אז החלפתי כבר ספר.מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המימונאי הזה?
כן!באפי- 2x04 (האם רואים גם את פרקים 5 ו-6?)
אופס התבלבלתי, לא משנהFBI:MW ו-FBI:IN וקולבר וזהו.
ראיתי כבר את הפרק של FBI הראשונה כבר אתמול.השאלה הנכונה אם אין שידור של ה-FBI הרגיל או שהפסקת לצפות בסדרה?
(כנראה שהבלבול שלי נבע שמכך שאני זוכרת שאמרת שאת רוצה להספיק לראות שיקגו: FIRE ולרגע חשבתי שאת מדברת על השיקגו'ז...)
ראיתי כבר את הפרק של FBI הראשונה כבר אתמול.
וכן, יש לי עוד שני פרקים ישנים יותר של שיקגו FIRE, אבל עדיין לא מתחשק לי לראות אותם וגם הפרק של שבוע שעבר ראיתי בפועל אולי רבע שעה ואז עברתי להתעסק בטלפון. לא החלטתי אם המשיך איתה או לא ובינתיים היא בפגרה עוד סוף החודש.
ה-FBI ממש טובות! כאילו ביחס לז'אנר וכ'ו, אבל אני ממש אוהבת אותן בעיקר את הראשונה ואת MW. השיקגו'ז זה מורכב יותר, את PD תמיד אהבתי יותר מכולן(כי היא משטרתית) ו-MED זה תקופות של יותר ופחות, FIRE פעם ממש אהבתי אבל העונה הנוכחית מרגישה כמו ירידה רצינית ברמה.את נהנית יותר מ-FBI מאשר מהשיקגו'ז? או שבשלב זה את צופה בשני הפרנצ'ייז לשם הצפייה בלבד?
יצא לך כבר לראות את הסרט?אבל אולי אשלים את נסיך מצריים במקום זה.
תוכלי לעדכן בבקשה מה דעתך?ספר:
Children of Time- סיימתי את הטרילוגיה ואני ממליצה עליה בחום רב מאוד לחובבי מד"ב (תתי-ז'אנר: מד"ב קשה, עתידני, אפי).
ואחרי 2 פרקי הניסיון קניתי רשמית את פרסי ג'קסון והאולימפיאנס 1 - The Lightning Thief
עדיין חזק במשחק?משחקים:
Parchis4A
אני חושבת שלא.יצא לך כבר לראות את הסרט?
כמובןתוכלי לעדכן בבקשה מה דעתך?
עדיין...עדיין חזר במשחק?
אני מקווה שלא קראת את ההגדה בליל הסדר כי זה ספוילראבל אולי אשלים את נסיך מצריים במקום זה.
וואלה? תעדכני.Unstable - קומדיה בנטפליקס עם רוב לאו, שלא שמעתי עליה, אבל תויגה כ"המשרד פוגש את שיט'ס קריק", אז זה נשמע לי כמו משהו שראוי לנסות.
אין לי כוונה לקרוא אבל סתם מסקרנות - למה את מתכוונת ב"מד"ב קשה"?Children of Time- סיימתי את הטרילוגיה ואני ממליצה עליה בחום רב מאוד לחובבי מד"ב (תתי-ז'אנר: מד"ב קשה, עתידני, אפי).
חחח באמת לא קראתי, אבל הגננת החצופה ספיילרה לי את הסרט הזה כבר בגן.אני מקווה שלא קראת את ההגדה בליל הסדר כי זה ספוילר
אעדכןוואלה? תעדכני.
אני גם שמעתי שרוב לואו הוא כריס טרייגר על ספידים.
הכוונה שלי היא למד"ב שמתעסק יחסית לעומק בחלק ה"מדעי" שלו.אין לי כוונה לקרוא אבל סתם מסקרנות - למה את מתכוונת ב"מד"ב קשה"?
אוי אז את כבר יודעת שבני ישראל יצאו ממצרייםחחח באמת לא קראתי, אבל הגננת החצופה ספיילרה לי את הסרט הזה כבר בגן.
אוקיהכוונה שלי היא למד"ב שמתעסק יחסית לעומק בחלק ה"מדעי" שלו.
בניגוד, למשל, למד"ב חברתי, שהוא יותר בקטע של "נגיד שיש איזשהו שינוי/התפתחות מדעית או טכנולוגית - נתעסק רק במה קורה בעקבות זה לחברה האנושית."
נגיד למשל סיפור שמישהו המציא מכונת זמן, או שאנחנו בעתיד ובני האדם יכולים כבר לטוס לחלל בקלות, או שכדור הארץ נהרס במגפה וצריך להתחיל מחדש, או שיש רובוטים שנראים ומתנהגים כמו בני אדם... - אז זה הפרמיס, אבל איך זה קרה זה לא מעניין, הסיפור עצמו מתעסק רק בהשלכות החברתיות של זה. זה מד"ב חברתי.
לעומת זאת במד"ב קשה, הסיפור מתייחס גם לחלק המדעי של איך זה קורה (או לחלק מזה לפחות), כמובן שתמיד גם להשלכות, אבל ה"איך" הוא יותר משולב ורלוונטי וחלק מעניין מהסיפור, ולא סתם מין עובדה ברקע שלו.
רק להבהיר: הכוונה היא לא לנוסחאות מתמטיות של פיזיקה וכימיה, כמובן שאין דברים כאלה כי זה פרוזה בדיונית ולא ספר עיון, אלא לתיאור ספרותי, אבל אמין ככל האפשר (וכמובן מעניין, את מי שמתעניין בדברים כאלה).
כמובןבאפי- 2x04 (האם רואים גם את פרקים 5 ו-6?)
אתה מדבר על הסדרה בכיכובם של ניק רובינסון וקייט מארה, נכון?המורה- סיימתי 6/10 פרקים. סדרה נחמדה של FX על יחסים בין מורה לתלמיד
אז קדימהThe Big Door Prize - נראה לי שאני בפיגור של 2 פרקים.
בעצם יותר חשובוגם להתחיל עונה 2 של באפי.
צריך לעשות סדרה שתקרא FBI שיקאגו. או FBI פייר.אופס התבלבלתי, לא משנהFBI ושיקגו נראו לי פתאום מאוד דומות
השאלה הנכונה אם אין שידור של ה-FBI הרגיל או שהפסקת לצפות בסדרה?
(כנראה שהבלבול שלי נבע שמכך שאני זוכרת שאמרת שאת רוצה להספיק לראות שיקגו: FIRE ולרגע חשבתי שאת מדברת על השיקגו'ז...)
שיקגו PD לא הייתה הסדרת שוטרים שתוך כדי כל התנועה החברתית בארה"ב נגד אלימות של שוטרים רק התחפרו יותר חזק בזה ששוטרים חייבים להיות אלימים מאוד?ה-FBI ממש טובות! כאילו ביחס לז'אנר וכ'ו, אבל אני ממש אוהבת אותן בעיקר את הראשונה ואת MW. השיקגו'ז זה מורכב יותר, את PD תמיד אהבתי יותר מכולן(כי היא משטרתית) ו-MED זה תקופות של יותר ופחות, FIRE פעם ממש אהבתי אבל העונה הנוכחית מרגישה כמו ירידה רצינית ברמה.
גם אני לא (ולכן כבר ראיתי שניים מהם לפני שהלכתי לעבודה הבוקר...)באפי קוטלת הערפדים - עונה 2 פרקים 4+5+6 - לא יכולה לחכות!!
אוקי... זה תיאור מאוד מאוד מחמיא לסדרה שהיא טובה at best. אני ראיתי ולא היה נראה לי שווה המלצה רחבה. תכלס הקטע הכי שווה בסדרה לדעתי זה העובדה שרוב לאו ובנו משחקים אב ובן. (אם כי בשבילך גם יהיה נחמד לראות פרצוף מוכר מהרופא הטוב)Unstable - קומדיה בנטפליקס עם רוב לאו, שלא שמעתי עליה, אבל תויגה כ"המשרד פוגש את שיט'ס קריק", אז זה נשמע לי כמו משהו שראוי לנסות.
אני די בטוח עכשיו שאת שומרת את זה ברשימה שלך כדי להוכיח לי שזה שדברים נשארים המון זמן ברשימה שלי יכול לעצבן.הפריפראל - לנסות שמעתי שזה מבוסס על ספר ושהספר מומלץ, אז יש מצב שאעדיף לקרוא אותו מאשר לצפות בסדרה.
ER??? - עדיין רוצה אבל לא זמין לי כרגע אז עוד לא ברור מתי זה יקרה.
לא ראית נסיך מצרים?אני חושבת שלא.
בעצם משה לא מופיע בכלל בהגדה, אבל כן יש ספוילר כללי גדול.אני מקווה שלא קראת את ההגדה בליל הסדר כי זה ספוילר
אתה מדבר על הסדרה בכיכובם של ניק רובינסון וקייט מארה, נכון?
אני שקלתי לראות את זה בזמנו ודי שכחתי.
זה טוב?
אני אוהבת גם כזה וגם כזה. אוהבת את כל סוגי המד"ב (חוץ מכזה שהוא רק תירוץ רקע לחקירת תעלומת רצח).2. חשבתי שאת דווקא כן יותר מתעניינת במד"ב חברתי, בהשלכות של המצאות וטכנולוגיות וכל זה, ופחות בחלק הטכני.
לפני שהעליתי את השרשור?!!?? זה נגד חוקי הפורמט!גם אני לא (ולכן כבר ראיתי שניים מהם לפני שהלכתי לעבודה הבוקר...)
אה, כתבת על זה משהו פעם? טוב, הורדת לי מזה, אז כנראה שאוותר כבר.אוקי... זה תיאור מאוד מאוד מחמיא לסדרה שהיא טובה at best. אני ראיתי ולא היה נראה לי שווה המלצה רחבה. תכלס הקטע הכי שווה בסדרה לדעתי זה העובדה שרוב לאו ובנו משחקים אב ובן. (אם כי בשבילך גם יהיה נחמד לראות פרצוף מוכר מהרופא הטוב)
אני די בטוח עכשיו שאת שומרת את זה ברשימה שלך כדי להוכיח לי שזה שדברים נשארים המון זמן ברשימה שלי יכול לעצבן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.