didalf
Well-known member
אופס חח תיקנתי.לחלוטין הכי חשוב.
אבל הכחול הוא המלכותי
(אתה רואה ניק, ככה אנשים בוגרים וישרים מודים בטעויות)
אופס חח תיקנתי.לחלוטין הכי חשוב.
אבל הכחול הוא המלכותי
אני בכלל לא רוצה לראות את זהמיילי משופם? את רוצה לראות לאב ויקטור איתה?
אני חושבת שהייתי לקראת סיום עונה 5 שהתחלתי לראות אותהבאיזו עונה עצרת בעד עצם היום הזה לפני שאת ורעות התחלתן לצפות ביחד?
יום הפילים העולמי מתרחש מחרתייםלמה פילי?
אני יכולה לקחת קרדיט ולומר שזה בגלל הקעקוע שלי? (למרות שעשיתי אותו בספטמבר בכלל)
אני לא מבין בכלל את ההתלבטות.-אני מתלבטת לגבי מה אני עוד רוצה לראות, חשבתי לראות וונסדיי ואפילו התחלתי ואז גיליתי את נפלאות הגבלת הצפייה בנטפליקסומאז לא הצלחתי למצוא אנרגיות לצפות בסדרה. חוץ מזה, חברה שאלה אותי אם אני רואה את עוצר נשימה (שהכרתי בזכות הפורום הזה) והמליצה לי על הסדרה. ומעבר לזה, אני שוקלת אם מתחשק לי לחזור לראות סופרמן ולויס או סטארגירל שאת שתיהן הפסקתי לראות בעונה 1, לא בגלל האיכות שלהן, אלא פשוט כי לא התחשק לי לצפות בתכנים של גיבורי על יותר.
בדיוק. יפה מאוד.אולי זה קשור לכינוי שאתה נותן לסופ"ש בשרשור, כמו ה"פילי", נגיד אם זה יום הפיל הבינלאומי אז רצית לבדוק אם עשית "סופ"ש פילי" גם בשנים קודמות בתאריך קרוב, או משהו בסגנון?
כיף.אני בחופש עד ה-20/08 אז המטרה שלי היא לצמצם פערים עם כל הסדרות שאני רואה:
זה אפשרי להירשם לפארמאונט+ בארץ?אם אצליח להירשם לפארמאונט+ אז גם רוחות רפאים (1.08 ואילך), פני הרוע (2.12 ואילך).
בהחלט קדימה.ומתישהו למצוא זמן לחזור לבאפי (3.01 ואילך).
אבל זה פחות מצחיקאופס חח תיקנתי.
(אתה רואה ניק, ככה אנשים בוגרים וישרים מודים בטעויות)
אז למה את שוקלת לראות את זה עכשיו? (לאב ויקטור)אני בכלל לא רוצה לראות את זה
כי כמו שכתבתי בעבר אם הייתי רוצה לראות את זה .אז כבר הייתי רואה את זה כי בדרך כלל אין לי מה לראות
רעות מכריחה אותיאת שוקלת לראות את זה עכשיו? (לאב ויקטור)
סיימנו אתמול את פרק 4 של עונה 3.לאן הגעתם?
אחותי פרשה בינתיים, אז בינתיים זה אח שלי ואני.והאם הם אמרו עוד דברים מצחיקים למי שכבר צפה?
[בנטפליקס] של כמה משתמשים יכולים לצפות בו זמנית, מסתבר שיש לנו מינוי של אחד ולא היה לי מושג כי עד עכשיו אם הייתי רוצה לצפות בנטפליקס היינו צופים כולנו בטלוויזיה בסלון. אבל עכשיו התחברתי לנטפליקס במחשב ובפעמיים שניסיתי לצפות אימא שלי/אח שלי צפו בנטפליקס. הקטע שהיום כשאח שלי צפה לא ידעתי שהוא צופה וישר התחלתי להאשים את נטפליקס וכתבתי לאחים שלי בוואסטאפ שאני מיואשת מנטפליקס ואז גיליתי שהוא השתמש בנטפליקסאיזה הגבלת צפיה?
אני אצטרך למצוא זמן שאימא שלי לא בבית כי היא המשתמשת הראשית בנטפליקס, אלא אם זו סדרה שאת ממליצה גם לה לראותכן תראי!![]()
עכשיו הבנתי.אני בכלל לא רוצה לראות את זה
כי כמו שכתבתי בעבר אם הייתי רוצה לראות את זה .אז כבר הייתי רואה את זה כי בדרך כלל אין לי מה לראות
כי בעיקר תהיתי למה הפסקת לראות את הצפייה שלך לבד וחזרת על העונות במקום להתקדם לעונה 6?אני חושבת שהייתי לקראת סיום עונה 5 שהתחלתי לראות אותה
למה את שואלת ?
וואי אנחנו כבר 3 שנים בפורום החדשרוצים לדעת במה צפינו לפני שנה?
![]()
Weekend’s Watch לסופש של 11-13/08/2022 ♥️
מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע מלא האהבה הזה? ♥️www.tapuz.co.il
לפני שנתיים?
![]()
לפני 3 שנים?
![]()
יאאא איזה חמוד שבדיוק 4 שנים לפני שיצא הסרט קראתי את הספר!!לפני 4 שנים:
![]()
Weekend's Watch [IMG]http://timg.co.il/f/Emo456.gif[/IMG] [IMG]http://timg.co.il/f/Emo196.gif[/IMG]
Weekend's Watch מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע המשטרתי הזה?www.tapuz.co.il
חצופהאחותי פרשה בינתיים, אז בינתיים זה אח שלי ואני.
אוי לא זה כמה פרקים קשים לצפיהסיימנו אתמול את פרק 4 של עונה 3.
אוחכשלקסה ורואן נלחמו בפרק 4 אח שלי שאל היא תמות [בפרק הזה] ואמרתי שלא אבל הרגשתי דקירה קטנה בלב![]()
אההה כן זה מעצבן אפשר נראה לי רק 2 או 3 בו זמנית.[בנטפליקס] של כמה משתמשים יכולים לצפות בו זמנית, מסתבר שיש לנו מינוי של אחד ולא היה לי מושג כי עד עכשיו אם הייתי רוצה לצפות בנטפליקס היינו צופים כולנו בטלוויזיה בסלון. אבל עכשיו התחברתי לנטפליקס במחשב ובפעמיים שניסיתי לצפות אימא שלי/אח שלי צפו בנטפליקס. הקטע שהיום כשאח שלי צפה לא ידעתי שהוא צופה וישר התחלתי להאשים את נטפליקס וכתבתי לאחים שלי בוואסטאפ שאני מיואשת מנטפליקס ואז גיליתי שהוא השתמש בנטפליקס![]()
האמת שכן היא ממש מתוקה גם הורים יכולים להנות ממנה.אני אצטרך למצוא זמן שאימא שלי לא בבית כי היא המשתמשת הראשית בנטפליקס, אלא אם זו סדרה שאת ממליצה גם לה לראות![]()
נכון מאד!אני לא מבין בכלל את ההתלבטות.
ברור שלראות את עוצר נשימה.
את לא צריכה המלצות נוספות מעבר אלינו.
דווקא החברה היא זו שעלתה את הנושא ולא אני, אם כבר הייתי אומרת שזה רמז וזה מחזק את כל מה שאתם אומריםאני לא מבין בכלל את ההתלבטות.
ברור שלראות את עוצר נשימה.
את לא צריכה המלצות נוספות מעבר אלינו.
אבל זה פחות מצחיק
כן!!!כלבי השמורה - מתחילה עונה 3
ייאמר לזכותה שזו תקופה של מבחנים וזה עדיף מאשר שניתקע על אותו פרק כמה ימים. אם היא תרצה לראות בעתיד נשלים ביחדחצופה![]()
קרה לי גם מקרה כי כולם רוכבים על הנטפליקס שלי שרציתי לראות ולא יכולתי(אז הכרחתי את אח שלי לשחרר את הנטפליקס כי הוא גם ככה צפה בפרקים רנדומלים של פרינדס
)
יש שם עירום או סצנות סקס? [מחזיקה אצבעות שלאהאמת שכן היא ממש מתוקה גם הורים יכולים להנות ממנה.
השבוע מצאתי כמה דברים לראות (מה שכתבתי למעלה)עכשיו הבנתי.
אז זה אומר שכרגע אין לך מה לראות חוץ מעד עצם היום הזה?
אהכי בעיקר תהיתי למה הפסקת לראות את הצפייה שלך לבד וחזרת על העונות במקום להתקדם לעונה 6?
(אם כי אני חושבת שאני יודעת- כנראה ספוילר לעד עצם היום הזה עונה 6: הוק עוזב?)
נכון מאד העולם אומר לך!דווקא החברה היא זו שעלתה את הנושא ולא אני, אם כבר הייתי אומרת שזה רמז וזה מחזק את כל מה שאתם אומרים![]()
אוי מבחנים זה פויה. מי צריך מבחנים במאה לומדים לשרוד באמת.ייאמר לזכותה שזו תקופה של מבחנים וזה עדיף מאשר שניתקע על אותו פרק כמה ימים. אם היא תרצה לראות בעתיד נשלים ביחדאבל אני מתגעגעת להערות המצחיקות שלה על הסדרה.
זה היה כשצפינו ביחד ב100! את מבינה את גודל החוצפה?
אמרת לו שיש לך בינג'ים?
בכלל בכלל לא. (ברמה שאנשים מציקים אפילו אומרים שזה לא אמין כי הם טיאייג'רים אבל לדעתי זה מתוק ומתאים לאווירה של הסדרה) (ובגלל זה היא מתאימה לצפיה עם הורים)יש שם עירום או סצנות סקס? [מחזיקה אצבעות שלא]
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.