119 שנה לטיסה המפורסמת של האחים רייטלמה טיסתי?
ארשום בהמשך
מגניב!119 שנה לטיסה המפורסמת של האחים רייט
איך הסדרה הזו? אין לי כוונה לראות אותה אבל מעניין אותי אם היא שווה את הדיבורים עליה.הארי ומייגן(כן! יש לי אומץ להודות בזה) הפרקים שיוצאים היום,
וספר(האחרון מהספרייה ואז אלוהים יודע מה אני עושה, כי החדש של סנדרסון בדרך ואין לי מושג מתי הוא יגיע או אם כדאי להסתכן ולהתחיל שבוע הבא ספר חדש).
כל הכבוד שעשית את הניתוח! מקווה שהראיה תסתדר במהרהלמה טיסתי?
בתחילת השבוע עשיתי ניתוח לייזר, מה שהשפיע על היכולת שלי לשבת מול מסכים. בהתחלה עוד ניסיתי לצפות בסדרות אבל ויתרתי מהר מאוד.
בכל מקרה:
סרט- הרקולס.
סדרות- יש לי כמה אבל אני צריכה לראות אם אני יכולה לשבת מול המסך, נאמר לי שזה אמור להתחיל להשתפר עכשיו, אז נראה במהלך הסופ"ש.
היא שווה, כי זה צהוב ורכילותי(אם את מתעניינת במשפחת המלוכה).איך הסדרה הזו? אין לי כוונה לראות אותה אבל מעניין אותי אם היא שווה את הדיבורים עליה.
האחרון מהספרייה(איזו פרוזה קלילה, שאמורה להיות נחמדה), יש חוקים נורא ברורים אצל: קודם אני מסיימת את מה שאני מביאה מהספרייה ואז עוברת לספרים ששוכבים בבית.חשבת על איזה ספר להתחיל?
אני אוהבת איך זה נמצא כל שבוע ברשימה שלךהפלאש - תחילת עונה 8
חחחחחחאני אוהבת איך זה נמצא כל שבוע ברשימה שלך(למרות שאתה עושה קופי פייסט על הרשימה הזו?)
זה בעיקר תופס לי את העין כי הפסקתי לצפות בפלאש בעונה 7.
אז החלטת לעשות את הניתוח.בתחילת השבוע עשיתי ניתוח לייזר, מה שהשפיע על היכולת שלי לשבת מול מסכים. בהתחלה עוד ניסיתי לצפות בסדרות אבל ויתרתי מהר מאוד.

עשית בסוף? כל הכבוד לך. תהני מהראיה המשופרת שלךבתחילת השבוע עשיתי ניתוח לייזר,
הסוד לרשימה של ניק היא שמה שעובר יותר משבוע גג שבועיים בלי שהוא מסמן אותו בקו הוא כבר לא יראה לעולם.אני אוהבת איך זה נמצא כל שבוע ברשימה שלך![]()
כל הכבוד שעשית את הניתוח! מקווה שהראיה תסתדר במהרה![]()
אז החלטת לעשות את הניתוח.
מזל טוב על עיניי הלייזר החדשות,
אני מקווה שירגישו רגיל בקרוב
ואם לא...
![]()
תודה רבהעשית בסוף? כל הכבוד לך. תהני מהראיה המשופרת שלך![]()
אז אני מבינה שלקחת הפסקה מ-arrowverse לפני איזו שנה בערך. זו הייתה הפסקה מודעת או שפשוט הפסקת לצפות בפרקים השבועיים עד שהם הצטברו?אני הפסקתי לצפות בפלאש בסוף עונה 7.
עדיין יכול להיות שמתישהו אני אחליט להמשיך ואז טוב שאני אדע שאני צריך לחזור לתחילת עונה 8.
מה הבעד והנגד?ER??? - עדיין שוקלת לנסות
לא היה פרקארץ נהדרת - פרק שבועי אולי
איזה יופי . איך היה ?(אם זה בסדר לשאול)בתחילת השבוע עשיתי ניתוח לייזר,
זה נראה לי שווה רק בגלל השחקנים השונים שהתארחו בסדרה (לא שזה שיקול בשבילך
עבר מהר, הצוות היה נחמד, לא היה פשוט אתמול ושלשום אבל עכשיו משתפר.איזה יופי . איך היה ?(אם זה בסדר לשאול)
זה נראה לי שווה רק בגלל שחקנים השונים שהתארחו בסדרה (לא שזה שיקול בשבילךסתם אני מציינת את זה
)
כיף לשמועעבר מהר, הצוות היה נחמד, לא היה פשוט אתמול ושלשום אבל עכשיו משתפר
לא בדיוק.אז אני מבינה שלקחת הפסקה מ-arrowverse לפני איזו שנה בערך. זו הייתה הפסקה מודעת או שפשוט הפסקת לצפות בפרקים השבועיים עד שהם הצטברו?
כן, התחלתי ב2012 במקביל לשידור של החץ בארה"במתי התחלת לצפות ב-arrowverse, ב-2012 (בשנה שהחץ התחילה) או אחרי?
ראיתי את העונות הראשונות ועזבתי אותה בעונה 6 או 7 (אני לא ממש זוכר)סמולוויל ראית?
אתה זוכר מה גרם לך לתחושת המיאוס?את סופרגירל הפסקתי לראות עוד ב2020 חלקית כי נמאס לי חלקית כי רציתי לצבור פרקים כדי לראות ברצף ואז לא חזרתי לזה.
מובן לחלוטין, אני חושבת שגם אני עשיתי את אותו הדבר. אם לא היו לי סדרות אחרות, כנראה שהייתי ממשיכה לצפות כל שבוע בפלאש, עונה 8 התחילה וחשבתי שזה לא ממש שווה את הזמן שלי. חבל, כי העונה הראשונה זכורה לי כממש טובה.את הפלאש די החלטתי להפסיק לראות ב2021 אחרי עונה 7 הנוראית
אז חבל שבוטלואבל עם אגדות המחר ובאטוומן המשכתי לתוך 2022 והייתי ממשיך איתן עוד אם הן לא היו מבוטלות בשלב הזה
נהנית מעונה 2?אני גם המשכתי עם סופרמן ולואיס ומתכוון כנראה גם להמשיך איתם לעונה השלישית. אבל מסתבר שטכנית הסדרה הזאת היא לא חלק מהArrowverse, אפילו שזה נעשה באופן מוזר קצת רטרואקטיבית.
איך הגעת לסדרות האלה? והאם כל פעם שיצאה סדרה חדשה, התחלת לצפות בה? והאם צפית בברק שחור?כן, התחלתי ב2012 במקביל לשידור של החץ בארה"ב
נהנית? לא נהנית?ראיתי את העונות הראשונות ועזבתי אותה בעונה 6 או 7 (אני לא ממש זוכר)
התחלתי את ה-arrowverse ב-2015. לחץ היו 3 עונות בזמנו, אז צפיתי בכולן, ואז גיליתי שהפלאש קיימת ויש לה רק עונה 1 אז הזדרזתי לצפות בה כדי שאוכל לצפות בעונה 2. אבל משום מה הייתי מוכנה לוותר עליהן כשהתחילו העונות החדשות (מי יודע למה?), צפיתי בהן בנוסף ל-Once Upon a Time, החלטתי לנטוש את שלושתן אבל בסופו של דבר לא באמת יכולתי לוותר על החץ והפלאש וחזרתי לצפות בהן. על OUAT וויתרתי די בקלות ולא חזרתי לראות אותה מאז (זה מפתיע אותי עד היום כי הייתי מוכנה לחזור לחץ ולפלאש אבל אפילו לא עברה לי מחשבה לחזור ל-OUAT ואהבתי את הסדרה הזו).מה איתך?
מה ראית מהarrowverse? ממתי ועד מתי?
ראיתי הכל ואני מתביישת לומר כמה זמן זה לקח ליומה לגבי סמולוויל?
לא, אבל שמעתי עליה הרבה. אהבת אותה?ואם כבר - האם ראית פעם פרקים של הסדרה Lois & Clark: The New Adventures of Superman? (סדרה שנגמרה לפני שנולדת)
אני לא זוכר בדיוקאתה זוכר מה גרם לך לתחושת המיאוס?
אני התחלתי לראות את סופרגירל ב-2020 ונהייתי קצת אובססיבית (אחרי שניסיתי לראות את הפיילוט פעמיים ולא הצלחתי להתחבר, אז לא יודעת מה עבד בפעם הזו). ממש חיכיתי לעונה החמישית אבל היא איכזבה אותי. ראיתי את החלק הראשון של העונה השישית וחשבתי שאחזור לראות את הסדרה אחרי שהחלק השני יצא אבל כשזה קרה, כבר החלטתי לוותר עליה לחלוטין.
כן העונות הראשונות של הפלאש היו ממש כיף. לא שזה היה סדרה ברמה גבוהה מאוד, אבל בהחלט נהניתי. במיוחד אהבתי את הדמות של בארי. אפילו עוד בהופעות שלו בעונה 2 של הפלאש.מובן לחלוטין, אני חושבת שגם אני עשיתי את אותו הדבר. אם לא היו לי סדרות אחרות, כנראה שהייתי ממשיכה לצפות כל שבוע בפלאש, עונה 8 התחילה וחשבתי שזה לא ממש שווה את הזמן שלי. חבל, כי העונה הראשונה זכורה לי כממש טובה.
מאוד חבל שאגדות המחר ובאטוומן בוטלו. במיוחד אגדות המחר שהייתה לרוב כיף גדול.אז חבל שבוטלו
אבל ממילא נראה שה-arrowverse עומד להסתיים בקרוב. הרבה זמן תהיתי אם היקום התחיל להתדרדר עם הסיום של החץ.
[של סופרמן ולואיס]נהנית מעונה 2?
הגעתי לסדרות האלו כי הייתי מודע תמיד לסדרות החדשות שיוצאות בארה"ב (בעזרתו האדיבה של אורן).איך הגעת לסדרות האלה? והאם כל פעם שיצאה סדרה חדשה, התחלת לצפות בה? והאם צפית בברק שחור?
[מסמולוויל]נהנית? לא נהנית?
גם אני ויתרתי על OUAT בשלב מסוים. אני חושב שבתחילת עונה 4. זה פשוט הלך והסתבך עם עצמו. נראה לי לחלוטין סדרה שהיו צריכים לעצור כשהייתה טובההתחלתי את ה-arrowverse ב-2015. לחץ היו 3 עונות בזמנו, אז צפיתי בכולן, ואז גיליתי שהפלאש קיימת ויש לה רק עונה 1 אז הזדרזתי לצפות בה כדי שאוכל לצפות בעונה 2. אבל משום מה הייתי מוכנה לוותר עליהן כשהתחילו העונות החדשות (מי יודע למה?), צפיתי בהן בנוסף ל-Once Upon a Time, החלטתי לנטוש את שלושתן אבל בסופו של דבר לא באמת יכולתי לוותר על החץ והפלאש וחזרתי לצפות בהן. על OUAT וויתרתי די בקלות
ראית גם את הסדרה Legion ו The Gifted של מארוול? ומה לגבי Runawaysאת אגדות המחר התחלתי לראות קצת לפני שהתחילה העונה השלישית. את סופרגירל כמו שאמרתי מקודם, התחלתי ב-2020. בערך במאי 2021 החלטתי לעשות צפייה חוזרת לכל ה-arrowverse לפי הסדר ואז הוספתי גם את קונסטנטין, ברק שחור ובאטוומן. מאוחר יותר גם סופרמן ולויס וסטארגירל. הייתה לי כוונה לחזור לראות את ה-arrowverse אבל ה-MCU היה יותר מפתה (סוכני שילד והסדרות של נטפליקס, כן, טכנית הן לא נחשבות MCU אבל מבחינתי זה לא משנה).
לוציפר מעולה. חבל שלא סיימתיש לציין שניסיתי לראות גם את הסדרות האחרות של ה-DC (הייתי חזק בסדרות ובסרטים של גיבורי על בזמנו), לוציפר (הפסקתי באמצע עונה 5)
לא ראיתי, ציפורי הטרף (כן, הסדרה מ-2002)
היו לי ציפיות ענקיות לסדרה לפי הטריילרים שיצאו לה. בסוף היא הייתה קצת מאכזבת, אבל היו בה גם דברים טובים., גות'האם (4 פרקים הספיקו לי כדי להבין שאני לא נהנית)
לא ראיתי אף אחת מהן. אבל מתחשק לי להשלים מתישהו את Titans ואת Doom Patrol, Human Target מ-2010 (הייתה חביבה אבל לא הייתי טורחת לראות אותה היום), קריפטון מ-2018 (.מאוד שיעממה אותי), Swamp Thing, Doom Patrol ו-Titans (אם הייתי צריכה לדרג, Doom Patrol
את זה כן ראית. לא מספיק מצחיקהאפילו ראיתי את הסדרה Powerless![]()
[את לואיס וקלארק]לא, אבל שמעתי עליה הרבה. אהבת אותה?
ראיתי פרקים בודדים מהסדרה כשהייתי ילד. אני לא זוכר שוב דברניסיתי לראות את הפלאש המקורית מ-1990 אבל זה לא ממש תפס אותי.
יש את סדרת באטמן הממש ישנה מ1966 שראיתי פרקים ממנה או קטעים ממנה לאורך השניםיש עוד סדרות ישנות של ה-DC שאהבת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.