We might as well push this night to its edge

גוזלה

New member
הטריק הזה

של "אספר-לך-ואתה-תספר-לי" הוא מלוכלך. אבל הוא (כמעט) תמיד עובד. [מדברת יוצאת יחידה 8200... חח ]

אבל איך?!?

כלומר, מה אני אגש אליה ואגיד "אז אני לסבית, ואת?".. ניסיתי לרמוז בכל מיני דרכים, מרונה דרך כל שם של זמרת/משוררת לסבית שאני מכירה והיא ממעריצי רונה עוד מימי אתה החברה שלי ובכלל אדם ממש מסקרן ואני גם לא רוצה להישמע כאילו אני מתחילה איתה (היא קצת גדולה ממני ב15 שנה..) אבל נורא בא לי לשוחח איתה קצת מעבר ואני לא יודעת איך...

גוזלה

New member
צריך ליצור סיטואציה

הזדמנות. פשוט לשבת יחדיו, ומשם להוביל לזה. סתם, לדוגמא, אם אמרת שכבר דיברתם על רונה, אז פשוט להגיד נניח, שהקשבת הבוקר לאיזה שיר של רונה, והוא נורא גרם לך להתגעגע לחברה שלך/ לאקסית שלך... או לחלופין, לספר שאתמול, כשהיית באשמורת, היה איזה קטע מצחיק. [אם היא בקטע היא תבין. אם היא בקטע וכבר לא יוצאת לאשמורת, אז את שואלת אותה "מכירה את האשמורת?", ואז את מסבירה לה מה זה המקום הזה... ] בקיצור, פשוט ליצור הזדמנות, ולדבר על זה בשיא הטבעיות.... היא בטח כבר תוביל את השיחה משם.... [ככה נראה לי לפחות.... ]

כי הבטחתי לתמרי שאענה.

האם אתם קלסטרופובים? לפעמים, במעליות או אירועים עמוסי אנשים עישון מפריע לכם? לא איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? ציפורן-על-לוח. והצפצוף של התנור בעבודה
הוטרדתם/ן פעם מינית? עצוב להגיד אבל, יש בחורה שעברה צבא ולא הוטרדה לפחות פעם אחת? מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? בדיחות תינוקות
למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? תמרי. דני. אדווה. And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? מנסה להימנע במי הייתם רוצים לירות בראש? למה לירות? זה מלכלך ממש... מה האלכוהול האהוב עליכם? טקילה מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? בקושי שיש אור אני רואה, עזבי אותי
מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? נמ. מאמינים שיש לכם נפש תאומה? פעם האמנתי עכשיו זה פחות ברור. מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? בע. נושא רגיש. מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? יותר מידי מאוחר. מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? בהופעות. איך אני אוהבת! בע, אבל האמת שגם אחרי האירוע בברנוער יצא לי לקרוא כתבות על זה בעבודה ופתאום להתחיל לבכות וכזה... לא מתאים. את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? לא מדברים על זה. ממה כבר מספיק לכם? מלאהוב את מי שאני צריכה להפסיק לאהוב.

זמנך תם טררם טם, טם טם

האם אתם קלסטרופובים? כן. בעיקר ממקומות הומי-אדם ופחות מחדרים קטנים וסגורים (אבל אני בכל זאת משתדלת להימנע מלנסוע במעליות). עישון מפריע לכם? לא. למעשה כמה מהאנשים האהובים עלי מעשנים מה שגורם לי לפתח סנטימטים לריח הזה. איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? בדיוק זה! במושב לידינו עורכים פעם בכמה שבועות מסיבות מזרחיות קולניות עד אמצע הלילה\בוא המשטרה. הוטרדתם/ן פעם מינית? ברור. למעשה הפתיע אותי שכל-כך הרבה ענו "לא" על השאלה הזו. מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? גשם, שירים יפים, החתולה שלי, סימנים פרטיים שלי עם עצמי, כל מיני דברים קטנים כאלה. למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? אמא. And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? משתדלת שלא, זה די מדכא. במי הייתם רוצים לירות בראש? במדינה המסובכת הזאת שמצליחה להכניס את כולם למצבים נפשיים בלתי אפשריים ועוד לגרום לנו להרגיש אשמים. מה האלכוהול האהוב עליכם? אין לי העדפה מיוחדת, משהו זול ועושה את העבודה. בד"כ זה יוצא בירה. מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? צל? מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? מישהו שאפילו לא עברו 24 שעות מאז ראיתי אותו וכבר כשהיינו יחד התחלתי להתגעגע אליו. מאמינים שיש לכם נפש תאומה? כן מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? אוי, זה כ"כ נדוש שאני לא אענה על זה... מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? מתי שאני נעשית עייפה או מדוכאת מדי. מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? בזמן האחרון כל הזמן
את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? את הבחור שאני אוהבת כבר ארבע שנים ולא מצליחה להפסיק. ממה כבר מספיק לכם? כנ"ל. וגם מהצבא ומהקיץ ומעצמי ועוד כמה דברים.

ROTEM30035

New member
בחדר צפוף, כשהאורות עמומים

יאללה בראבאק, תודה לך רעות -
- נר זה מוקדש לך מן הג'ונגלים של קמבודיה. האם אתם קלסטרופובים? שלילי. עישון מפריע לכם? חיובי. איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? נסי מוזיקה קמבודית. נסי מוזיקה קמבודית בריפיט. הוטרדתם/ן פעם מינית? ייתכן, אני נוטה להתעלם. מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? העולם. למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? למי שצריך לשמוע. And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? ? במי הייתם רוצים לירות בראש? "אני נ-גד א-לימות, א-בל מ-כה את אשתי, זה נראה לכם סו-תר, אבל זה לא". |מה האלכוהול האהוב עליכם? בירה, לחלוטין. |מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? את החושך. |מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? My girl |מאמינים שיש לכם נפש תאומה? לגמרי,אפילו כמה. |מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? מה זה בדרך הכלל? |מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? במלך האריות, תמיד. כל פעם מחדש. |את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? לא רוצה להפסיק לאהוב. |ממה כבר מספיק לכם? מאורז. אני בסוג של אובר-דוז, מסתבר שזה נפוץ בקמבודיה.

מיץ פזי

New member
טוב נו אם אני כבר כאן

האם אתם קלסטרופובים? לא עישון מפריע לכם? לא כל כך איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? צעקןת הוטרדתם/ן פעם מינית? לא.. אהה לא ממש מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? לשמוע את החבר הכי טוב שלי מנגן על פסנתר למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? חברה טובה מהצבא And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? לגמרי במי הייתם רוצים לירות בראש? אהה אני לא כזאת קיצונית מה האלכוהול האהוב עליכם? וודקה (יצאתי רוסיה) מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? את הכוכבים שתלויים לי על התקרה בחדר בבסיס מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו?
מאמינים שיש לכם נפש תאומה? כן מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? בדרך כלל אני לא מצליחה לשמור דברים בבטן מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? מאוחר מדי מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? בזמן הכי עמוס כשיש הכי הרבה עבודה את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? אני מאמינה שכמעט הפסקתי ממה כבר מספיק לכם? מלא לסיים לעבוד אף פעם

גוזלה

New member
אוחחח

העבודה שלכם באמת אף פעם לא נגמרת!! אבל אתם גם מקדישים את עצמכם אליה יותר מדיי!! דיי להיות וורקהוליק! :] איך הולך, באמת? עוד בחפיפות, נכון?

רעוּת

New member
טכנית-

צבא זה לא עבודה. עבודה זה משהו שמשלמים לך עליו יותר מ-10 אגורות לשעה. ה-slave labor שעושים בצה"ל, לעומת זאת, נורא מזכירה את עבודות הכפייה הנאציות- שמים אנשים במחנות עבודה (נקרא להם 'בסיסים') ומעבידים אותם כדי לנצל את כוח האדם לטובת המאמץ המלחמתי
.

מיץ פזי

New member
הו כן שכחתי שאת יודעת מה אני עושה..

את לא מבינה המפקדת שלי שיא הוורקהוליק חח הולך ממש סבבה.. אני בהסמכות, עובדת כרגיל רק שעוברים על כל מה שאני עושה. מצחיק עכשיו קראתי את המסר שכתבת לי בתחילת הקורס, וחשבתי כמה אני יודעת בתחילת הקורס וכמה עכשיו..

למעלה