סיימתי את עונה 2 של תפיסה
צריכה לראות את עונה 3
ואיזה כיף שאיש ונגומות סקוט וולף

הצטרף לסדרה הזאת
קצת לא קשור...
אתמול בלילה לא הצלחתי לישון ושכבתי במיטה וכל הזמן הסתכלתי על דברים בטלפון ואז הנחתי אותו בצד. ובשלב מסויים אמרתי לעצמי שזהו, אני יותר לא מרים את הטלפון. אבל המוח פועל והתחלתי לנסות להזכר איך קוראים לשחקן הזה ששיחק בסרט סטארגייט, ובהמשרד ובוסטון ליגל והרשימה השחורה ולא הצלחתי. ואיכשהו תוך כדי זה חשבתי שאולי השם משפחה שלו זה פוקס. ואז חשבתי על מייקל ג'יי פוקס. אבל אז נזכרתי שזה גם שם המשפחה של השחקן שמשחק את צ'ארלי משולחן לחמישה, אבל לא זכרתי את השם הפרטי שלו. ואז נזכרתי שבסדרה בוג'אק הורסמן היה קטע שצחקו על כך ששני השחקנים ששיחקו את האחים בשולחן לחמישה היו אחד Fox ואחד Wolf. אבל לא זכרתי את השמות הפרטיים של שני השחקנים האלו. בקיצור איזה חצי שעה אולי ניסיתי להרדם אבל השאלה של איך קוראים לשחקנים האלו לא הרפתה ממני עד שנכנעתי, לקחתי את הטלפון ובדקתי.
(אלו היו מת'יו פוקס וסקוט וולף. והשחקן הראשון שניסיתי להזכר בו היה ג'יימס ספיידר)
אימא שלי ראתה, אני חושבת שהיא נהנתה. והיא לא ראתה את הסדרה, פשוט נפלה על הסרט בנטפליקס.
אין למה שאני אומרת פואנטה, סתם משתפת.
כפי שאת יכולה להבין מהחלק הראשון של ההודעה שלי, אסור לחלוטין לכתוב כאן דברים ללא פואנטה

זה צריך להיות אחד מהספרים שכבר יש לי בקינדל ועוד לא קראתי (ויש המון)
לרגע חשבתי שהוא כבר ראה אותו
ניק אני בדרך כלל לא אוהבת שמשתמשים בצבעים אבל בהמשך להערה של לונה
בבקשה תעשה סדר ברשימה שלך
אני גם חושב שהרשימה שלי מוגזמת לחלוטין.
אגב, בטח לא שמתן לב, אבל אני הורדתי שתי סדרות שויתרתי עליהן לתוך האזור המוסתר.
העניין הוא שאני כל הזמן בתקווה שמשהו יקרה לי שיגרום לכך שאני אהיה מרותק לכורסא שלי לחודש ואז אני מאמין שיש סיכוי שאני אספיק את כל מה שברשימה הזאת (בערך כזה)