LeAnnDylan
Well-known member
מה את משחקת אותה? את יכולה אולי לעבוד על כולם פה, אבל אני רואה את הטיולים בחיק הטבע שאת עושה עם אחותךכמעט. אבל אם משהו יותר חזק מההפרעה הזאת שלי זה עצלנות ושנאה עזה לספורט. הייתי מוחקת את האפליקציה כנראה![]()
מה את משחקת אותה? את יכולה אולי לעבוד על כולם פה, אבל אני רואה את הטיולים בחיק הטבע שאת עושה עם אחותךכמעט. אבל אם משהו יותר חזק מההפרעה הזאת שלי זה עצלנות ושנאה עזה לספורט. הייתי מוחקת את האפליקציה כנראה![]()
זה אפילו לא פרס אמיתי זה ציורררר איך זה יותר טוב משינה???זה כמובן.
תראי איזה יפים הם
אני צריכה את השתים למטה כדי שזה יהיה סימטרי וחתיך
צפה בקובץ המצורף 46429
מה את משחקת אותה? את יכולה אולי לעבוד על כולם פה, אבל אני רואה את הטיולים בחיק הטבע שאת עושה עם אחותך![]()
זה כמובן.
תראי איזה יפים הם
אני צריכה את השתים למטה כדי שזה יהיה סימטרי וחתיך
צפה בקובץ המצורף 46429

את לא אמיתית!זה אפילו לא פרס אמיתי זה ציורררר איך זה יותר טוב משינה???
אוו אוקי אם זה כולל פרסים אמיתיים זה כבר יותר שווה.את לא אמיתית!
זה מאוד אמיתי!
הבוסית שלי הפסידה לי ונאלצה לקנות לי דוקטור מרטינז חדשות. אז אולי זה ציור אבל הפרסים שמגיעים אחרי זה מאוד אמיתיים!![]()
הו, אפשר לשחד אותי לעשות כמעט הכל עם מתנות.אוו אוקי אם זה כולל פרסים אמיתיים זה כבר יותר שווה.
עדיין הייתי קונה לעצמי נעליים וממשיכה לישון
מאז שאני קטנה ההורים שלי לא הצליחו לשחד אותי במתנות כדי לגרום לי לעשות דברים שאני מתעצלת לעשות. לאדעת אם זה מעיד על עמוד שדרה או טמטום![]()
אז אצלי זה "למה שאני אעשה דברים כשאני יכולה לא לעשות אותם ועדיין לקבל מה שאני רוצה"למה שאני אקנה לעצמי דברים כשאנשים אחרים יכולים לקנות לי?![]()
אבל לא קיבלת מה שאת רוצהאז אצלי זה "למה שאני אעשה דברים כשאני יכולה לא לעשות אותם ועדיין לקבל מה שאני רוצה"![]()
מי אמר?אבל לא קיבלת מה שאת רוצה![]()
טוב אז אם את עשירה את מוזמנת לקנות לי גם מתנה. אני חושבת שמגיע לי. תחשבי שניצחתי אותך בתחרות (לונה תכין לי פרסמי אמר?אני קונה אותם לעצמי.
חוץ מזה לא לעשות דברים יותר חשוב מכל מתנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.