didalf
Well-known member
תקופת הרנסאסנס של דיסני מתייחסת לשנות ה90 שבהן דיסני יצאו מרצף של כמה עשורים פחות מוצלחים והפגיזו עם ה-קלאסיקות שלהם כמו מלך האריות, אלאדין, היפה והחיה וכו'.מה? מההודעה של ניק הבנתי שזה סרט ישן
תקופת הרנסאסנס של דיסני מתייחסת לשנות ה90 שבהן דיסני יצאו מרצף של כמה עשורים פחות מוצלחים והפגיזו עם ה-קלאסיקות שלהם כמו מלך האריות, אלאדין, היפה והחיה וכו'.מה? מההודעה של ניק הבנתי שזה סרט ישן
אז רגע חתולים בצמרת זה לא ישןתקופת הרנסאסנס של דיסני מתייחסת לשנות ה90 שבהן דיסני יצאו מרצף של כמה עשורים פחות מוצלחים והפגיזו עם ה-קלאסיקות שלהם כמו מלך האריות, אלאדין, היפה והחיה וכו'.
חתולים בצמרת זה ישן זה מ1970אז רגע חתולים בצמרת זה לא ישן
כי זה ממש בלבל אותי![]()
אוקי משום מה הייתי בטוחה שהוא יצא בתחילת שנות ה90חתולים בצמרת זה ישן זה מ1970
טרזן מ1999
מגניב!זה משחק שנראה ככה, מעניין אם מישהו פה מכיר (בילדותי היה לנו את זה כמשחק לוח בספר המשחקים הגדול) :
![]()
זה מהבית הלבן, נכון?
ואוו, לא קלטתי את זה עד שקראתי את מה שכתבתדווקא זה יצא ב99 לא ראית את זה בילדות.
אכן בזכות זה אני תמיד יודעת מתי בארצות הברית מחליפים שעון קיץ \חורףזה מהבית הלבן, נכון?
באפליקציה בטלפון, אבל נגד התוכנה ולא אונליין נגד אנשים אחרים כמו ברמיקיוב.מגניב!
את משחקת באינטרנט? זה משחק שיש בו כמה משתתפים?
למה מעצבן?באפליקציה בטלפון, אבל נגד התוכנה ולא אונליין נגד אנשים אחרים כמו ברמיקיוב.
(ניסיתי גרסה נגד אנשים אונליין אבל זה היה מעצבן, אולי אנסה שוב מתישהו)
רציתי לשאול לגבי זה.Children of Ruin - ספר ההמשך של Children of Time, קרובה לסיום.
דבר נוסף בגלל זה אני תמיד מחכה שיפרסמו מה יס משדרים בחודש הבא ( נגיד עכשיו אני מחכה שיעלו את העידכונים של חודש אפריל כמובן שמשגע אותי שאין תאריך קבוע שבו מעליםג'ולס, מעניין אותי מה איתך, כשאת מחפשת מה לראות, את בודקת קודם כל אם זה זמין לך?
אתמול היה יום המים העולמילמה סופ"ש מימי?
אה, לא ידעתי בכלל שאתה עדיין רואה את זה. היית נלהב לזה כשזה יצא, אבל לא כתבת על זה מאז.quantom leap-הסדרה החדשה ממש נהדרת!
מה לגבי KIN?שיקגו'ז, חוק וסדר'ס, צל ועצם (3-8).
יוטיוב.
ספר של מייקל קונלי(אנגלית).
נכוןבנוהל![]()
זכור לי המשחק הזה.משחקים:
Parchis4A (רמיקיוב כבר כמעט ולא)
זה משחק שנראה ככה, מעניין אם מישהו פה מכיר (בילדותי היה לנו את זה כמשחק לוח בספר המשחקים הגדול) :
![]()
אני תוהה מה במה שכתבתי גרם לך לחשוב שטרזן הוא סרט ישן וחתולים בצמרת הוא חדש.אז רגע חתולים בצמרת זה לא ישן
כי זה ממש בלבל אותי![]()
לא. ההופעה שלהם הייתה לפני שבועיים והיה מושלםאני חשבתי שאולי זאת ההופעה של בילי ג'ואל וסטיבי ניקס
תודהותהני![]()
טוב אז לא פייר שצריך לחכות לסיכום החודשי בשביל סיפורלא. ההופעה שלהם הייתה לפני שבועיים והיה מושלם![]()
האמת היא שלא התכוונתי להרחיב על זה גם בסיכום החודשיטוב אז לא פייר שצריך לחכות לסיכום החודשי בשביל סיפור![]()
באמת תהיתי כמה את אוהבת אותו אבל לא ידעתי איך לשאול את זה בלי לצאת מעצבנתהאמת היא שלא התכוונתי להרחיב על זה גם בסיכום החודשי
כאילו אין יותר מידי סיפורים מהערב הזה. לא כאלה שיעניינו מישהו כאן בכל אופן. אבל אני רק אציין שלמרות שהלכתי בשביל סטיבי ובילי היה רק בונוס. הוא היה פי מיליון יותר טוב ממנה. ואם אי פעם יצא למישהו מכם להיות באיזור קרוב לאיפה שהוא מופיע - תלכו! הוא אדיר. אחד המופעים שהכי נהניתי מהם אבר!
את מתכוונת שהשחקנית גם הייתה בהופעה ?אה וגם נשמתי את אותו אוויר של אוקטביה אז אני וואנקרו![]()
נכוןןןןאה וגם נשמתי את אותו אוויר של אוקטביה אז אני וואנקרו![]()
היה לך גם את הספר משחקים הזה, או ממקום אחר?זכור לי המשחק הזה.
יש לכל שחקן 4 כלים, ואתה מחליט בכל סיבוב איזה לקדם לפי המצב, האם להוריד שחקן אחר, או לקחת סיכון שאחר יוריד אותך וכולי, אז יש שם מקום לקצת אסטרטגיה. נכון שחלק מהזמן אתה יכול לזוז רק עם כלי אחד, נגיד כי שחקן אחר חוסם אותך, ואז באמת זה רק מזל.אבל עד כמה שזכור לי זה די משחק בסיסי של מזל בקוביות ולכן לא ממש מעניין. כלומר כל שחקן מקדם את הכלי משחק שלו בהתאם לקוביות. לא?
גם כי אחרים משחקים לאט, גם כי יש הגבלה של זמן ואני נלחצת לשחק מהר בתור שלי, ועוד כל מיני הבדלים כאלה.למה מעצבן?
כן, יש עוד ספר בסדרה, ואני בהחלט רוצה לקרוא אותו.דיברנו על זה בשבוע שעבר, אני זוכרת שאמרת שזו סדרת ספרים, יש ספר נוסף אחרי הספר הזה, אם כן, היית רוצה לקרוא?
[טרזן] יכול להיות שחשבת על ספר הג'ונגל במקרה? ספר הג'ונגל יצא ב-1967 אז זה מתאים לקריטריון של סרט ישן וזה די דומה לטרזן.מה? מההודעה של ניק הבנתי שזה סרט ישן
עכשיו כשצפיתי שוב חשבתי באמת שיש קצת דמיון. בעיקר כי עלתה לי תהיה בטרזן שרלוונטית גם לספר הג'ונגל - אם בן אדם מגודל ע"י חיות מגיל אפס האם הוא באמת יכול לדבר בשפה שלהם? כאילו לא ברמה של להבין ולתקשר. ממש לדבר כמו בסרט דיסני. אני מניחה שלא.[טרזן] יכול להיות שחשבת על ספר הג'ונגל במקרה? ספר הג'ונגל יצא ב-1967 אז זה מתאים לקריטריון של סרט ישן וזה די דומה לטרזן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.