It's Always Sunny
Well-known member
התכוונת לעונה 2 של החץ?אפילו עוד בהופעות שלו בעונה 2 של הפלאש.
אז הפסקת לצפות בעונה 5?אני לא זוכר בדיוק
אבל נראה לי קשור לזה שלקס לות'ר הפך כביכול לגיבור וגם זה שברייני הפך להיות רע
הגיוני מאוד.
כן, ה-CW שבחיים לא מבטלים סדרות ובכל זאת ביטלו שתי סדרות שהקהל מאוד אהבמאוד חבל שאגדות המחר ובאטוומן בוטלו. במיוחד אגדות המחר שהייתה לרוב כיף גדול.
אבל הביטול שלהם קשור יותר לשינויים גדולים יותר ברשת CW
אתה מתכנן לראות את עונה 3?[של סופרמן ולואיס]
נהניתי מספיק. היו דברים דפוקי לחלוטין, אבל היה מעורב דרמה משפחתית מעניינת ומד"ב לא נוראי.
יודע להצביע היו הדברים שאהבת בסדרה?
ראית את הסדרה בלייב?היו לי יחסים מורכבים עם הסדרה. מההתחלה היו הרבה מאוד דברים לא אהבתי אותה. במידה מסויימת היא הרגישה כמו חיקוי לא טוב של באפי. חלק מהשחקנים הרגישו גרועים (במיוחד טום וולינג). וחלק מהעלילות הפרקיות היו מטופשות נורא.
חוץ מזה שכל הקטע שהאנשים היחידים שיודעים את הסוד שלו זה ההורים שלו הפריע לדעתי (הוא היה צריך סקוביז).
יחד עם זה היו דברים טובים. הסדרה שילבה הומור ואקשן באופן לא רע. והיוצרים דאגו להרבה סצנות של קלארק קנט ללא חולצה.
אז כל עונה לא הייתי בטוח אם אני אחזור.
זה נעשתה במיוחד בעייתי עם כל מיני עלילות עונתיות מצוצות כמו המאמן פוטבול החדש שאז מתברר שההורים שלו קשורים לאיזה כת או משהו.
וכל הזמן ההסתרה של הסוד שלו מכולם הייתה פשוט מעצבנת ודי לא הגיונית. הם היו צריכים להביחן בשלב מסויים שיש בו משהו מיוחד.
שמחתי כשקלואי גילתה את האמת עליו וזה עשה משהו מעניין יותר. גם שמחתי כשלואיס ליין הצטרפה.
אבל היו קוי עלילה מעצבנים כמו זה שאבא שלו מת והוא מנסה להציל אותו ולא יכול. כל הקטע של זה שאבא של לקס נורא רע בחלק אחד ואז הופך לנורא טוב.
ולקס עצמו והעלילה של זה שהוא החבר הכי טוב של קלארק ו/או האויב הכי גדול שלו. זה היה מעניין, אבל זה נמשך ונמשך. ואז בשלב מסויים לנה התארסה אל לקס. WTF
אז אחרי עונות רבות של החתבטות החלטתי לא להמשיך
כל מה שתיארת הזכיר לי למה לפעמים היה קשה לי לצפות בסמולוויל, חחח. מה שהיה די מגוחך זה שטום וולינג היה בן 24 וגילם בן 14-15
ראיתי את Runways וגם את גלימה ופגיון (לא זוכרת מה השם באנגלית כרגע). רציתי לראות את לגיון ו-The Gifted בשלב מסויים אבל זה לא קרה בסוף. ראית את הסדרות האלה אני מבינה?ראית גם את הסדרה Legion ו The Gifted של מארוול? ומה לגבי Runaways
אני מניחה שאתה יודע שאיימי אקר שיחקה ב-The Gifted.
גם העונה האחרונה?לוציפר מעולה. חבל שלא סיימת
כשסיימתי את החצי הראשון של העונה החמישית היה לי burnout מסדרות של גיבורי על ולא יכולתי למצוא כוחות לסיים את הסדרה, במיוחד שנטפילקס משחררים את כל הפרקים ביחד.
זה חמוד אבל לא חובה. הסדרה בוטלה אחרי 13 פרקים.לא ראיתי [ציפורי הטרף]
מה עוצר בעדך לצפות בה? עלילה? דמויות?היו לי ציפיות ענקיות לסדרה לפי הטריילרים שיצאו לה. בסוף היא הייתה קצת מאכזבת, אבל היו בה גם דברים טובים.
הפסקתי לצפות בה בסוף עונה 2 פשוט כי החלטתי שאני מעדיף לחכות ע שכל חמשת העונות של הסדרה יצאו ואז לראות ברצף. עברו כבר איזה שנתיים מאז שהעונה החמישית והאחרונה יצאה בנטפליקס ועדיין לא התיישבתי לראות את זה
אז אני יכולה לומר לך ש-Doom Patrol (לפחות שהעונות שראיתי, לפי דעתי ראיתי שתי עונות) מעניינת מאוד.לא ראיתי אף אחת מהן. אבל מתחשק לי להשלים מתישהו את Titans ואת Doom Patrol
Titans... פחות. גררתי אותה בקושי ואז החלטתי שזה מספיק ולא צריך בכוח.
חחחחח, שיהיה ברור שהיום לא הייתי רואה אותה בכלל. פשוט בשלב הזה ממש רציתי לראות כמה שיותר סדרות של ה-DC והופתעתי מכך שזו קומדיה. כמות הסדרות של DC שראיתי ואני מתחרטת עליהן היא מאוד גדולה.את זה כן ראית. לא מספיק מצחיקה [Powerless9
היא התיישנה טוב ממה שראית?יש את סדרת באטמן הממש ישנה מ1966 שראיתי פרקים ממנה או קטעים ממנה לאורך השנים
עוד כמה שאלות:
1. ראית את סטארגירל?
2. אתה זוכר איזה סדרות לייב אקשן של ה-DC ראית?
3. מה הסדרה האהובה עלייך מ-arrowverse?
4. מה ראית קודם, DC או מארוול?