Weekend’s Watch לסופש של 23-25/03/2023 💧

didalf

Well-known member
מה? מההודעה של ניק הבנתי שזה סרט ישן
תקופת הרנסאסנס של דיסני מתייחסת לשנות ה90 שבהן דיסני יצאו מרצף של כמה עשורים פחות מוצלחים והפגיזו עם ה-קלאסיקות שלהם כמו מלך האריות, אלאדין, היפה והחיה וכו'.

lemon lyman

Well-known member
תקופת הרנסאסנס של דיסני מתייחסת לשנות ה90 שבהן דיסני יצאו מרצף של כמה עשורים פחות מוצלחים והפגיזו עם ה-קלאסיקות שלהם כמו מלך האריות, אלאדין, היפה והחיה וכו'.
אז רגע חתולים בצמרת זה לא ישן
כי זה ממש בלבל אותי|מובך|

It's Always Sunny

Well-known member
זה משחק שנראה ככה, מעניין אם מישהו פה מכיר (בילדותי היה לנו את זה כמשחק לוח בספר המשחקים הגדול) :
1679588282889.png
מגניב!
את משחקת באינטרנט? זה משחק שיש בו כמה משתתפים?

זה מהבית הלבן, נכון?

דווקא זה יצא ב99 לא ראית את זה בילדות.
ואוו, לא קלטתי את זה עד שקראתי את מה שכתבת :-D

התחלתי להקשיב לפודקאסט על הסדרה סמולוויל (של מייקל רוזנבאום וטום וולינג) ויש מצב שאני אשאב לזה :-D:-D

Lhuna3

Well-known member
מגניב!
את משחקת באינטרנט? זה משחק שיש בו כמה משתתפים?
באפליקציה בטלפון, אבל נגד התוכנה ולא אונליין נגד אנשים אחרים כמו ברמיקיוב.
(ניסיתי גרסה נגד אנשים אונליין אבל זה היה מעצבן, אולי אנסה שוב מתישהו)

It's Always Sunny

Well-known member
באפליקציה בטלפון, אבל נגד התוכנה ולא אונליין נגד אנשים אחרים כמו ברמיקיוב.
(ניסיתי גרסה נגד אנשים אונליין אבל זה היה מעצבן, אולי אנסה שוב מתישהו)
למה מעצבן?

Children of Ruin - ספר ההמשך של Children of Time, קרובה לסיום.
רציתי לשאול לגבי זה.
דיברנו על זה בשבוע שעבר, אני זוכרת שאמרת שזו סדרת ספרים, יש ספר נוסף אחרי הספר הזה, אם כן, היית רוצה לקרוא?

lemon lyman

Well-known member
ג'ולס, מעניין אותי מה איתך, כשאת מחפשת מה לראות, את בודקת קודם כל אם זה זמין לך?
דבר נוסף בגלל זה אני תמיד מחכה שיפרסמו מה יס משדרים בחודש הבא ( נגיד עכשיו אני מחכה שיעלו את העידכונים של חודש אפריל כמובן שמשגע אותי שאין תאריך קבוע שבו מעלים}-] )
כי אולי יהיה סדרה שאני ארצה לראות ( אני מתכוונת מהסדרות שהסתיימו , לא חדשות)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה סופ"ש מימי?
אתמול היה יום המים העולמי
quantom leap-הסדרה החדשה ממש נהדרת!
אה, לא ידעתי בכלל שאתה עדיין רואה את זה. היית נלהב לזה כשזה יצא, אבל לא כתבת על זה מאז.
זה כבר קיבל חידוש לעונה שניה?
שיקגו'ז, חוק וסדר'ס, צל ועצם (3-8).

יוטיוב.

ספר של מייקל קונלי(אנגלית).
מה לגבי KIN?
ראית כבר את הפרק החדש?
(אני סיימתי אותו לפני איזה שעה)
נכון
אני צריך לזכור לכוון את השעון המעורר שלי מתישהו בסופש ואת השעון של המיקרו.
משחקים:
Parchis4A (רמיקיוב כבר כמעט ולא)
זה משחק שנראה ככה, מעניין אם מישהו פה מכיר (בילדותי היה לנו את זה כמשחק לוח בספר המשחקים הגדול) :
1679588282889.png
זכור לי המשחק הזה.
אבל עד כמה שזכור לי זה די משחק בסיסי של מזל בקוביות ולכן לא ממש מעניין. כלומר כל שחקן מקדם את הכלי משחק שלו בהתאם לקוביות. לא?
אז רגע חתולים בצמרת זה לא ישן
כי זה ממש בלבל אותי|מובך|
אני תוהה מה במה שכתבתי גרם לך לחשוב שטרזן הוא סרט ישן וחתולים בצמרת הוא חדש.
כלומר טכנית אפשר לטעון ששניהם כבר ישנים. אבל חתולים בצמרת בהחלט הרבה יותר ישן.

אגב, אני משתדל בכוונה כמה שאפשר לקפוץ בין תקופות עם כל סרט.
(לא תמיד. בין משפחת סופר-על ולפגוש את הרובינסונים יש רק 3 שנים, אבל היה לי חשוב לשים את שניהם במהדורה המשפחתית)

LeAnnDylan

Well-known member
אני חשבתי שאולי זאת ההופעה של בילי ג'ואל וסטיבי ניקס
לא. ההופעה שלהם הייתה לפני שבועיים והיה מושלם|מאוהב|
תודה|חיבוק|

אגב הודות לנדודי השינה שלי כבר הספקתי את הפרק של באפי שרציתי לסיים כולל את הפרק שאחריו 🥳
מתישהו בחיים האלה אני אצליח להיות בקצב שלכם 😅

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז לא פייר שצריך לחכות לסיכום החודשי בשביל סיפור 😆
האמת היא שלא התכוונתי להרחיב על זה גם בסיכום החודשי 😅
כאילו אין יותר מידי סיפורים מהערב הזה. לא כאלה שיעניינו מישהו כאן בכל אופן. אבל אני רק אציין שלמרות שהלכתי בשביל סטיבי ובילי היה רק בונוס. הוא היה פי מיליון יותר טוב ממנה. ואם אי פעם יצא למישהו מכם להיות באיזור קרוב לאיפה שהוא מופיע - תלכו! הוא אדיר. אחד המופעים שהכי נהניתי מהם אבר!

אה וגם נשמתי את אותו אוויר של אוקטביה אז אני וואנקרו⚔️

lemon lyman

Well-known member
האמת היא שלא התכוונתי להרחיב על זה גם בסיכום החודשי 😅
כאילו אין יותר מידי סיפורים מהערב הזה. לא כאלה שיעניינו מישהו כאן בכל אופן. אבל אני רק אציין שלמרות שהלכתי בשביל סטיבי ובילי היה רק בונוס. הוא היה פי מיליון יותר טוב ממנה. ואם אי פעם יצא למישהו מכם להיות באיזור קרוב לאיפה שהוא מופיע - תלכו! הוא אדיר. אחד המופעים שהכי נהניתי מהם אבר!
באמת תהיתי כמה את אוהבת אותו אבל לא ידעתי איך לשאול את זה בלי לצאת מעצבנת
איזה שירים הוא שר? יש לו כמה שאני אוהבת
אה וגם נשמתי את אותו אוויר של אוקטביה אז אני וואנקרו⚔️
את מתכוונת שהשחקנית גם הייתה בהופעה ?

LeAnnDylan

Well-known member
באמת תהיתי כמה את אוהבת אותו אבל לא ידעתי איך לשאול את זה בלי לצאת מעצבנת
חח לא יודעת למה חשבת שהשאלה הזאת תהיה מעצבנת. בכל אופן חיבבתי אותו לפני, עכשיו אני ממש ממש אוהבת אותו. מעריכה אותו מאוד בתור זמר ופרפורמר.
איזה שירים הוא שר? יש לו כמה שאני אוהבת
Untitled.png
את מתכוונת שהשחקנית גם הייתה בהופעה ?
כן.

Lhuna3

Well-known member
זכור לי המשחק הזה.
היה לך גם את הספר משחקים הזה, או ממקום אחר?
אבל עד כמה שזכור לי זה די משחק בסיסי של מזל בקוביות ולכן לא ממש מעניין. כלומר כל שחקן מקדם את הכלי משחק שלו בהתאם לקוביות. לא?
יש לכל שחקן 4 כלים, ואתה מחליט בכל סיבוב איזה לקדם לפי המצב, האם להוריד שחקן אחר, או לקחת סיכון שאחר יוריד אותך וכולי, אז יש שם מקום לקצת אסטרטגיה. נכון שחלק מהזמן אתה יכול לזוז רק עם כלי אחד, נגיד כי שחקן אחר חוסם אותך, ואז באמת זה רק מזל.
בכל אופן זה לא משחק של הרבה חשיבה, אבל כיפי ומרגיע (בשבילי).
למה מעצבן?
גם כי אחרים משחקים לאט, גם כי יש הגבלה של זמן ואני נלחצת לשחק מהר בתור שלי, ועוד כל מיני הבדלים כאלה.
דיברנו על זה בשבוע שעבר, אני זוכרת שאמרת שזו סדרת ספרים, יש ספר נוסף אחרי הספר הזה, אם כן, היית רוצה לקרוא?
כן, יש עוד ספר בסדרה, ואני בהחלט רוצה לקרוא אותו.

Lion_Heart

Well-known member
ואיך שכחתי!!!
ההיסטוריה המטורפת של העולם חלק 2 (כן,זה קיים,תבדקו!)

It's Always Sunny

Well-known member
מה? מההודעה של ניק הבנתי שזה סרט ישן
[טרזן] יכול להיות שחשבת על ספר הג'ונגל במקרה? ספר הג'ונגל יצא ב-1967 אז זה מתאים לקריטריון של סרט ישן וזה די דומה לטרזן.
לפחות בשבילי, פעם לא הבדלתי בין הסרטים האלה :-D וזה מה שהוביל אותי לצפות בכל סרטי דיסני.

didalf

Well-known member
[טרזן] יכול להיות שחשבת על ספר הג'ונגל במקרה? ספר הג'ונגל יצא ב-1967 אז זה מתאים לקריטריון של סרט ישן וזה די דומה לטרזן.
עכשיו כשצפיתי שוב חשבתי באמת שיש קצת דמיון. בעיקר כי עלתה לי תהיה בטרזן שרלוונטית גם לספר הג'ונגל - אם בן אדם מגודל ע"י חיות מגיל אפס האם הוא באמת יכול לדבר בשפה שלהם? כאילו לא ברמה של להבין ולתקשר. ממש לדבר כמו בסרט דיסני. אני מניחה שלא.

למעלה