We Are The Champions

William Kidd

New member
דווקא אני חושב שזה טוב שהכתבה הזאת התפרסמה

אז בסדר שהוא לא מחבב את המוסיקה הזאת, מותר לו חד-משמעית. זה שהוא לא מסוגל להעריך את האיכויות של Queen מבחנת איכות המוזיקה, היכולת הווקלית והיכולת להופיע בפני קהל רב (ויש עוד מיליון פרמטרים) זה רק אומר שהוא אידיוט. אבל לדעתי זה שהכתבה התפרסמה זה לא רע בכלל, כולכם מכירים את המשפט "אין דבר כזה פרסום רע" זאת דוגמה קלאסית למקרה. עכשיו איזה ילד בן 12 שלא מכיר את הלהקה יקרא את הכתבה, יוריד את We are the champions בקאזאה או משו, והנה לכם, הרווחנו עוד מעריץ שימשוך את Queen איתו לעוד איזה 80 שנה, ומי יודע מה עוד הוא יוכל לעשות עם זה... אז ואלה, הכתב הזה הוא סתם מישהו עם טעם מוזר שגם לא יודע לפרגן אבל יש לו יכולת לקחת נושא ולעלות אותו לתודעה של מישהו אז טוב מאוד שהכתבה בתפרסמה, Queen ממשיכים לחיות!!! VIVA LA QUEEN הלכתי לשמוע We are the champions ביי * ד"א הוא פירש את השיר לגמרי לא נכון, אולי הוא גם צריך תגבור אנגלית...

Silver Fox

New member
לדעתי... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

זו זכותו המלאה לא לאהוב את הסגנון של קווין, אבל לא צריך לזלזל. אני לדוגמא, מה לעשות, לא אוהבת לשמוע את מוצרט - לא מתחברת אליו. אבל אני לא אגיד שהוא היה מטומטם או מלחין גרוע, כי זה יהיה פשוט זלזול וסתירת האמת. יש הבדל בין טעם אישי לבין עובדות. אי אפשר לשמוע שיר של קווין ולהגיד "אין להם כישרון". כי זה פשוט לא נכון. (וכן, אני יודעת שלזה התכוונת, פשוט רציתי להוסיף על מה שאמרת, לא להתנגד ^_^)

Evi Virus

New member
תשמעי את סונטה KV.545 ../images/Emo3.gif

סתם, אבל מוצרט באמת היה גאון בתחומו. אני לא מכירה הרבה יצירות שלו ובכל זאת אני אוהבת כמה מאוד. :) גם ניגנתי איזה מינואט שלו, דווקא זה מאוד כיף לנגן דברים שלו...

natali24

New member
גם אני

גם אני לא אוהבת את מוצארט. נכון - הוא היה גאון, אין מה להתווכח. ניתחתי מספר יצירות שלו בתקופה שלמדתי במגמת מוסיקה בתיכון (לפני הרבה שנים...) היום כשאני מתיישבת לפסנתר, הבחירה שלי מבין המלחינים הקלאסיים יהיה בין בטהובן, שופן, גריג ואם אני צריכה לחמם את האצבעות אני אנגן את הקונצרטו של מוצארט (21?). אבל זה רק לחימום, זה לא כיף.... גם על קווין, לדעתי אי אפשר לומר שאין להם כישרון. לגבי לאהוב את המוסיקה שלהם - כל אחד וכוס התה שלו...:))

הוא גם בחר שיר

שממש קל לקטול. נראה אותו קוטל את קילר קווין... או את בייסיקל רייס

Great Pretender

New member
אהא. ../images/Emo45.gif

חוץ מזה, יכול להיות שזה השיר היחידי שהוא מכיר. אידיוט.

Queen Forever

New member
וזאת אחת מהבעיות העיקריות והמרכזיות

שפוקדות את אלו שמתיימרים להבין במוזיקה. הם מכירים רק את השירים "אנחנו האלופים" ותאומו - "אנחנו נטלטל אותך", ובנוסף, במקרה הטוב - את הרפסודיה, ואלו שירים(2 הראשונים)שממש אבל ממש לא מייצגים את קווין.

BQL

New member
אני מאמינה, שאולי זה שיר קל לקטילה

וגם שיר שקל להעביר עליו ביקורת, אבל יש דרך לעשות את זה, לא יודעת למה אדם שמפרסם רעיונות/ ביקורות או כל דבר אחר באינטרנט, משתמש בשפה כ"כ גסה ולא נעימה לקריאה/שמיעה או בכלל.... וזה בלי קשר לקיצוניות המוגזמת שבכתבה כולה. רק הצורה והשפה שבה הכותב המדופלם השתמש, מראה בצורה די חדה, שמדובר ברדידות גמורה ותת רמה, אז מראש, אין מה להתעצבן, זה בנוסף לשאר הדברים ששורשרו למעלה.....

כשפרסמו את זה פה בפעם הראשונה

ברגע שראיתי על איזה שיר הוא כותב הפעם, ידעתי שהוא יתייג את זה כ"באסה". זה באמת שיר שאנשים מעדיפים לא לאהוב - טוחנים אותו יותר מדי, מסרים הומוסקסואלים (שאני אגב, לא מצאתי אף פעם עד סקירה שהיתה פה פעם שבכל מקרה בחיים לא הייתי מגיעה אליה), או בומבסטיות מיותרת. לדעתי זה שיר מצוין. שיר שמספר על תבוסה, מורידים את הגיבור יותר ויותר ופוגעים בו על פשעים שלא ביצע. אך חוץ מהתבוסה יש תקווה, ופרדי לדעתי מציג אותה בצורה מצוינת. הוא מתחיל את השיר בשקט ובקול עדין, ואח"כ ממשיך אותו עם כוח ואומר שבאתגר מול העולם הוא לא מתכוון להפסיד. שיר שיכול לעודד כל אדם עם מצברוח רע אם יקשיב למילים ולא רק לפזמון (בניגוד לכל אלה שמשמיעים אותו בתחרויות כדורסל) ויתן לו כוח להמשיך וכל בומבסטיות שיטענו שיש שם אני אטען שהיא מתאימה לחלוטין להלך השיר.

למעלה