wassup everybody?!

netaK

New member
נמאס לי כבר עם כולם

לא נראה לי אני אחזור לכתוב הודעות

וזה למה....?

תראי, את כועסת על הקטע של אית´ן? אני באמת מצטערת אם קיללתי אותו וזה עצבן אותך או משו כזה...

maayan15

New member
זה קשור לשיעורי היסטוריה??

תראי..נטע...מותק....על תקחי אותנו כזה קשה...בסה"כ לכל אחד יש זכות להגיד מה שבא לו!...זכותך להגיד שאת אוהבת את אית´ן כמו שזכות אחרים להגיד שהם שונאים אותו!~...ככה העולם עובד...

netaK

New member
די די עזבו אותי

אין לכם מושג מה הרגע עשיתי ואני לא רוצה להוציא את כל הכעס שנשאר לי עליכם

עוזבת....

אבל לפני זה: את עצבנית(מי לא)אבל למה להוציא את הכעס עלינו?! כמו שאת מצהירה כול שתי שניות שאת חולה על אית´ן, אני מצהירה על זה שאני שונאת אותו אם היית אומרת שזה מפריע לך, היינו מפסיקות, כמו בקטע שאמרתי למעיין שהיא מקללת את ג´בטין, ואותו הדבר לגבי שהפסקתי לקלל את מייקל. רק תגידי, זה מפריע לי ואנחנו סותמות את פה! אבל את לא יכולה להודיע "אני עוזבת" אחרי חצי שנה ככה פתאום, והמילים היחידות שאת מצרףת הן "די די עזבו אותי"!

netaK

New member
אני מעוצבנת מווווווווות

אז פשוט..........................................אם אני אירגע אני אודיע

nickys girl

New member
תודה פיית ו....

מעיין-איך את מסוגלת לשנוא את ג´סטין?! נטע-תראי אני מבינה שזה מעצבן אבל כמו שאמרו פה קודם,לכל אחד יש את הזכות להגיד את הדעה שלו...אם זה יעזור אני לא אגיד מה אני חושבת על אית´ן,או קיי?כי זה באמת מילים קשות....

maayan15

New member
למה אני שונאת את ג´סטין...

נשאל אלפי פעמים....לא אמרתי לקרוליין שתוסיף את זה למאמרים.... קרוליין...את עדין מוזמנת להקשיב לי
לפני שאני אענה אני חייבת לשאול...איפה את שמה את בריאן מבחינת הדמויות האהובות עלייך?...אני עדיין בשוק טוטאלי שהא לא מקום ראשון (אבל כבר עברתי את זה עם יעל..ואז עם מור...אז איכשהו התרגלתי..)...אבל אז רשמת שאח"כ את אוהבת את אמט...וזה כבר...אמ...לא הגיוני!!!....כלומר...אני מתה מתה על אמט..נשמה...באמת...הוא בשלושת הראשונים אצלי....אבל איפה בריאן בעיניין????.... ואני שונאת את ג´סטין כי...מצורף כקובץ וורד

אההההה מעיין י´מפחידה!

אפילו אני לא כתבתי מאמר שלם על השמאה שלי למייקל! אירית שלחי פקס

maayan15

New member
ד"א....ההודעה שבה הסברתי.....

נכתבה לפני כמה שבועות בפרק שג´סטין היה למעלה (לפני שהתחיל כל הסיפור עם הכנר..)...וכמו שרשמתי בסוף...כבר נוספו עוד סיבות...אבל החשובות באמת כתובות שם...

maayan15

New member
לא כתבתי מאמר...

רינת שאלה אותי למה אני שונאת אותו...וזו הייתה בהפעם ה153 שמישהו שאל אותי והחלטתי שאחת ולתמידאני יסביר לה ולכל חברי הפורום למה אני שונאת אותו...כעבור כמה ימים עוד מישהו שאל אז הפנתי אותו להודעה שהייתה כמה עמודים לפני אז פרינסס אוף לוב הועילה בטובה להעתיק אותה לזה ששאל ואז אני הבנתי שיצטרפו בעתיד וד אנשים וישאלו אז שמרתי את ההודעה... וזה מה שאני שמה כאן....אני לא מטומטמת (לפחות ככה אני טוענת...ואמא שלי תומכת בי בקטע הזה..לפעמים)...אני לא אכתוב מאמר על זה...(טוב...לפחות לא בינתיים..)...

nickys girl

New member
הסדר שלי:

1.ג´סטין 2.אמט 3.בריאן 4.מייקל. 5.טד<האמת שאני לא ממש אוהבת אותו...פשוט הייתי צריכה להשים אותו איפה שהוא....> ואי אוהבת גם את לינדסי ומלאני,הן חמודות!

למעלה