הנה הרצתי חיפוש לניק שלך ואני יעלה
את מה שאני אמצא. דבר ראשון שלא בגללך: בנתניה כעת 18.0 מע', 80% לחות, מע"ח עם ערפל בינוני-כבד. אבל זאת לא דוגמא משהו.. הנה משהו קלאסה: GFS הקדים את המערכת לליל שבת,ו barnea1 / מזג אוויר [מצורף קובץ png] ו 13:48 | 12/12/05 מצב פנטסטי, שקעון עמוק (1002 מ"ב) נסגר בפינה הדרום-מזרחית של טורקיה תוך כדי שהוא מלווה ע"י אפיק רום עמוק למדי (אומנם לא יורד דרומה מידי אבל בהחלט מספיק לכדי חזית נהדרת). רוב הצפון כפי שנראה יזכה לגשם, המרכז יקבל הרבה פחות. איך שקעון (שקע-קטן)יכול להיות עמוק? ואיך אפיק רום עמוק למדי יכול לא לרדת דרומה ובכל זאת ליהיות עמוק? עוד דוגמא: השקע עצמו הוא קלאסי (עמוק למדי).ו barnea1 / מזג אוויר ו 19:42 | 11/12/05 אך אתה צודק שהכל יתרכז בעיקר בצפון בעיקר עקב הרוחות הדרום-מערביות שיווצרו ממצב שכזה. אם הוא קלאסי למה כמעט ולא יהיו גשמים במרכז? כנראה שהוא לא קלאסי.... עוד משהו: בוקר טוב, בנתניה 16.1 מע', 85% לחותו barnea1 / מזג אוויר ו 07:40 | 11/12/05 וערפל כבד. תבדוק את מד הלחות..... ועוד הודעה שלא אהבתי: וואו, EC מביא תצורה סינופטיתו barnea1 / מזג אוויר ו 20:17 | 10/12/05 מהסרטים! אם EC יצליח לשמור על מגמה חיובית ומודלים אחרים יישרו איתו קו זה יכול להביא אצלינו בשבוע הבא למערכת גשם חורפית מאוד, במידה והצפי יתממש. אבל תשמע, אני לא בא בכוונה לרמוס אותך, רק תשקול את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח הודעה... ותבדוק את מד הלחות, שים את החיישן (אם הוא מאפשר זאת) בתוך איזה סמרטוט ספוג במים, ואם הוא לא יראה 100% לחות או קרוב לזה, הוא לא מדויק.