We Are The Champions

קראתי את הכתבה לפניי המון זמן

והתעלמתי. אם לבנאדם אין טעם במוזיקה זה לא ישטוף לאנשים אחרים את השכל. קווין,(לדעתי ולדעת רבים אחרים), הם הלהקה הטובה ביותר והמצליחה ביותר!! ~~ושום כתב מסריח לא ישנה את העובדה~~

y o u a n d i

New member
אתם יודעים הכתבים האלה הם כאלה

שמתחילים בתור מזכירים ודברים דומים ומקבלים קידומים ואין להם מושג על מה הם מדברים, השילוב של אופרה והרד רוק זה מה שמייחד את קווין שלא לדבר על זה שהם עושים הרד רוק טוב יותר מכמה להקות שמתעסקות רק בזה, חוץ מזה שלא כל השירים הם בסגנונות האלה. אז בקיצור אלה כתבות שבאמת לא צריך להתייחס אליהם.

Great Pretender

New member
ניר צדוק -

הכתב האידיוטי הזה באמת לא מבין כלום מהחיים שלו. רדיו גה גה ? שיר אידיוטי ? אם יכלתי, הייתי מחטיפלו מכה באמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא שלו. וזה לא היה מספיק.

y o u a n d i

New member
לדעתי רדיו גה גה באמת לא ממש מוצלח אבל זו דעה

אישית אל תתעצבני עלי.

Silver Fox

New member
סליחה? ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

"מצד אחד מדובר בלהקה שכל התנהלותה היא כשל זין זקור וטווסי, תמצית המאצ'ואיזם המכוער והקלישאתי של הרוק בכלל, ושל הרוק הכבד בפרט. מצד שני, קווין דחפה דימויים הומוסקסואליים בוטים עמוק לתוך המעי הגס של המיינסטרים העולמי, וזה מפליא במיוחד לאור העובדה שהתחכום במסרים של קווין עבר לגמרי מעל הראש של הרוב המכריע של מעריצי הלהקה, ברובם גברים לבנים שמרנים, שמעריצים את "הביצוע", "הגודל" וה"טכניקה" של קווין, כאילו מדובר במכונית ספורט עתירת כוחות סוס." חתיכת אידיוט. פשוט אידיוט.

אבל יש בקטע הזה משהו נכון.

אמנם יש פה מין נימה של זלזול כלפי קווין וכלפי מעריצי הלהקה - דבר שאני לא מכבד בכלל אבל הוא צודק, פרדי באמת ידע איך לשמור על חזות גברית מאד ומאצ'וסטית מאד ועם זאת "לדחוף דימויים הומוסקסואליים..." אני לא מסכים על הטענה שהשיר מלא במסרים הומוסקסואליים [כנ"ל גם לגבי WWRY שבכלל נכתב ע"י בריאןP:] אבל דווקא הקטע הזה שציטטת הוא נכון.

yuki kun

New member
בwrtc יש מסרים הומוסקסואלים..

כמו ברוב השירים שפרדי כתב. אבל זה לא ממש מפריע כי לא ממש ברורים.. [הם יותר פירוש וכאלה.] לידע כללי בwwry אין, זה קטע רק של פרדי. ובכלל, חלק גדול מהגימיק\קונספט\או איך שלא לקראו לזה של קווין [בעיקר בהתחלה] הוא כל הקשר של הלהקה הומוסקסואלית. ז"א בכל זאת, queen.

אני לא חושב...

שפרדי לקח את ההומוסקסואליות כקונספט. זה מה שהוא אהב לעשות והוא כתב על נושאים שקשורים לו, לא בכל השירים שלו יש מסרים הומוסקסואלים... למען האמת, ברובם אין. ואם אני לא טועה, רוב שירי האהבה של פרדי משנות השבעים [Love Of My Life, You Take My Breath Away] בכל מדברים על הקשר שלו עם מרי אוסטין. בקשר לשם של הלהקה - אין ספק שיש שוב, את הקטע ההומוסקסואלי אבל לא רק, ממש לא. פרדי אהב מאד את משפחת המלוכה והעריך אותה מאד [אפשר גם לראות בסמל הלהקה, שמושפע...] אני לא אומר שלא היו מסרים הומוסקסואלים [ז"א, "ניסיתי להיות בן ובת מגולגלים לאחד..." זה אומר הכל] אבל זה גם לא היה עד כדי כך נפוץ בשירים שלהם.

yuki kun

New member
קונספט לא היה תיאור נכון..

סליחה. אבל בשנים הראשונות פרדי כן השתעשע עם הסטראוטיפים וחלק מי זה נתן להם את התשומת לב בהתחלה.

Great Pretender

New member
אהא, ישן,

ואני מתפלאת - למה לא מחקו את זה ?! כתבה כזאת צריכה לבייש את האינטרנט !! וגם אני הגבתי בזעם P: והרביתי לקלל. מוחעחעחעחעחע. חע. חע.

Evi Virus

New member
פעולת המפתח: להתעלם.

אפשר לחשוב, כאילו אותו [הכתב] צריך להלל... לא צריך לשים לב.

ashibud

New member
הבמה שהוא מקבל פה ע"ג הפורום

היא הרבה יותר גדולה מהבמה והחשיפה שמגיעה לו.

Carmel Bublil

New member
צודק

למרות שגם אני קצת הרביתי להתעצבן ואולי קצת לדבר לא יפה בתגובה שלי שם, אבל בואו נירגע זה באמת לא שווה את זה:) הרי כולנו יודעים שהוא טועה בגדול

למעלה