חסר לי שירשורי האהבה אלו שפעם היינו עושיםלסוף שבוע הלבבי הזה?
נכון זה היה כיף.חסר לי שירשורי האהבה אלו שפעם היינו עושים![]()
נכון, והיינו גם כל הזמן אותם 3 אנשים.אבל זכור לי שהפסקנו כי הזוגות חזרו על עצמם![]()
נכוןשלא לדבר על זה שכרגע יש לכם הרבה דברים לראות
אולי באמת מתישהו.בכל אופן אני אשמח אם מתישהו החודש\חודש הבא או מתישהו בעתיד הרחוק
הזכרת לי שרציתי לראות את זה בגלל מיה דגןבואו לאכול איתי
אולי באמת מתישהו.
כל הכבוד אנחנו גאים בך לונה.אגב השבוע עשיתי צעד שלא היה לי קל, והסרתי מהטלפון משחק שהייתי מכורה אליו קשות (לא זה שכתבתי פה כל הזמן), וזה לא שאין לי על הטלפון עוד משחקים שאני מכורה אליהם וממשיכה לשחק בהם, אבל זה ספציפית משחק שהיה מבזבז לי יותר מידי זמן "על כלום".
בקיצור אני גאה בעצמי שהצלחתי להסיר אותו. (אבל אני עדיין מזמזמת לעצמי את המוזיקה שלו.)
תודה!כל הכבוד אנחנו גאים בך לונה.
איך מיה דגן קשורה לזה?הזכרת לי שרציתי לראות את זה בגלל מיה דגן
הבנתי שהיא בעונה שהתחילה בראשוןאיך מיה דגן קשורה לזה?
תודהותתחדשי על התמונה
מצחיק שהוא מדבר עם ידיים שזה נראה אותו קטעועל החתימה!!![]()
אה, אז היא תהיה בהמשך, מסתבר. לא בסבב של השבוע.הבנתי שהיא בעונה שהתחילה בראשון
היא לא?
אה אוקי כי בפרסומים אמרו שזה השבועאה, אז היא תהיה בהמשך, מסתבר. לא בסבב של השבוע.
בכיף אני אכתוב.אה אוקי כי בפרסומים אמרו שזה השבוע
בכל אופן אשמח אם מתי שהיא תהיה תכתבי פה ואז אני אראה ( אני לא אוהבת תוכניות על אוכל)
מתכוון לראות את גליץ', סדרה בת 3 עונות על תחיית המתים כאשר בכל עונה יש 6 פרקים (נראה לי, בכל אופן בראשונה יש 6 פרקים).מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הלבבי הזה?
ראיתי אותה רק בשיר שלנובכיף אני אכתוב.
את אוהבת את מיה דגן כשחקנית? ואם כן - מאיזה תוכנית במקור?
מי עוד היו?אגב, זה מאוד לא אופיני לתוכנית הזאת להביא סלבית מהרמה שלה, הביאו רק אחד או שניים עד היום ודווקא היה מעניין, אבל כאלו שפחות נחשבים, אבל בעקרון התוכנית מבוססת על סתם אנשים.
נ.ב.
אני לא יודעת אם אי פעם צפית בזה, אבל הפורמט הוא קצת בקטע של קרינג', אנשים קצת רבים ומלכלכים אחד על השני. רק מזהירה אותך מראש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.