We might as well push this night to its edge

DeepThoughts

New member
אה

תודו שהתגעגעתם . האם אתם קלסטרופובים?לא בד"כ עישון מפריע לכם? לא כל כך משנה לי איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? רעשים שלא ברור מה הם הוטרדתם/ן פעם מינית? לא מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? בדיחה פרטית למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? למישהי במי הייתם רוצים לירות בראש? במי שלא צודק וחושב שהוא צודק מה האלכוהול האהוב עליכם? וודקה לימון מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? כלום מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? אהבה מאמינים שיש לכם נפש תאומה? לא מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? כל מה שעובר/עבר בראש באמת מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? באיזור חצות מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? כשהולכת לישון את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? מי שאני אוהבת , צריך להיאהב ממה כבר מספיק לכם? מהחידון הזה

טל2009

New member
../images/Emo153.gif מיאו

האם אתם קלסטרופובים? לא עישון מפריע לכם? לא איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? שיפשוף קרטון עם קרטון הוטרדתם/ן פעם מינית? לא שזכור לי מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? לא יודעת למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? חברים And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice?
במי הייתם רוצים לירות בראש? בהרבה אנשים וגם בי מה האלכוהול האהוב עליכם? בירה
סתם, אני עוד קטינה אז לא יצא לי לשתות הרבה, נדבר בעתיד.. מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? את האור המעומעם מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? מישהי.. מאמינים שיש לכם נפש תאומה? לא מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? מחשבות מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? חצות מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? לא יוצא לי לבכות הרבה אז זה תמיד יוצא מתאים :S את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? אני לא רוצה ממה כבר מספיק לכם? מלימודים

rozalinda22

New member
שאלונימים זה כיפי!

האם אתם קלסטרופובים? כן, אפשר להגיד שקצת.. עישון מפריע לכם? לא במיוחד. אעדיף בלי עשן על הפרצוף, אבל אני סובלת בשקט רוב הזמן איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? |מזרחית| הוטרדתם/ן פעם מינית? כן, כמה פעמים נעימות. אפשר לא לדבר על זה, תודה
. מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? כל מיני מילים מוזרות שלרוב האנשים אומרות כלום
|וירדו| למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? לחברה שלי
, לאמא לפעמים, לחברה הכי טובה...תלוי ביום
And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? |מריםגבה| במי הייתם רוצים לירות בראש? אוווווו יש מבחר!
מה האלכוהול האהוב עליכם? קוקטיליים בתוליים. סתם לא, זה רק מצחיק להגיד את זה. הכי אוהבת לשתות מידורי סאוור, אבל כל מיני דברים מתוקים אחרים בסגנון זווווורמים לגמרי!:] מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? בערך כלום. לא טובה בלראות בחושך:| מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? לאן לצאת. מאמינים שיש לכם נפש תאומה? יודעת שקיימת
מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים?
מבחר דברים מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? 2-3 בלילה מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? כמעט תמיד אני בוכה וכמעט תמיד זה לא מתאים
את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב?
כמה שאלות קשות... ממה כבר מספיק לכם? מלחכות. בא לי דירה בת"א ע כ ש י ו
נ.ב- את ממש צודקת!

רעוּת

New member
.Things are pretty lousy for a calender girl

האם אתם קלסטרופובים? רק אחרי חצי שעה שלמה בקניון סגור והומה בני אדם
. עישון מפריע לכם? אהא איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? התשובה בגוף השאלה הוטרדתם/ן פעם מינית? סוג של... וכמובן כל ה"אבא שלך גנן/ זה כאב כשנפלת מגן עדן" וכו' של ערסים ברחוב מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? סרטי שואה
. למי אתם מספרים על ה- worries of your day ?לאף אחד And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? אני לא צועקת, מה הטעם
במי הייתם רוצים לירות בראש? במרכז הארצי לבחינות. ואם זה לא יתאפשר, אז בי, כי זה יחסוך לי את הטראומה של עוד מבחן של המרכז הארצי לבחינות. מסתבר שיש להם גם דברים יותר גרועים מפסיכומטרי שם. מה האלכוהול האהוב עליכם? משהו שאין לו טעם של אלכוהול
מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? לא יודעת, צלליות של דברים? אבל גם ככה אחרי 20-25 דקות מתחילים לראות בחושך כי ה-rods מתחילים לפעול
. מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? מהזה משנה מה אני רוצה, אני גם ככה לא אקבל את זה |פולניה| מאמינים שיש לכם נפש תאומה? לא מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? יו, איזה שאלון חופר. מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? לעולם לא
מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? אינני בוכה אף פעם את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? אני מניחה שזה היה רלוונטי אם הייתי מאוהבת באיזה אקס עדיין, אבל אני לא, כי אין לי רגשות וכו' ממה כבר מספיק לכם? מהחיים, או שקראובדניכלשהו
.

גוזלה

New member
היום את, יותר מתמיד

שולחת לך אייקון חותך-ורידים :/ מה יהיה ?

רעוּת

New member
אבל כבר יש לי חותכי ורידים ../images/Emo7.gif

חוצמזה שזה סתם מלכלך ולא יעיל
ותמיד בסרטים הם חותכים לרוחב וזה סתם צומי
. וזה מזכיר לי את השיעור הראשון בפסיכולוגיה אבנורמלית- "אל תתאבדו עם ואליום. זה בחיים לא יהרוג אתכם, סתם תישנו כמה ימים. בעצם...אם תערבבו את זה עם אלכוהול זה יכול להיות די קטלני" (טיפ מהמרצה להמשך התואר
).

טיפ משיעור פרמקולוגיה

לא להאמין למרצים לפסיכולוגיה כשהם ממליצים על תרופות להתאבדות. ואליום, אפילו עם אלכוהול, לא יהרוג. אגב, גם כמויות אדירות של אקמול לא יהרגו, לפחות לא במיידי וגם לשלב את זה עם אלכוהול זה מאוד לא מומלץ. הם סתם ידפקו את הכבד ואח"כ יהיו חיי סבל שיכולים להמשך הרבה זמן.

רעוּת

New member
דווקא אמרו לי שהרבה אקמול יכול להרוג ../images/Emo12.gif

לכי תסמכי על סטודנטים לרפואה

יכול להרוג, אבל לא מיד

יכול להרוג בגלל שהוא הורס את הכבד ולא בפני עצמו. המוות איטי ומלא סבל ובצקות. לא מומלץ.

רעוּת

New member
טוב, אז לא צריך ../images/Emo46.gif

אני בטוחה שיש דרכים יותר טובות |סנוב|

שבת שלום ../images/Emo140.gif

האם אתם קלסטרופובים? לא עישון מפריע לכם? בהתחלה כשהפסקתי כן כי זה גרם לי לרצות, עכשיו אני יחסית אדישה איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? חריקות למינהן עם הציפורניים וסרגלי מתכת הוטרדתם/ן פעם מינית? סוג של הרבה פעמים, איכשהו גברים תמיד מצאו לנכון לספק את עצמם בנוכחותי מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? יש המון סיטואציות שמצחיקות אותי ורק אותי על בסיס יומי ואנשים חושבים שאני משוגעת למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? לאמא ולחברות, אבל זה משתנה And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? . במי הייתם רוצים לירות בראש? לעצמי כשאני עושה שטויות מה האלכוהול האהוב עליכם? בירה מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? בתקווה - איך להגיע למיטה מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? לא בטוחה בזה... מאמינים שיש לכם נפש תאומה? פעם האמנתי מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? יש מישהי מהעבודה שאני כמעט לגמרי בטוחה שהיא לסבית ונורא בא לי לספר לה שגם אני אבל המילים לא יוצאות לי. מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? סביבות ה12 מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? כשאני עצבנית אבל אני יודעת להתאפק את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? כרגע אף אחד ממה כבר מספיק לכם? מלעשות פסיכומטרי!

רעוּת

New member
אני מוכנה לעשות פסיכומטרי במקומך ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ואם את רוצה אז אפשר להתנקש בחיי המרכז הארצי לבחינות ביחד
.

רעוּת

New member
מתא"ם ../images/Emo16.gif.

זה לכאלו שצלחו את הפסיכומטרי בהצטיינות, התקבלו לתואר ראשון בפסיכולוגיה, ואז גילו שאין מה לעשות איתו ושצריך תואר שני. ושבשביל זה צריך עוד מבחן של המרכז הארצי, יימח שמם
. הם אנשים רעים. באמת.

למעלה