Weekend’s Watch לסופש של 23-25/03/2023 💧

Lion_Heart

Well-known member
עכשיו כשצפיתי שוב חשבתי באמת שיש קצת דמיון. בעיקר כי עלתה לי תהיה בטרזן שרלוונטית גם לספר הג'ונגל - אם בן אדם מגודל ע"י חיות מגיל אפס האם הוא באמת יכול לדבר בשפה שלהם? כאילו לא ברמה של להבין ולתקשר. ממש לדבר כמו בסרט דיסני. אני מניחה שלא.
והתהיה היא?

didalf

Well-known member
טכנית ,כן, יש סיפורים על בני אדם שגודלו ע"י חיות...טרזן? לא,טרזן זה גיבור מהקומיקס
אני יודעת שיש סיפורים כאלה. אני תוהה אם הם לומדים לתקשר או ממש מסוגלים לדבר איתם ברמה שבני אדם מדברים אחד עם השני. ואני מניחה שלא כי זה דיסני מידי.

LeAnnDylan

Well-known member
אני יודעת שיש סיפורים כאלה. אני תוהה אם הם לומדים לתקשר או ממש מסוגלים לדבר איתם ברמה שבני אדם מדברים אחד עם השני. ואני מניחה שלא כי זה דיסני מידי.
פעם היו בפייסבוק המון סרטונים של כל מיני אנשים שגרים באיזה ג'ונגל והילדים שלהם גדלו עם החיות פרא. זכורה לי במיוחד משפחה אחת שהיה להם ילד קטן שמשום מה כל הזמן הוא היו צצים לי בפיד, נראה לי שהייתה להם איזה סדרה בנישיונל ג'יאוגרפיק או משהו, בכל מקרה, נכון שזה לא בדיוק אותו הדבר אבל הילד הזה גדל בסביבת חיות והוא לא הכיר שום בני אדם מלבד ההורים שלו במשך איזה 10 שנים וכשהיו רואים אותו עם החיות הוא אומנם לא תיקשר איתן ברמה של להשמיע קולות של חיות אבל מבחינת הבעות ושפת גוף הוא לגמרי הבין אותן והן אותו. זה לא היה ברמה של חיות מאולפות בקרקס או משהו כזה אלא ממש חיות בר בטבע והוא גדל שם בין אריות, ג'ירפות, קרנפים ופילים ואף חיה מעולם לא חשבה לתקוף אותו.

It's Always Sunny

Well-known member
אגב הודות לנדודי השינה שלי כבר הספקתי את הפרק של באפי שרציתי לסיים כולל את הפרק שאחריו 🥳
מתישהו בחיים האלה אני אצליח להיות בקצב שלכם 😅
יפה מאוד! אז באיזה פרק את עכשיו?
כי משום מה הייתי בטוחה את כבר עקפת אותנו בפרק |פנים|

למעלה