Weekend’s Watch לסופש של 21-23/04/2022 🌏

LeAnnDylan

Well-known member
כמעט. אבל אם משהו יותר חזק מההפרעה הזאת שלי זה עצלנות ושנאה עזה לספורט. הייתי מוחקת את האפליקציה כנראה:-D
מה את משחקת אותה? את יכולה אולי לעבוד על כולם פה, אבל אני רואה את הטיולים בחיק הטבע שאת עושה עם אחותך|שפם|

didalf

Well-known member
זה כמובן.
תראי איזה יפים הם😭😍
אני צריכה את השתים למטה כדי שזה יהיה סימטרי וחתיך 😍
צפה בקובץ המצורף 46429
זה אפילו לא פרס אמיתי זה ציורררר איך זה יותר טוב משינה???
מה את משחקת אותה? את יכולה אולי לעבוד על כולם פה, אבל אני רואה את הטיולים בחיק הטבע שאת עושה עם אחותך|שפם|
:-D:-D
אלה טיולים נורא קלים ולא באמת ספורטיביים. ובחיים לא בבוקר לפני יום עבודה!

LeAnnDylan

Well-known member
זה אפילו לא פרס אמיתי זה ציורררר איך זה יותר טוב משינה???
את לא אמיתית!:-[
זה מאוד אמיתי!
הבוסית שלי הפסידה לי ונאלצה לקנות לי דוקטור מרטינז חדשות. אז אולי זה ציור אבל הפרסים שמגיעים אחרי זה מאוד אמיתיים! |שפם|
הנה קחי ומחר תשני כמו בנאדם בבוקר.
על לא דבר.

צפה בקובץ המצורף 46430
:-D כפרעליך.
אל תדאגי אני אזכה בשניהם היום כי אני במילא מובילה וזה היום האחרון לתחרות. אבל זו גם קצת רמאות כי שתיהן עובדות בעבודות שלא מאפשרות לענוד את השעון אז הצעדים שלהן לא נחשבים:-P:

didalf

Well-known member
את לא אמיתית!:-[
זה מאוד אמיתי!
הבוסית שלי הפסידה לי ונאלצה לקנות לי דוקטור מרטינז חדשות. אז אולי זה ציור אבל הפרסים שמגיעים אחרי זה מאוד אמיתיים! |שפם|
אוו אוקי אם זה כולל פרסים אמיתיים זה כבר יותר שווה.
עדיין הייתי קונה לעצמי נעליים וממשיכה לישון|בוקס|
מאז שאני קטנה ההורים שלי לא הצליחו לשחד אותי במתנות כדי לגרום לי לעשות דברים שאני מתעצלת לעשות. לאדעת אם זה מעיד על עמוד שדרה או טמטום|תוהה|

LeAnnDylan

Well-known member
אוו אוקי אם זה כולל פרסים אמיתיים זה כבר יותר שווה.
עדיין הייתי קונה לעצמי נעליים וממשיכה לישון|בוקס|
מאז שאני קטנה ההורים שלי לא הצליחו לשחד אותי במתנות כדי לגרום לי לעשות דברים שאני מתעצלת לעשות. לאדעת אם זה מעיד על עמוד שדרה או טמטום|תוהה|
הו, אפשר לשחד אותי לעשות כמעט הכל עם מתנות.
למה שאני אקנה לעצמי דברים כשאנשים אחרים יכולים לקנות לי?|שפם|
כאילו כמובן שהייתי מעדיפה שיקנו לי סתם ככה בלי שאצטרך לעשות כלום בשביל זה, אבל אם אני גם מקבלת מתנה וגם את הזכות לצחוק עליהם לנצח על זה שקרעתי אותם בלי להתאמץ יותר מידי, אפילו טוב יותר:-]

למעלה