Weekend’s Watch לסופש של 15-17/12/2022 ✈️

It's Always Sunny

Well-known member
אפילו עוד בהופעות שלו בעונה 2 של הפלאש.
התכוונת לעונה 2 של החץ?

אני לא זוכר בדיוק
אבל נראה לי קשור לזה שלקס לות'ר הפך כביכול לגיבור וגם זה שברייני הפך להיות רע
אז הפסקת לצפות בעונה 5?
הגיוני מאוד.

מאוד חבל שאגדות המחר ובאטוומן בוטלו. במיוחד אגדות המחר שהייתה לרוב כיף גדול.
אבל הביטול שלהם קשור יותר לשינויים גדולים יותר ברשת CW
כן, ה-CW שבחיים לא מבטלים סדרות ובכל זאת ביטלו שתי סדרות שהקהל מאוד אהב |שפם| בזמן שהם חידשו את הפלאש.

[של סופרמן ולואיס]
נהניתי מספיק. היו דברים דפוקי לחלוטין, אבל היה מעורב דרמה משפחתית מעניינת ומד"ב לא נוראי.
אתה מתכנן לראות את עונה 3?
יודע להצביע היו הדברים שאהבת בסדרה?

היו לי יחסים מורכבים עם הסדרה. מההתחלה היו הרבה מאוד דברים לא אהבתי אותה. במידה מסויימת היא הרגישה כמו חיקוי לא טוב של באפי. חלק מהשחקנים הרגישו גרועים (במיוחד טום וולינג). וחלק מהעלילות הפרקיות היו מטופשות נורא.
חוץ מזה שכל הקטע שהאנשים היחידים שיודעים את הסוד שלו זה ההורים שלו הפריע לדעתי (הוא היה צריך סקוביז).
יחד עם זה היו דברים טובים. הסדרה שילבה הומור ואקשן באופן לא רע. והיוצרים דאגו להרבה סצנות של קלארק קנט ללא חולצה.
אז כל עונה לא הייתי בטוח אם אני אחזור.
זה נעשתה במיוחד בעייתי עם כל מיני עלילות עונתיות מצוצות כמו המאמן פוטבול החדש שאז מתברר שההורים שלו קשורים לאיזה כת או משהו.
וכל הזמן ההסתרה של הסוד שלו מכולם הייתה פשוט מעצבנת ודי לא הגיונית. הם היו צריכים להביחן בשלב מסויים שיש בו משהו מיוחד.
שמחתי כשקלואי גילתה את האמת עליו וזה עשה משהו מעניין יותר. גם שמחתי כשלואיס ליין הצטרפה.
אבל היו קוי עלילה מעצבנים כמו זה שאבא שלו מת והוא מנסה להציל אותו ולא יכול. כל הקטע של זה שאבא של לקס נורא רע בחלק אחד ואז הופך לנורא טוב.
ולקס עצמו והעלילה של זה שהוא החבר הכי טוב של קלארק ו/או האויב הכי גדול שלו. זה היה מעניין, אבל זה נמשך ונמשך. ואז בשלב מסויים לנה התארסה אל לקס. WTF
אז אחרי עונות רבות של החתבטות החלטתי לא להמשיך
ראית את הסדרה בלייב?
כל מה שתיארת הזכיר לי למה לפעמים היה קשה לי לצפות בסמולוויל, חחח. מה שהיה די מגוחך זה שטום וולינג היה בן 24 וגילם בן 14-15 :-D

ראית גם את הסדרה Legion ו The Gifted של מארוול? ומה לגבי Runaways
ראיתי את Runways וגם את גלימה ופגיון (לא זוכרת מה השם באנגלית כרגע). רציתי לראות את לגיון ו-The Gifted בשלב מסויים אבל זה לא קרה בסוף. ראית את הסדרות האלה אני מבינה?
אני מניחה שאתה יודע שאיימי אקר שיחקה ב-The Gifted.

לוציפר מעולה. חבל שלא סיימת
גם העונה האחרונה?
כשסיימתי את החצי הראשון של העונה החמישית היה לי burnout מסדרות של גיבורי על ולא יכולתי למצוא כוחות לסיים את הסדרה, במיוחד שנטפילקס משחררים את כל הפרקים ביחד.

לא ראיתי [ציפורי הטרף]
זה חמוד אבל לא חובה. הסדרה בוטלה אחרי 13 פרקים.

היו לי ציפיות ענקיות לסדרה לפי הטריילרים שיצאו לה. בסוף היא הייתה קצת מאכזבת, אבל היו בה גם דברים טובים.
הפסקתי לצפות בה בסוף עונה 2 פשוט כי החלטתי שאני מעדיף לחכות ע שכל חמשת העונות של הסדרה יצאו ואז לראות ברצף. עברו כבר איזה שנתיים מאז שהעונה החמישית והאחרונה יצאה בנטפליקס ועדיין לא התיישבתי לראות את זה
מה עוצר בעדך לצפות בה? עלילה? דמויות?

לא ראיתי אף אחת מהן. אבל מתחשק לי להשלים מתישהו את Titans ואת Doom Patrol
אז אני יכולה לומר לך ש-Doom Patrol (לפחות שהעונות שראיתי, לפי דעתי ראיתי שתי עונות) מעניינת מאוד.
Titans... פחות. גררתי אותה בקושי ואז החלטתי שזה מספיק ולא צריך בכוח.

את זה כן ראית. לא מספיק מצחיקה [Powerless9
חחחחח, שיהיה ברור שהיום לא הייתי רואה אותה בכלל. פשוט בשלב הזה ממש רציתי לראות כמה שיותר סדרות של ה-DC והופתעתי מכך שזו קומדיה. כמות הסדרות של DC שראיתי ואני מתחרטת עליהן היא מאוד גדולה.

יש את סדרת באטמן הממש ישנה מ1966 שראיתי פרקים ממנה או קטעים ממנה לאורך השנים
היא התיישנה טוב ממה שראית?

עוד כמה שאלות:
1. ראית את סטארגירל?
2. אתה זוכר איזה סדרות לייב אקשן של ה-DC ראית?
3. מה הסדרה האהובה עלייך מ-arrowverse?
4. מה ראית קודם, DC או מארוול?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התכוונת לעונה 2 של החץ?
כן, לזה התכוונתי 🤦‍♂️
כן, ה-CW שבחיים לא מבטלים סדרות ובכל זאת ביטלו שתי סדרות שהקהל מאוד אהב |שפם| בזמן שהם חידשו את הפלאש.
ממה שהבנתי הם נקנו על ידי חברה אחרת ולכן מלא ביטולים
אתה מתכנן לראות את עונה 3?
יודע להצביע היו הדברים שאהבת בסדרה?
[סופרמן ולואיס]
כנראה שכן אראה
ואני די אוהב א הדרמה של שני הבנים. אבל גם סופרמן הוא טוב
ראית את הסדרה בלייב?
כל מה שתיארת הזכיר לי למה לפעמים היה קשה לי לצפות בסמולוויל, חחח. מה שהיה די מגוחך זה שטום וולינג היה בן 24 וגילם בן 14-15 :-D
כן.
ואכן, הוא נראה מאוד מאוד מפותח בשביל ילד בן 14.
מה שכן, יכולת המשחק שלו כן השתפרה במהלך העונות להרגשתי.
ראיתי את Runways וגם את גלימה ופגיון (לא זוכרת מה השם באנגלית כרגע). רציתי לראות את לגיון ו-The Gifted בשלב מסויים אבל זה לא קרה בסוף. ראית את הסדרות האלה אני מבינה?
את גלימה ופגיון רציתי לראות אבל לא הגעתי לזה.
את Runaways ראיתי את שני העונות הראשונות, אבל אז לא ראיתי את השלישית. אולי אני עוד אראה מתישהו. העניין עם runaways זה שאני מאוד מאוד מאוד אהבתי את הקומיקס שלהם. אז הסדרה הייתה קצת אכזבה.
The Gifted היא סדרה שוות צפיה לדעתי, אבל ממש לא חובה.
Legion היא מדהימה. לפחות בעונה הראשונה. העונה השניה היא שלושת רבע מדהימה. העונה השלישית כבר מעצבנת קצת, אבל עדיין הסדרה מאוד מאוד שווה.
אני מניחה שאתה יודע שאיימי אקר שיחקה ב-The Gifted.
כמובן.
בא לי לראות אותה בעוד דברים
גם העונה האחרונה?
כשסיימתי את החצי הראשון של העונה החמישית היה לי burnout מסדרות של גיבורי על ולא יכולתי למצוא כוחות לסיים את הסדרה, במיוחד שנטפילקס משחררים את כל הפרקים ביחד.
אבל לוציפר היא ממש לא סדר גיבורי על. ודווקא אהבתי את זה שנטפליקס שיחררו את כל הפרקים היחד עם הסדרה הזאת.
מה עוצר בעדך לצפות בה? עלילה? דמויות?
[גות'האם]
בעיקר שזה חמש עונות שזאת התחייבות משמעותית. וגם ככה יש לי כל הזמן מיליון סדרות חדשות שאני רוצה לראות.
בנוסף אני מרגיש שאם אני חוזר לראות את זה אז אני חייב לצפות שוב בשתי העונות הראשונות כי אני לא זוכר מספיק טוב מה קרה בהן. אבל זה עדיין מתסכל להשקיע כל כך הרבה זמן בלצפות במשהו שכבר ראיתי (כשבעיקרון זאת לא סדרה ששווה צפיה חוזרת בעיני)
אז אני יכולה לומר לך ש-Doom Patrol (לפחות שהעונות שראיתי, לפי דעתי ראיתי שתי עונות) מעניינת מאוד.
Titans... פחות. גררתי אותה בקושי ואז החלטתי שזה מספיק ולא צריך בכוח.
אני אקח בחשבון
היא התיישנה טוב ממה שראית?
לא בדיוק או אולי כן. זאת גרסה קאמפית מצחיקה. אני חושב שגם לשנות ה60 היא הייתה מוזרה.
עוד כמה שאלות:
1. ראית את סטארגירל?
לא
2. אתה זוכר איזה סדרות לייב אקשן של ה-DC ראית?
נראה לי שציינתי כאן את כולן.
בעיקרון אני הרבה יותר איש של מארוול
3. מה הסדרה האהובה עלייך מ-arrowverse?
המממממ... שאלה קשה. כי לכולן היו עונות טובות יותר ועונות פחות טובות. זה בהחלט נכון לגבי הפלאש והחץ. יחד עם זה, החץ אף פעם לא הייתה גרועה כל כך שהפסקתי לצפות בה, אז אולי היא. אבל כשאגדות המחר הייתה ממש טובה אז היא הייתה הכי מהנה.
4. מה ראית קודם, DC או מארוול?
מה קודם, זה מורכב.
בתור ילד הייתי צופה בסדרת אנימציה של האקס מן. אבל גם בגיל צעיר ראיתי את הסרטים של סופרמן ובאטמן.
בסדרות לייב אקשן היו בהחלט יותר כאלו של DC כשהייתי ילד - בעיקר לואיס וקלארק (אבל גם הפלאש הישנה).
כמו שציינתי אני כיום הרבה יותר אדם של מארוול מאשר DC. גם בגלל שאני לפעמים קורא קומיקסים של מארוול (ומאוד נדיר שאני קורא משהו של DC) וגם בגלל הMCU וסדרות הקשורות אליו.

It's Always Sunny

Well-known member
את גלימה ופגיון רציתי לראות אבל לא הגעתי לזה.
את Runaways ראיתי את שני העונות הראשונות, אבל אז לא ראיתי את השלישית. אולי אני עוד אראה מתישהו. העניין עם runaways זה שאני מאוד מאוד מאוד אהבתי את הקומיקס שלהם. אז הסדרה הייתה קצת אכזבה.
The Gifted היא סדרה שוות צפיה לדעתי, אבל ממש לא חובה.
Legion היא מדהימה. לפחות בעונה הראשונה. העונה השניה היא שלושת רבע מדהימה. העונה השלישית כבר מעצבנת קצת, אבל עדיין הסדרה מאוד מאוד שווה.
אז על מה אתה הכי ממליץ ועל מה פחות?

אבל לוציפר היא ממש לא סדר גיבורי על. ודווקא אהבתי את זה שנטפליקס שיחררו את כל הפרקים היחד עם הסדרה הזאת.
נכון, אתה צודק. פשוט זה היה בתקופה שצפיתי במלא תכנים של גיבורי על, אז הכל התערבב לי. אני מבינה מה אתה אומר לגבי נטפליקס, הבעיה היא שראיתי שכל העונה יצאה בבת אחת והקו מחשבה שלי היה לצפות בהכל בבינג'. אני מנסה לשנות את דפוס החשיבה הזה.

[גות'האם]
בעיקר שזה חמש עונות שזאת התחייבות משמעותית. וגם ככה יש לי כל הזמן מיליון סדרות חדשות שאני רוצה לראות.
בנוסף אני מרגיש שאם אני חוזר לראות את זה אז אני חייב לצפות שוב בשתי העונות הראשונות כי אני לא זוכר מספיק טוב מה קרה בהן. אבל זה עדיין מתסכל להשקיע כל כך הרבה זמן בלצפות במשהו שכבר ראיתי (כשבעיקרון זאת לא סדרה ששווה צפיה חוזרת בעיני)
תודה על ההסבר, אני מבינה עכשיו למה התכוונת. אם מדובר בסדרה שאהבת (נניח אגדות המחר) אתה תעשה צפייה חוזרת בעונות הראשונות? (כן, אני מודעת לכך שזו לא דוגמא טובה כי העונה הראשונה של אגדות המחר היא לא הכי טובה).

מה קודם, זה מורכב.
בתור ילד הייתי צופה בסדרת אנימציה של האקס מן. אבל גם בגיל צעיר ראיתי את הסרטים של סופרמן ובאטמן.
בסדרות לייב אקשן היו בהחלט יותר כאלו של DC כשהייתי ילד - בעיקר לואיס וקלארק (אבל גם הפלאש הישנה).
כמו שציינתי אני כיום הרבה יותר אדם של מארוול מאשר DC. גם בגלל שאני לפעמים קורא קומיקסים של מארוול (ומאוד נדיר שאני קורא משהו של DC) וגם בגלל הMCU וסדרות הקשורות אליו.
יש לך קומיקסים בבית או שאתה קורא באינטרנט?
יצא לך לראות את ה-DCEU? אני לא ראיתי, שואלת רק מסקרנות.

זה נורא משעשע שהגעתי לראות החץ ממש במקרה כי אף פעם לא הייתי בקטע של גיבורי על וממש מפתיע שתמיד חזרתי לסדרות האלה. אני מרגישה שאם הייתי פעילה פה לפני כמה שנים, היו יכולים להיות לנו דיונים על הסדרות האלה, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא :-):
פתאום אני קולטת בנוסף לבאפי, דוקטור הו ו-SVU, יקום החץ היה חלק משמעותי בחווית הצפייה הטלוויזיונית שלי.

LeR@nch

Well-known member
איכשהו פספסתי את הפוסט הזה השבוע, אבל בגדול צפיתי בכל התכנים השבועיים הרגילים (הישרדות, אחת שיודעת, ברוכים הבאים לרקסהם, המשכתי בבינג׳ ביה״ס היסודי אבוט והתקדמתי עם פשע במעגל סגור), התחלתי את סנדמן בנטפליקס והיא נחמדה מאוד בינתיים. מצפה לעונות החדשות של הזמר במסכה והישרדות שעולות היום ובינתיים מעביר את הזמן עם המשחק של מרוקו נגד קרואטיה.
בשבוע הבא אני לא אהיה פה בסופ״ש (נוסע ל-4 ימים בירדן) אז לא אצפה בכלום:p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז על מה אתה הכי ממליץ ועל מה פחות?
אני ממליץ על Legion
תודה על ההסבר, אני מבינה עכשיו למה התכוונת. אם מדובר בסדרה שאהבת (נניח אגדות המחר) אתה תעשה צפייה חוזרת בעונות הראשונות? (כן, אני מודעת לכך שזו לא דוגמא טובה כי העונה הראשונה של אגדות המחר היא לא הכי טובה).
בסדרות שאני ממש אוהב אני עושה צפיות חוזרות. כמובן באפי ואנג'ל, אבל גם מד מן, הנותרים, ועוד כמה.
במיוחד עם סדרות שרצו כבר כמה זמן ויוצאת עונה חדשה אז לפעמים אני עושה צפיה מחדש בכל הסדרה מההתחלה. בעיקר לקראת עונת סיום של הסדרה.
יש לך קומיקסים בבית או שאתה קורא באינטרנט?
יש לי לא מעט קומיקסים בבית. בתקופה מסוימת השגתי קומיקסים במחשב גם בעזרת דודים, אבל אני כבר לא עושה את זה.
הריצה של ג'וס ווידון על האקס מן למשל היא מעולה.
יצא לך לראות את ה-DCEU? אני לא ראיתי, שואלת רק מסקרנות.
ראיתי את רוב סרטי DC שיצאו ב30 שנה האחרונות, אבל הDCEU די עיצבן אותי כי Man of Steel (סרט סופרמן הראשון עם הנרי קאביל) היה משעמם לדעתי. ואז סופרמן נגד באטמן היה פשוט איום ונורא. לכן לא ראיתי חלק משאר הסרטים. כן ראיתי את וונדר-וומן 1, שאזאם 1 ובלאק אדם. אבל לא ראיתי את וונדר וומן 2, אקווה-מן וליגת הצדק.

בשבוע הבא אני לא אהיה פה בסופ״ש (נוסע ל-4 ימים בירדן) אז לא אצפה בכלום:p
תהנה.

snirf

Active member
נטפליקס:

Merlí: Sapere Aude
-להמשיך (כבר בעונה 2)
Smiley - סדרה ספרדית חדשה, להתחיל אחרי שאני אסיים את הקודמת

אני בפרק 3 של סמיילי, תפסה אותי כבר ב-5 דק' הראשונות
בהחלט ממלאת את החלל שהותירה מרלי...סדרה מקסימה :love:
אני גומע ממנה לאט (טוב, גם כי אני רוצה לצפות בה בכיף מול הטלויזיה- והזמן מועט לאפשרות הזאת)
הראשי כובש כהרגלו :-]ואני מבין שאתה לא ממהר עם מרלי2...טוב שכך, עונה 2 מעולה סיימתי אותה מהר מדי

@didalf את ממש תאהבי, אבל רק אחרי מרלי! שם תתאהבי בראשי, ובסמיילי- זה יתגבר

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
@didalf את ממש תאהבי, אבל רק אחרי מרלי! שם תתאהבי בראשי, ובסמיילי- זה יתגבר
חחח מצטערת לבאס אבל אני מה זה מנסה בכוח, אני כבר בפרק 7 ולא סובלת אף אחת מהדמויות. (או רק בפרק 7 כי אני רואה כ"כ לאט כי אני רואה רק כשממש משעמם לי)
תוהה אם לקפוץ לסדרה השניה היא נראית יותר ממוקדת ויותר רומנטית|תוהה|

למעלה