Lhuna3
Well-known member
לגמרי, ולפחות שתזרוק לנו מילה בינתיים!מישהו זוכר לכמה זמן עדיאמרה שהיא תהיה בחו"ל? (איטליה?)
זה מרגיש יותר מידי זמן.
לגמרי, ולפחות שתזרוק לנו מילה בינתיים!מישהו זוכר לכמה זמן עדיאמרה שהיא תהיה בחו"ל? (איטליה?)
זה מרגיש יותר מידי זמן.
הכי מהר שהיה .בהתחשב שלא סיימתי את צפייה שלי בה
הבנתי. איך זה עבד עם עד עצם היום הזה? לקח הרבה זמן?
היא עלתה בדיסניואיך החלטתן על דברים טובים?
לא אחרי ולא לפני0ואחרי סמוך על סול בכלל לא היו סדרות שראיתן שהיא אוהבת?
זכור לי שמישהו אמר שבאיטליה ספציפית יש בעיה לגלוש בתפוזלגמרי, ולפחות שתזרוק לנו מילה בינתיים!
סו פאר:זכור לי שמישהו אמר שבאיטליה ספציפית יש בעיה לגלוש בתפוז
מוסיפה שגם בקפריסין לא עבד לי עם הווייפיי אבל לא הייתה לי חבילת גלישה אז יכול להיות שזה עובד ואני פשוט לא יודעת.סו פאר:
בפורטוגל תפוז היה חסום לחלוטין
באיטליה עבד בוייפי של החדר ולא עבד בחבילת גלישה
בהולנד עבד בחבילת גלישה ולא עבד בוייפי
נסתרות דרכי תפוז![]()
לא הייתה לך חבילת גלישה?מוסיפה שגם בקפריסין לא עבד לי עם הווייפיי אבל לא הייתה לי חבילת גלישה אז יכול להיות שזה עובד ואני פשוט לא יודעת.
לשותפים שלי לטיול הייתה חבילת גלישה, אני חיכיתי שנחזור למלון כדי לגלוש באינטרנטלא הייתה לך חבילת גלישה?[או ESIM או וואטאבר לאינטרנט] אז מה עשית כשיצאת מהוייפיי?? כיום צריך אינטרנט לכל דבר. בעיקר מפות אבל עוד דברים.
אה הגיוני... חלקית. הייתי מתחרפנת בלי יכולת לבדוק בעצמי דברים.לשותפים שלי לטיול הייתה חבילת גלישה, אני חיכיתי שנחזור למלון כדי לגלוש באינטרנט(שותפים לטיול=אח שלי שליטרלי עשה הכל כי רק לו היה אינטרנט אז בלעדיו לא היינו מגיעים לשום מקום).
מסכימה עם החלק הזה.אה הגיוני... חלקית. הייתי מתחרפנת בלי יכולת לבדוק בעצמי דברים.
אז בקפריסין עדיין מיושנים ומשתמשים במזומן בשביל אוטובוסים. יאפ, גם אותי זה הצחיקחוצמזה בהולנד למשל היו דברים שהצריכו את שתינו להשתמש באינטרנט, כמו אפליקציה לתשלום בתחבורה ציבורית.
על הפניםאז בקפריסין עדיין מיושנים ומשתמשים במזומן בשביל אוטובוסים. יאפ, גם אותי זה הצחיקאיך זה בפורטוגל או איטליה?
על הפניםבפורטוגל היה צריך לקנות כרטיס איפשהו מראש ולא מצאנו איפה, ובאוטובוס הייתה איזה מכונה לשלם בה שקיבלה רק מזומן אבל לא הצליחה לקבל את הכסף ופלטה את המטבעות חזרה, אז נסענו חינם.
באיטליה היה לנו רכב אז רק ביום האחרון בנאפולי לקחנו אוטובוס ושם בכלל לא הבנו איך משלמים אז לא שילמנו, וראינו שגם אף אחד אחר לא שילם.
פלא שאלה מדינות כושלות?
מסתבר שבישראל אנחנו ממש טובים בלגבות כסף בתחב"צ. האמת שהתשלום פה בתחב"צ עם המוביט ממש ממש נוח. ככה זה יהודים, טובים בלגבות כסף
אחותי אמרה שהם פריירארים בפורטוגל שהם גירשו את כל היהודים ועכשיו הם לא יודעים לגבות כסף
בהולנד הם כבר יותר מתקדמים כמובן ויש אפליקציה אחות למוביט שאפשר לשלם דרכה והכל וזה מאד נוח.
לא. בליסבון האוטובוס היה מפוצץ לחלוטין בתיירים שגם לא הצליחו לשלם ואף אחד לא עבר לבדוק במילא.![]()
![]()
התגובה של אחותך היא פשוט
אף אחד לא העיר לכן על התשלום?
על הפניםבפורטוגל היה צריך לקנות כרטיס איפשהו מראש ולא מצאנו איפה, ובאוטובוס הייתה איזה מכונה לשלם בה שקיבלה רק מזומן אבל לא הצליחה לקבל את הכסף ופלטה את המטבעות חזרה, אז נסענו חינם.
באיטליה היה לנו רכב אז רק ביום האחרון בנאפולי לקחנו אוטובוס ושם בכלל לא הבנו איך משלמים אז לא שילמנו, וראינו שגם אף אחד אחר לא שילם.
פלא שאלה מדינות כושלות?
מסתבר שבישראל אנחנו ממש טובים בלגבות כסף בתחב"צ. האמת שהתשלום פה בתחב"צ עם המוביט ממש ממש נוח. ככה זה יהודים, טובים בלגבות כסף
אחותי אמרה שהם פריירארים בפורטוגל שהם גירשו את כל היהודים ועכשיו הם לא יודעים לגבות כסף![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.