wawwwwwwwwwwwwww

barnea1

New member
אוקיי..

א. קודם כל, בקשר לערפל - במה אני בדיוק אשם שאולי מד הלחות לא כ"כ מדייק? מה שאני רואה אני מדווח, ואם יש ערפל אני יודע על מה אני מדבר. אינני רואה שום סתירה כאן. מקס' אני אבדוק את מד הלחות כפי שהצעת לי לעשות. ב. אולי אתה צודק ואני אכן טעיתי, הייתי צריך לכתוב שקע ולא שקעון. בקשר לאפיק הרום עליו דיברתי - אם היית רואה את המפה שצירפתי היית מבין על מה אני מדבר. האפיק עצמו שירד עד לקפריסין היה עמוק למדי (הצבע הירוק) אך הוא לא הדרים עד אלינו. לזאת הייתה הכוונה, ולא צריך בכוונה להיתפס בקטנות (זה מה שאתה עושה בעצם). ג. שקע קפריסאי קלאסי - אם היית רואה את עומקו היית מבין. אולי השקע מערבי מידי אך הוא עמוק וכפי שאליאור ציין באותו שירשור - קפריסאי כמו בספר. ד. היכן בדיוק אתה רואה סתירה בהודעה האחרונה שצירפת? בסה"כ כתבתי על הצפי של EC. די להיות קטנוני כזה.. בסה"כ ברוב ההודעות ששלחת אין שום סתירה ואני לא מבין מה אתה רוצה.

adi cb14

New member
ושוב אני אומר...

קפריסאי כמו בספר היה מביא משקעים גם למרכז(ככה לפחות כתוב בספר).

drums123

New member
זאת הפואנטה בדבר הזה, ובזה עם האפיק

האפיק היה לא כזה עמוק....

barnea1

New member
אבל זה אכן היה ערפל, ודי כבד.

לא ראו הרבה, הראות הייתה לקוייה מאוד - ומד הלחות הראה סביב 85% לחות ברוב הזמן. כנראה יש בעיה קטנה עם המד.

adi cb14

New member
לא מחייב שהמד יהיה רציף על 100%

אחרי הכל את לא בתוך דלי עם מים...אבל ערפל כבד עם 80% זה קצת לא מסתדר... אצלי היה מצב שבהפרש של כמה מטרים היה הפרש של כמה עשרות אחוזי לחות.

barnea1

New member
לא 100%, אבל לא הגיוני כמו שאמרת

שיהיה סביב 80% לחות + ערפל כבד. אני אבדוק את המד כדי לוודא שהכל תקין.

ערפל כבד ומעונן חלקית?

הדברים שהעלת לפה מזכירים משפטים של כדורגלנים ישראלים.. (בעיקר אלון מזרחי..) נו טוב.. לפחות ברנע לא אמר שהוא רוצה לבנות בית בחוף ולקום כל בוקר ב-5 כדי לראות את השקיעה...

adi cb14

New member
שלמה יבוא ויעשה לכם סדר...

בנתיים קבלו הסבר שלי: 1.אין היגיון בלעשות עוד 2 עידכונים אם אין צורך. 2.עידכון 06 ו18 כן מקבלים נתונים מהשטח כגון: תצ"לים,תחנות בקרקע ועוד...אילו דברים שלא היו הכי מדויקים 6 שעת לפני ולכם העידכונים האלה יותר מעודכנים מהעידכונים שהיו לפניהם ואפשר לבסס תחזית יותר עדכנית. אני טוען שלעידכונים האלה יש יותר סטייה ככל שמתרחקים(גם לא בטוח) ועל כן לטווח רחוק הם יכולים יותר להטעות אבל זאת סתם השערה.

drums123

New member
בקטע של ה 06, 18 ניסית להנחיל בי את

התאוריה, אבל תבין, כאשר אין לך נתונים מלב האטמוספירה, שכבות 500, 700 850 מ"ב, שהן השכבות שמשנות באמת, אתה מאבד 90% מהנתונים הבאמת חיוניים..,אז לדעתי עדכון 06 שווה הרבה פחות מ 00 Z גם אם כבר עברו כמה שעות מאז..

adi cb14

New member
שיניתי את התאוריה שלי...

סופ"ש אתה בתל מונד? אם כן יוצאים לצלם.

drums123

New member
מה לעשות..

יש אפילו מצב טוב שאני בצפון, ואז בכלל אני אחזה בחגיגה..

adi cb14

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo128.gif../images/Emo27.gif../images/Emo82.gif

adi cb14

New member
איך אף אחד לא שם את זה?

adi cb14

New member
אירוע מספר 1:

מחר בצהריים אפשרות לתאים יפים(אולי בטעות איזה acb אפילו טיפה נמוך)ואם תיהיה נקודה אם יותר מ80% בקרקע(בצפון) אז יהיה סיבי..

למעלה