Lhuna3
Well-known member
היה את בני ציפר (סלב אבל חצי-כוח) ש"סוג של יצא מהארון" בתוכנית הזאת. לא זוכרת עוד סלבים האמת.מי עוד היו?
היה את בני ציפר (סלב אבל חצי-כוח) ש"סוג של יצא מהארון" בתוכנית הזאת. לא זוכרת עוד סלבים האמת.מי עוד היו?
אה נכון אני זוכרת שהזכירו פעםהיה את בני ציפר (סלב אבל חצי-כוח) ש"סוג של יצא מהארון" בתוכנית הזאת. לא זוכרת עוד סלבים האמת.
זה בהחלט מעניין אותיחסר לי שירשורי האהבה אלו שפעם היינו עושים
אבל זכור לי שהפסקנו כי הזוגות חזרו על עצמם
שלא לדבר על זה שכרגע יש לכם הרבה דברים לראות
בכל אופן אני אשמח אם מתישהו החודש\חודש הבא או מתישהו בעתיד הרחוק
נפתח שירשור כזה
אני יודעת שאני יכולה לפתוח בעצמי השאלה אם זה מעניין עוד אנשים חוץ ממני![]()
מתי סיימת את עמק הסוסים?ספר: ציידי הממותות (להמשיך)
זה מזכיר לי לשתף שלאחרונה התמכרתי למשחק חדש בטלפון. כלומר משחק מאוד ישן, אבל חדש בשבילי.אגב השבוע עשיתי צעד שלא היה לי קל, והסרתי מהטלפון משחק שהייתי מכורה אליו קשות (לא זה שכתבתי פה כל הזמן), וזה לא שאין לי על הטלפון עוד משחקים שאני מכורה אליהם וממשיכה לשחק בהם, אבל זה ספציפית משחק שהיה מבזבז לי יותר מידי זמן "על כלום".
בקיצור אני גאה בעצמי שהצלחתי להסיר אותו. (אבל אני עדיין מזמזמת לעצמי את המוזיקה שלו.)
לא ראיתי,מתכוון לראות את גליץ', סדרה בת 3 עונות על תחיית המתים כאשר בכל עונה יש 6 פרקים (נראה לי, בכל אופן בראשונה יש 6 פרקים).
מישהו ראה? ממליץ?
אתה לא עוקב, כבר בשבוע שעבר כתבתי שהתחלתי את הממותות.מתי סיימת את עמק הסוסים?
מתכוון לראות את גליץ', סדרה בת 3 עונות על תחיית המתים כאשר בכל עונה יש 6 פרקים (נראה לי, בכל אופן בראשונה יש 6 פרקים).
מישהו ראה? ממליץ?
אז זה כמו שחשבנו השבוע, כלומר התחיל אתמול (אני עכשיו רואה את הפרק של אתמול).בכל אופן אשמח אם מתי שהיא תהיה תכתבי פה ואז אני אראה ( אני לא אוהבת תוכניות על אוכל)
אז זה כמו שחשבנו השבוע, כלומר התחיל אתמול (אני עכשיו רואה את הפרק של אתמול).
[בואו לאכול איתי, הסבב עם מיה דגן]
אכן.
אני אחכה ליום חמישי ואראה את פרקים ברצף
כי כל שבוע זה בפני עצמו כן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.