all mankind (גם של שבוע שעבר)
Fellow Travelers (גם של שבוע שעבר)
בחיי, ממש מתקשה עם עונה ראשונה, בספר התורה - איכשהו לא נוגע בי בגרוש. הלוואי והיו מראים קצת עירום גברי פרונטליUpload (כנראה לסיים את עונה 3)
אולי אולי אתן הצצה, לא בטוחאתגר הדיונון (מאוד מעצבן אותי כשאני נשאב לריאליטי)
אני תמיד בעד הספרים, הדמיון מוכשר הרבה יותר מכל ויזואליזציה דרמטית בטלוויזיה או בקולנוע או על בימת התיאטרון.אולי גם ליאו (הסרט בנטפליקס)
אמשיך עם הספר שלי (Boy meets Ghoul) ואולי גם אסיים אותו
מרתק איך טעמינו לא נפגשים כלל. שבת נהדרת. ♥במהלך השבוע צפיתי ב-
אחד העם 101
שקרים חולפים - סדרה ספרדית של אלמודובר שעלתה
יוסי המרגל2-סדרה ארגנטינאית באמזון על הפיגוע בשגרירות בישראל שהיה בארגנטינה בשנות ה90, ובעונה השנייה משחקים גם שחקנים ישראליים
UPLOAD3
אבק כוכבים3- סיימתי
משמר הגבול- סיימתי. וכמו שכבר אמרתי- מצפה שתגיע לנטפליקס ותזכה לחשיפה רחבה יותר.
מחכה כבר למצוא זמן ולהגיע ל-שותפים למסע, שראיתי שכבר זמינה בסטינג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.