יאייינ.ב אגב הבינג הבא שלנו יהיה לאב ויקטור כי רעות פתאום נזכרה שיש את זה בדיסני
אני מקווה שייצא לי לקרוא שוב את ספר על סיימון למרות שהבנתי שבסדרה זה קו העלילה אחר לגמרייאייי![]()
כן יש סרט לאב סיימון שהוא מבוסס על הספר.אני מקווה שייצא לי לקרוא שוב את ספר על סיימון למרות שהבנתי שבסדרה זה קו העלילה אחר לגמרי
אתחיל את הסופ"ש עם חצי הגמר המנדיאליטו בינינו לבין אורגוואי לאחר שהדחנו את פייבוריטית הטורניר, האחת והיחידה - ברזילמה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע החופי הזה?
כן את הסרט אני כבר לא אטרח לראותכן יש סרט לאב סיימון שהוא מבוסס על הספר.
הסדרה בסה"כ מתרחשת באותו בית ספר של סיימון אחרי שהוא עזב לקולג'. והדמות הראשית קצת מתכתבת עם סיימון במייל אבל חוץ מזה אין קשר, אז לא קריטי לקרוא שוב/לצפות בסרט.
עכשיו כשאני חושבת על זה יותר אהבתי את הסדרה מאשר סרט/ספר.
אבל אין קשר ביניהם אז את יכולה לקרוא גם אח"כ או במקביל, זה לא צריך לעכב.כן את הסרט אני כבר לא אטרח לראות
אבל את ספר אני אשמח לקרוא.לא שזה מה שיעכב את הצפייה
אבל כתבתי שלא זה מה שיעכב את הצפייהאבל אין קשר ביניהם אז את יכולה לקרוא גם אח"כ או במקביל, זה לא צריך לעכב.
בסדר אני חולה הבנת הנקרא שלי לא משהואבל כתבתי שלא זה מה שיעכב את הצפייה![]()
תרגישי טובבסדר אני חולה הבנת הנקרא שלי לא משהו![]()
תודהתרגישי טוב![]()
גם חולה וגם בלי אינטרנט?רציתי ללכת למצעד מחר אבל הגוף שלי החליט להיות חולהאז לאדעת.
בנוסף אין לי אינטרנט אז אין לי טלוויזיה מה שאומר שאין לי במה לבהות בזמן שאני חולהוזה היתרון בכל זאת של טלוויזיה בלווין ולא מבוססת אינטרנט!
רגע לכל ההומואים בספרים קוראים סיימון?כן יש סרט לאב סיימון שהוא מבוסס על הספר.
ראית מה זה? יקום אכזרגם חולה וגם בלי אינטרנט?![]()
תודהתרגישי טוב! וגם שהאינטרנט יחזור! (לפי סדר העדיפויות שלך)
כן לכולנו עלתה המחשבה הזאת מתישהורגע לכל ההומואים בספרים קוראים סיימון?
חחח לא יודעת, מעניין אותי כשכותבים דברים על once, אז זה אפילו לא על משהו ספציפי שאמרת.נ.ב מיקי על מה על לייקאת גם ראית לאב ויקטור?
כןלא ראיתי לאב ויקטור. אני מבינה שאני צריכה לראות את זה. רק שאני אהיה חד משמעותית בטוחה- זה על גייז נכון?
אני ממש אהבתי את זה בהתחלה אבל באיזשהו שלב (עונה 3 נדמה לי) פרשתי. מה שכן אני חושבת שסיגנון הכתיבה של איימי שרמן-פלאדינו הרבה יותר מתאים לסדרה כזאת מאשר לסדרת כמו בנות גילמוראחרי כמה ימים שלא ראיתי בהם כלום התחלתי את גברת מייזל המופלאה, ממש חמוד. וזהו.
למה את חושבת שסדרה כמו בנות גילמור לא מתאימה לאיימי שרמן פלאדינו?אני ממש אהבתי את זה בהתחלה אבל באיזשהו שלב (עונה 3 נדמה לי) פרשתי. מה שכן אני חושבת שסיגנון הכתיבה של איימי שרמן-פלאדינו הרבה יותר מתאים לסדרה כזאת מאשר לסדרת כמו בנות גילמור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.