הכרת כבר את לונה ?להמשיך ספר 5 (הארי פוטר ומסדר הפיניקס, אני ב-25%, עמוד 205) והלאה
אומנם אצלך זה בגלל הספראין לי כרגע "מקום" לבינג' נוסף, מעדיפה דברים של פרק בשבוע.
כן!הכרת כבר את לונה ?
היא דמות הכי אהובה עליי בספר
וכמובן שתמיד חשבתי עליךשקראתי את שמה (בגלל השם ולא בגלל האופי
)
אוי איזה קטע, שכחתי בכלל שיש את הדמות שקוראים לה לונה.הכרת כבר את לונה ?
היא דמות הכי אהובה עליי בספר
וכמובן שתמיד חשבתי עליךשקראתי את שמה (בגלל השם ולא בגלל האופי
)
אני מרגיש שאני צריך להתנגד לטרנד הקריאה הזה ששוטף את הפורוםאולי אצליח להתחיל גם את בובה רוסית עונה 2 בגלל שניק כבר צפה בהכל. אבל סיכוי נמוך יותר בגלל ה.פוטר. אין לי כרגע "מקום" לבינג' נוסף, מעדיפה דברים של פרק בשבוע.
את לא רואה בובה רוסית?ולאדעת נראה.
אולי אצליח להתחיל גם את בובה רוסית עונה 2 בגלל שניק כבר צפה בהכל. אבל סיכוי נמוך יותר בגלל ה.פוטר. אין לי כרגע "מקום" לבינג' נוסף, מעדיפה דברים של פרק בשבוע.
אני רוצה גם לנסות את heartstopper שלכם כי אתם מתלהבים מזה כל כך, אבל מאותה סיבה אם זה עונה שלמה בבת אחת אז כנראה שידחה כרגע.
יש לך הרבה מה לראות במהלך השבוע? כי את יכולה לעשות בינג' איטי של פרק-שניים ביום. לא חייב להיות בינג' סופר לונה שלך.ברידג'רטון עונה 2 - זה יגיע מתישהו, אבל הארי פוטר יותר מושך אותי כרגע.
חחחח מההה זה נהדר!! היום יום שישי ומחר שוב יום שישי!! יותר חופש!! מה קרה אצלך?ועכשיו יום חמישי שהוא גם יום שישי, מה זאת החרטא הזאת?
לא.את לא רואה בובה רוסית?
נכון? חוצפה. זה פורום טלוויזיה לא ספרים!אני מרגיש שאני צריך להתנגד לטרנד הקריאה הזה ששוטף את הפורום
90% מהדברים ברשימה "הרגילה" שלך שווים בדיוק כמו ברשימה העתידית שלך!!אני ארכז את רשימת תוכניות העתיד שלי כמו לונה
כול החג הזה מסנג'רים אותי, אני כלואה במטבח כבר שבוע רק עם הפסקות לפיפי. ועכשיו זה עוד שתי ארוחות ערב+ שלוש צוהריים.חחחח מההה זה נהדר!! היום יום שישי ומחר שוב יום שישי!! יותר חופש!! מה קרה אצלך?
אני מה שאנירוצה לומר זה שאת צריכה לראות בובה רוסית?מה בזה גרם לך לחשוב שכן?
דווקא את צריכה לקרוא יותר ספרים.נכון? חוצפה. זה פורום טלוויזיה לא ספרים!
אנשים באמת עושים ארוחת חג לפסח שני?כול החג הזה מסנג'רים אותי, אני כלואה במטבח כבר שבוע רק עם הפסקות לפיפי. ועכשיו זה עוד שתי ארוחות ערב+ שלוש צוהריים.
כן, ולא רק זה החג הזה הפך להיות מסיבת סיום קורונה או משהו אז כולם מזמינים וכולם מארחים. זה כזה עונש.אנשים באמת עושים ארוחת חג לפסח שני?
כי אתה מיושן. ספרים זה הטיק טוק החדש.אני מרגיש שאני צריך להתנגד לטרנד הקריאה הזה ששוטף את הפורום
לא יודעת, די קשה לי לעשות בינג' איטי כשההמשך זמין לי.יש לך הרבה מה לראות במהלך השבוע? כי את יכולה לעשות בינג' איטי של פרק-שניים ביום. לא חייב להיות בינג' סופר לונה שלך.
חחחח מההה זה נהדר!! היום יום שישי ומחר שוב יום שישי!! יותר חופש!! מה קרה אצלך?
אני כלואה במטבח כבר שבוע רק עם הפסקות לפיפי. ועכשיו זה עוד שתי ארוחות ערב+ שלוש צוהריים.
זאת שאלה מוזרה.אני מה שאנירוצה לומר זה שאת צריכה לראות בובה רוסית?
לא רק אצלנו, גם אצל אחרים ואז לא נעים ומביאים ומשהו ובגלל שאימא שלי אסון במטבח אז אני עושה הכול.וגם כמה ארוחות אתם אוכלים אצלכם בבית? תפסיקו לאכול כל כך הרבה, תגידי למשפחה שלך שלאכול זה משמין.
כול החג הזה מסנג'רים אותי, אני כלואה במטבח כבר שבוע רק עם הפסקות לפיפי. ועכשיו זה עוד שתי ארוחות ערב+ שלוש צוהריים.
מה זה התחביר הזה?אני מה שאנירוצה לומר זה שאת צריכה לראות בובה רוסית?
נכון אבל אין לי כוח. התחלתי דווקא את ספר ההמשך של ארי ודנטה אבל הוא קצת שעמם אותי אז נתקעתי.דווקא את צריכה לקרוא יותר ספרים.
אני גם לאגם ככה את בררנית נורא בסדרות שלך, אז אני לא יודע על מה את מבזבזת את זמנך
מסתבראנשים באמת עושים ארוחת חג לפסח שני?
תתחילי מאוחר ואז תהיי חייבת ללכת לישון. נגיד פרק אחד בשעה 10.לא יודעת, די קשה לי לעשות בינג' איטי כשההמשך זמין לי.
יופי לונהאבל מה עם קקי? (סליחה
)
הקורונה הסתיימה?כן, ולא רק זה החג הזה הפך להיות מסיבת סיום קורונה או משהו אז כולם מזמינים וכולם מארחים. זה כזה עונש.
את מודעת לכך שיש דבר כזה Booktokכי אתה מיושן. ספרים זה הטיק טוק החדש.
אני מה שאנירוצה לומר זה שאת צריכה לראות בובה רוסית?
זאת שאלה מוזרה.
(ותכלס לא בטוחה שיש לעדימה לאהוב בזה (אמנם הגיבורים הם מתכנתים אם אני זוכרת נכון וזה תמיד נחמד לנו קצת, אבל לא חושבת שזה מספיק)).
כן, אני די בטוח שסימן השאלה הגיע לסוף המשפט הזה בטעות. כשאני מסתכל על איך שהמשפט התחיל אני רואה שיכול להיות שלא הייתי בשליטה באצבעות שלי.מה זה התחביר הזה?
ולא תודה.
לפחות אין לנו מימונהאני אומרת להם שכול הדברים המשפחתיים האלו מנוגדים לערכים האשכנזיים שלנו אבל אף אחד לא מקשיב לי.
כן, את קצת קפצת ללקנות אותו לפני שאני יכלתי להגיד לך את דעתי עליו. הוא באמת קצת נמרח. אם כי בהחלט גם יש קטעים ששווים את זה.נכון אבל אין לי כוח. התחלתי דווקא את ספר ההמשך של ארי ודנטה אבל הוא קצת שעמם אותי אז נתקעתי.
אם מתחילים בינג' ב10 בערב אז פשוט ממשיכים עד 3 בלילה.תתחילי מאוחר ואז תהיי חייבת ללכת לישון. נגיד פרק אחד בשעה 10.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.