Weekend’s Watch לסופש של 21-23/04/2022 🌏

didalf

Well-known member
אני לא בטוח שהיא תאהב (שאת תאהבי), אבל אני חושב ששווה לנסות. מי לא אוהב מוות רנדומלי (וחזרה לחיים)
אני, איכס. קראתי קצת מה שכתבת על העונה השניה ודי שנאתי את זה רק מלקרוא.

(אני בכלל לא מבין למה המשפחה שלי מתעקשת לחגוג חגים אם הם כולם אתאיסטים מושבעים)
זאת שאלה טובה. בתור אתאיסטית שחשוב לה לחגוג חגים אני לא יודעת להסביר את זה גם כן|תוהה|

אם מתחילים בינג' ב10 בערב אז פשוט ממשיכים עד 3 בלילה.
לא, רואים פרק והולכים לישון כי יש עבודה למחרת.

*בעניין בינג'ים - יש סיכוי שמחר אני אסיים את כל העונה של Heartstopper לפני הצהריים.
אני מקווה לא לקום לפני הצהריים:-D

LeR@nch

Well-known member
yes - שחור-כזה, דברים טובים, אטלנטה, מוקד 911: טקסס, החברה הגאונה (3.05 ואילך).

נטפליקס - בובה רוסית, סמוך על סול.

אפל טי.וי+ - WeCrashed, ניתוק (1.08-1.09), Roar.

הורדות - הישרדות, הדיילת, שיקגו Med, שיקגו Fire, שיקגו PD.

השלמות - קת׳רינה (1.03 ואילך).

כשיהיה זמן - קולין בשחור לבן, Dopesick, החוטאים (עונה 4).

dilia snake

Well-known member
לפחות אין לנו מימונה
(ראיתי באינסטגרם קטע כזה של אשכנזים שבצחוק מבקשים להיות מואמצים על ידי משפחות מזרחיות בשביל להיות מוזמנים למימונה. מבחינתי כל חג פחות זה יתרון) (אני בכלל לא מבין למה המשפחה שלי מתעקשת לחגוג חגים אם הם כולם אתאיסטים מושבעים)
יש לנו את יום השואה, שזה דיי דומה:-P:.

Lhuna3

Well-known member
תתחילי מאוחר ואז תהיי חייבת ללכת לישון. נגיד פרק אחד בשעה 10.
גם אם זה יעבוד לי כי אני אהיה עייפה, זה יעבוד רק לפרק הראשון, כי אם אהבתי אז בבוקר אני ארצה לראות את הפרק השני ואז את כל היתר.
הקורונה הסתיימה?
זה לא סתם שיש דברים מעניינים יותר עד הפעם הבאה שוריאנט כלשהו יקפיץ אנשים?
אין לדעת אבל נכון לעכשיו נראה כאילו הסתיימה.
את מודעת לכך שיש דבר כזה Booktok
לא הכרתי, אבל נשמע לי כמו משהו חיובי.
|כן| אני קמתי היום ב-13:40!

didalf

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אפילו אני קמתי ב 12:30 בערך.
אני אתמול הלכתי לישון ממש ממש מאוחר ותכננתי לישון עד מאוחר (ואני הרבה פעמים ישן עד מאוחר)
אבל כמו שקורה הרבה פעמים התעוררתי בסביבות 10:00 כדי להשתין.
לרוב אני נופל חזרה לשינה לאחר מכן,
אבל כנראה בגלל שאני ידעתי שHeartstopper כבר יצא אז לא הצלחתי לישון ובסוף נכנעתי ללחץ והתחלתי לראות.

snirf

Active member
סופ"ש ארוך עם מטרה להספיק מס' בינג'ים:
|טי-וי|לאהוב אותי
|טי-וי|מינקס
|נטפליקס| שקרים ומרמה

חג שמח לכולם |4U|

בסוף היה לי סופ"ש פורה במיוחד!
ומעבר לעיל הספקתי גם-
|נטפליקס|לסיים את MERLI
|נטפליקס|
וגם לעשות בינג' לעוצר נשימה (Heartstopper)

מילי08

Well-known member
(אני בכלל לא מבין למה המשפחה שלי מתעקשת לחגוג חגים אם הם כולם אתאיסטים מושבעים)
זאת שאלה טובה. בתור אתאיסטית שחשוב לה לחגוג חגים אני לא יודעת להסביר את זה גם כן|תוהה|
נראה לי יש משהו בטקסיות ובמסורת שבכל זאת מושך אותנו
אם מתחילים בינג' ב10 בערב אז פשוט ממשיכים עד 3 בלילה.
איך? איךךךך? בתשע וחצי אני כבר רדומה על הספה ובעשר מכריחה את עצמי לקום ולהתחיל לסיים את היום (משנהו כמו שעתיים |פנים|). אז איך אפשר להתחיל משהו בשעות כאלה?
אפילו אני קמתי ב 12:30 בערך.
כיף לכם. אני מקנאה. האופי הפולני שלי לא מרשה לי להישאר לישון מאוחר מידי. כשאני מגזימה ממש אז קמה בעשר ככה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך? איךךךך? בתשע וחצי אני כבר רדומה על הספה ובעשר מכריחה את עצמי לקום ולהתחיל לסיים את היום (משנהו כמו שעתיים |פנים|). אז איך אפשר להתחיל משהו בשעות כאלה?
הרבה מאוד פעמים הזמן של היום שבו אני הכי ערני זה הערב/לילה

didalf

Well-known member
כיף לכם. אני מקנאה. האופי הפולני שלי לא מרשה לי להישאר לישון מאוחר מידי. כשאני מגזימה ממש אז קמה בעשר ככה
ובגלל זה את עייפה כבר ב9 בערב:-P:
סתם גם ביום עבודה רגיל, שעות הערב זה השעות לטלוויזיה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני קמתי היום ב-13:40!
אני שונאת את כולכם. קמתי אתמול כמו איזה תאילנדית ב-7 בבוקר כדי להספיק להתאמן וללכת לעבודה כי אין מנוחה לרשעים|בוכה|
אח"כ גם כאב לי כל הגוף אז החלטתי שמגיע לי להתפנק ב-Therabody חדש, והוא לגמרי שווה את ה-$350 שהוצאתי עליו. אז קצת פחות אכפת לי שלא ישנתי טוב. (אבל שיהיה ברור- אני עדין שונאת את כולכם).

אה ואני רוצה להגיד שאני ילדה טובה וצפיתי במה שאמרתי שאני אצפה ואפילו ראיתי פרק של שיימלס אתמול (כי פחדתי שיגמרו לי הפרקים של תוכנית הבוקר מהר מידי ואני אכנס לדיכאון קליני, אז הייתי צריכה לראות משהו אחר וזה מה שיצא)

didalf

Well-known member
אני שונאת את כולכם. קמתי אתמול כמו איזה תאילנדית ב-7 בבוקר כדי להספיק להתאמן וללכת לעבודה כי אין מנוחה לרשעים|בוכה|
:-0|נחמה|
אולי אם לא תהיי כזאת רשעית תהיה לך מנוחה:-P:
להתאמן לפני העבודה על הבוקר?:-0 כל הכבוד וגם איכסה, אנשים עם מוטיבציה כמוך הורסים לכולנו.
אח"כ גם כאב לי כל הגוף אז החלטתי שמגיע לי להתפנק ב-Therabody חדש, והוא לגמרי שווה את ה-$350 שהוצאתי עליו. אז קצת פחות אכפת לי שלא ישנתי טוב. (אבל שיהיה ברור- אני עדין שונאת את כולכם).
מה זה?
אה ואני רוצה להגיד שאני ילדה טובה וצפיתי במה שאמרתי שאני אצפה ואפילו ראיתי פרק של שיימלס אתמול (כי פחדתי שיגמרו לי הפרקים של תוכנית הבוקר מהר מידי ואני אכנס לדיכאון קליני, אז הייתי צריכה לראות משהו אחר וזה מה שיצא)
אה חשבתי שסיימת כבר וסתם לא היה לך מה להגיד על הסיום. איפה את אז?

LeAnnDylan

Well-known member
:-0|נחמה|
אולי אם לא תהיי כזאת רשעית תהיה לך מנוחה:-P:
להתאמן לפני העבודה על הבוקר?:-0 כל הכבוד וגם איכסה, אנשים עם מוטיבציה כמוך הורסים לכולנו.
מוטיבציה אין לי, אבל הפרעה של איסוף פרסים באפליקציה של השעון יש לי ואני בשלוש תחרויות השבוע אז צריך 600 נקודות|זורו|
אקדח מסאז' כזה
1650824195686.png
אבל בניגוד לסתם דברים רוטטים אחרים, הוא באמת משחרר שרירים תפוסים והוא חוסך לי את הצורך בלעשות מתיחות לפני ואחרי אימון ואני הרי עצלה ופויה מתיחות. אז עכשיו הוא החבר הכי טוב שלי ואני לוקחת אותי איתי בתיק לכל מקום|לב|

אה חשבתי שסיימת כבר וסתם לא היה לך מה להגיד על הסיום. איפה את אז?
נה, אני בעונה האחרונה. ראיתי אתמול את הפרק הראשון.

didalf

Well-known member
מוטיבציה אין לי, אבל הפרעה של איסוף פרסים באפליקציה של השעון יש לי ואני בשלוש תחרויות השבוע אז צריך 600 נקודות|זורו|
באמת יש לך הפרעה בנושא:-D
אבל ווואו:-0 אף תחרות בעולם לא הייתה גורמת לי לקום ב7 בבוקר להתאמן. קחו את הפרסים שלכם ותנו לישון.
הלוואי שדברים כאלה היו עובדים עלי|פנים|

אקדח מסאז' כזה
1650824195686.png

אבל בניגוד לסתם דברים רוטטים אחרים, הוא באמת משחרר שרירים תפוסים והוא חוסך לי את הצורך בלעשות מתיחות לפני ואחרי אימון ואני הרי עצלה ופויה מתיחות. אז עכשיו הוא החבר הכי טוב שלי ואני לוקחת אותי איתי בתיק לכל מקום|לב|
אה מגניב. במיוחד אם אפשר לקחת אותו בתיק.

נה, אני בעונה האחרונה. ראיתי אתמול את הפרק הראשון.
|כן|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז גיגלתי ואני מניח שהכוונה לאקדח מסאג' הזה:
צפה בקובץ המצורף 46425

*וזה מזכיר לי סיפור שטום הולנד סיפר בראיונות שלו לגבי הסרט שהוא עשה עם מארק וולמברג. הוא סיפר שבפעם הראשונה שהוא נפגש עם מארק הוא התארח אצל מארק בבית ופגש את המשפחה שלו. ואז מארק נתן לו אקדח מסאג' כזה בתור מתנה (כי כנראה מארק מעורב בחברה שיוצרת אחד כזה). אבל טום לא הבין מה זה וחשב שזה... משהו לעינוג אישי.

כן השנאה לחלוטין מוחזרת מהכיוון ההפוך

*כמובן שעד שאני מגיב כבר הובהר מה זה

Lhuna3

Well-known member
אבל ווואו:-0 אף תחרות בעולם לא הייתה גורמת לי לקום ב7 בבוקר להתאמן. קחו את הפרסים שלכם ותנו לישון.
חחח כנ"ל, כאילו איזה פרס כבר יכול להיות שהוא יותר טוב מלישון עוד יותר זמן בבוקר?
אח"כ גם כאב לי כל הגוף
זה עונשו של מי שקם להתאמן!
*וזה מזכיר לי סיפור שטום הולנד סיפר בראיונות שלו לגבי הסרט שהוא עשה עם מארק וולמברג. הוא סיפר שבפעם הראשונה שהוא נפגש עם מארק הוא התארח אצל מארק בבית ופגש את המשפחה שלו. ואז מארק נתן לו אקדח מסאג' כזה בתור מתנה (כי כנראה מארק מעורב בחברה שיוצרת אחד כזה). אבל טום לא הבין מה זה וחשב שזה... משהו לעינוג אישי.
חחח (אגב יש לו את ה-O (כאילו חולם) הכי מודגש ששמעתי)

LeAnnDylan

Well-known member
קודם כל- השיער של טום מזעזע והוא חייב להסתפר. בעע.
דבר שני, מארק חי בסרט שהוא חושב שהאקדח שלו הכי טוב. מי שמע עליו בכלל. Therabody זו החברה מספר אחת וכל הספורטאים המובילים בעולם משתמשים במוצרים שלהם, אז שמזה ינוח. גם האקדח שלו באמת נראה כמו משהו לעינוג אישי אז אני לא מאשימה
באמת יש לך הפרעה בנושא:-D
הלוואי שדברים כאלה היו עובדים עלי|פנים|
יש לך הפרעת OCD מתקדמת ואם היית רואה את העיגולים האלה לא מלאים זה היה מחרפן אותך והיית זזה. מבטיחה לך.

didalf

Well-known member
יש לך הפרעת OCD מתקדמת ואם היית רואה את העיגולים האלה לא מלאים זה היה מחרפן אותך והיית זזה. מבטיחה לך.
כמעט. אבל אם משהו יותר חזק מההפרעה הזאת שלי זה עצלנות ושנאה עזה לספורט. הייתי מוחקת את האפליקציה כנראה:-D

למעלה